View Full Version : Късо Гемче
nikolaychi
10-15-2008, 23:24
Ами.. прочетох темата за късото гемче, видях снимките И останових, че го имам този проблем... и във Вторник съм на лекар..Но имам въпрос свързан с друго..значи пенисът ми е леко изкривен в тази посока където се намира самото гемче, дали това изкривяване е заради това "късо гемче" или просто така се е получило?
DjBaloon
10-16-2008, 06:27
Просто така се получава
В момента нямам възможност да дам снимка, но има важна тема "Всичко за фимозата" или нещо подобно.
Гем се казва кожичката която "държи" главичката и се намира от долната страна (ако мога така да кажа). Когато е късо това коже при еректирало състояние пенисът се изкривява и предполагам, че има дискомфорт.
Във важната тема пише абсолютно всичко, мисля че има и снимки.
ако е изкривен на долу...тоест гемчето го дърпа..значи следователно е от него но ако е настрани или друга посока не е. Това се оправя след отстраняването на гемчето споко :)
мушкай без да се притесняваш
абе защо говорите без да знаете?!?!? Знаете ли колко неприятности можете да докарате на момчето?!?!? а?!?! или понеже вас не ви касае дай да му говорим квото ни кефне? не може да мушка освен ако нарочно не иска да си причини ужасна болка при късането на това гемче..оверявам ви последствията не са приятни. Моля ви се не говорете като не знаете
значи аз мисля че имам късо гемче ама не съм сигурен може ли някои да ми каже как да разбера
значи аз мисля че имам късо гемче ама не съм сигурен може ли някои да ми каже как да разбера
Уролог....
Иначе ако имаш късо гемче - като го оголиш напълно - главичката надолу ли .. как да го кажа - гемчето тряа да я дърпа надолу ако ти е късо - мойто мисля че също е късо ама другата година ще го оправям...
voidwalker
05-20-2009, 16:24
Така пичове (предполагам няма момичета че да се обидят) аз наскоро много се бях паникьосал на таз тема и поне за мен нещата стоят така: ако имаш проблем, или дори се съмняваш - веднага при личната -> уролог и всичко е ОК . няма от какво да се притеснявате :P
Уролог....
Иначе ако имаш късо гемче - като го оголиш напълно - главичката надолу ли .. как да го кажа - гемчето тряа да я дърпа надолу ако ти е късо - мойто мисля че също е късо ама другата година ще го оправям... еми значи да като го огля напълно ми дърпа главичката надолу.
Ама нз нещо не моа се отпусна говора пред наше. Срам ме е един вид
ако иска6 ти прата пик да ми кажеш
dakatabg
06-08-2009, 20:51
nqma mqso za sram az predi 4 dena se operirah za kysoto gem4e i men me beshe sram da kaja na maika mi no nakraq se reshih nese sramuvai kaji na vashite operaciqta ne e strashna za 15 minuti si gotov
nqma mqso za sram az predi 4 dena se operirah za kysoto gem4e i men me beshe sram da kaja na maika mi no nakraq se reshih nese sramuvai kaji na vashite operaciqta ne e strashna za 15 minuti si gotov mmm nz p1rvo da zavur6a daskalo i 6e govorim . A ina4e moje6 li da mi kaje6 skypa ti ili da mi pi6e6 na meila kak e (a3rll@abv.bg)A ina4e operaciqta kfo predstavlqva samata operaciq i dali kojata koqto pove4e mi se subira6e ve4e e normalno
значи на мен като заголя кожата и я оставя ми седи нормално не увисва надолу,ама като я опъна докрая увисва,някой ще ми каже ли дали имам късо гемче.
на 14 години съм
предварително благодаря.
А бе някой може ли да ми каже дали е нормално като си забеля пениса да си личат толкова много вените особенно тая дето е до гемчето?И при вас ли е така?Мога да пратя снимка
maksimal
03-13-2010, 09:36
на колко години си?
rosen12345
03-29-2010, 08:14
az pak ne moga da si zabelvam glavi4kata dokrai tova fimoza ili kaso gem4e e