View Full Version : Да му кажа..или да не му кажа.. :D
Такаа..вече срещах на 2-3 пъти теми, в които пишат, че си падат по съученици.. Моята е подобна.. Само че сме в съседни класове..
Още на изпита бях в една стая с него и оттогава ми хареса. Дочух, че иска със същия профил и цяло лято се молих да сме в един клас.. Еми..не сме.. Намерих скайпа му,все пак, и естествено му писах.. Постепенно разбра и коя съм. Виждам го всяко междучасие, ама не му казвам нищо. Срам ме е.. :D Ааа той вчера ми каза "Здрасти".. Ми умрях си от кеф.. И откакто му казах къде ходя голямото междучасие и той е там.. Веднъж тръгнах да играя волей с една фр по физическо и буквално след минута той дойде.. Пишем си вече почти всеки ден и мисля, че има "някъф напредък в сближаването ни".. Усещам как почвам яко да хлътвам по него и се плаша.. Нямам си идея какво да правя.. Имам някфа нужда да му "изпортя" вс..амаа.. Страх ме е..и май е доста рано още.. Как да действам според вас?? :oops:
Чакай сега...пишете си всеки ден в Skype, но в училище не си говорите...така ли?? Ако да...как така и най-вече защо...не боли да говориш с някой...а още повече че той вече те е заговорил...
По темата:...до колкото разбрах сте първа година в това училище... намери общи приятели, така рано или късно ще отидете заедно на купон и ще разбереш какви са намеренията му. Разбира се нищо не ти пречи и да го поощряваш с усмивки да речем...
Чакай сега...пишете си всеки ден в Skype, но в училище не си говорите...така ли?? Ако да...как така и най-вече защо...не боли да говориш с някой...а още повече че той вече те е заговорил...
По темата:...до колкото разбрах сте първа година в това училище... намери общи приятели, така рано или късно ще отидете заедно на купон и ще разбереш какви са намеренията му. Разбира се нищо не ти пречи и да го поощряваш с усмивки да речем...
Запознахме се по скайпа.. За тфа ми е малко странно да говоря с него ей така на живо. В началото ако аз не му пишех, той нямаше да се сети. Преди няколко дни той почна да пише пръв...
Ами пишем си почти всеки ден.. В ново училище сме.. Най-добрата ми приятелка е в неговия клас, а негов приятел е в моя клас, което мисля, е някакво начало. =]] Ии мерси за съветаа :-)
sasha_90
10-16-2008, 14:32
Не признавай за чувствата си първа!
Хахаха абе вие днешните младежи сте много странна "плетка". Каква е разликата между това да говорите на живо и да пишете по скайп?? Т'ва е все едно да говориш с някоя приятелка по телефона, но на улицата да се разминавате...Както и да е де ти си знаеш...няма да те поучавам. след тая фраза:
Най-добрата ми приятелка е в неговия клас, а негов приятел е в моя клас
..мога единствено да ти кажа, че ти нямаш проблеми :) .
GabisiTa
10-16-2008, 14:59
Преодолей го този срам и го заговаряй в училище, какво толкова, нали си пишете всеки ден по скайп, защо да не си говорите на живо? :) Изчакай още малко преди да си признае чувствата, още е рано! :)
живеем един живот... наслаждавай му се докрай...дерзай
.. DeViL mAy CrY ..
10-16-2008, 17:33
Просто му кажи Здравей или го поздрави.Ако пък толкова те е срам нека приятелката ти те запознае лично с него ако не се познавате лично а само по скайп.Действаи имаш големи шансове твоята приятелка неговитя приятел.Според мен ти е в кърпа вързан :-P
experiment_m
10-16-2008, 17:48
Май ви е в,еме за кафе. :-D
vij trqa si po nastupatelna napravi purvata kra4ka... :-P taka 1vo vijdat 4e si seriozna i te rqdko praat purvata kra4ka taka 4e.. mu kaji ako stane se napii ako ne zdrave da e po dobre da opita6 dokato ne e stanalo kusno
Охх..ще опитам да говоря с него.. Все още мисля, че е рано да му казвам кфото и да е... Все пак..трябва да се опознаем и двамата.. :neutral:
FunkyFresh
10-17-2008, 13:13
Убивате ме с тея клишета! 8-)
"Сближавате" се в Скайп,а на живо се кефиш от едно 3драсти?Смешна работа е това.По-добре да е обратното.3аложи на контактите ви в реалността,а не на чатовете.Срам те е да го поэдравиш?Не се иэлагай така.Поэдравявай го,ходи и ти при него,покажи му,че ти е приятно с него и че те интересува.Не е нужно да държиш речи и да правиш любовни приэнания,эа да се усети,че те кефи.С действия даже е по-лесно и по-приятно.
Убивате ме с тея клишета! 8-)
И аэ мраэя клишета.
Ама това е вярно.
Рискувайте повечко.
snejana67
10-17-2008, 14:49
:grin: действай време е :grin:
samoubiika
10-17-2008, 15:31
Има хора,които познавам от години,които не ми казват здравей...и мисля,че проблема е че ги е срам,защото съм по-малка...за да не си помислят нещо 'изтънчените' им приятели.
Давам пример с един Дидо.Познавам го от 6ти клас,а сега съм 9ти.През целия си живот сме говорили само 2 пъти.В скайп иначе е много мил.В смисъл,забавно е да се говори с него,шегаджия ии мн интересен човек,но е прекалено готин за 'момиче като мен',затова го е срам да ме поздравява...но ме изпива с поглед,което ме дразни...може да ме гледа 10 минути и да не ми каже "здравей"...явно тази дума е много скъпо струваща.
Друг пример,абсолютен антипод.Пацо пък се спуква да ми казва здравей и да прави така,че да го забележа.Ако не му кажа здрасти откача и ми се кара после ;д;д
Аз съм ткф човек,че който ми кае здрасти на даскало му отвръщам,но никога не започвам...освен ако не е наложително ;д;д познавам,не познавам,здрастито го има ;д;д но само в отговор ;д но иначе и зарибявки има...примерно ако ме кефи некой си му казвам здравей и той се чуди цял ден после от къде ме знае или по-скоро аз от къде го знам ;д;д
Раутата е там,че по-добре да не прибързваш и да казваш здравей само ако те поздравят.
Преди години ми се случи.Той се престори че не ме познава и ми каза "Ъъ...познавам ли те"...а човек,с който се познаваме от мн отдавна...та...по добре го остави той да направи крачката,но показвай интереса си по некф начин ;)[/i]
Има хора,които познавам от години,които не ми казват здравей...и мисля,че проблема е че ги е срам,защото съм по-малка...за да не си помислят нещо 'изтънчените' им приятели.
Давам пример с един Дидо.Познавам го от 6ти клас,а сега съм 9ти.През целия си живот сме говорили само 2 пъти.В скайп иначе е много мил.В смисъл,забавно е да се говори с него,шегаджия ии мн интересен човек,но е прекалено готин за 'момиче като мен',затова го е срам да ме поздравява...но ме изпива с поглед,което ме дразни...може да ме гледа 10 минути и да не ми каже "здравей"...явно тази дума е много скъпо струваща.
Друг пример,абсолютен антипод.Пацо пък се спуква да ми казва здравей и да прави така,че да го забележа.Ако не му кажа здрасти откача и ми се кара после ;д;д
Аз съм ткф човек,че който ми кае здрасти на даскало му отвръщам,но никога не започвам...освен ако не е наложително ;д;д познавам,не познавам,здрастито го има ;д;д но само в отговор ;д но иначе и зарибявки има...примерно ако ме кефи некой си му казвам здравей и той се чуди цял ден после от къде ме знае или по-скоро аз от къде го знам ;д;д
Раутата е там,че по-добре да не прибързваш и да казваш здравей само ако те поздравят.
Преди години ми се случи.Той се престори че не ме познава и ми каза "Ъъ...познавам ли те"...а човек,с който се познаваме от мн отдавна...та...по добре го остави той да направи крачката,но показвай интереса си по некф начин ;)[/i]
Ами неговото "Здрасти" брои ли се за първа крачка? Или поне нещо от тоя род..Смисъл.. нали каза да не му казвам нищо първа, за да не се престори, че не ме познава. :D Иначе се опитвам да показвам интереса си.. Ходя им у стаята, гледам го поо...настойчиво..И така.. =]
Абсолютно същото беше и при мен, но аз избързах и му казах за чувствата си, а той нищо не направи въпреки че не му бях безразлична.
Затова не избързвай! Покажи му че ти е привлякъл вниманието, поздравявай го и ако останете сами го заговори! По късно той сам трябва да поеме инициативата. :) Успеех! :-) 8-)
хмм..ми ако му кажеш че го хар не знам дали няма да се изплаши и да го отблъснеш,защото нали знаете че като признаете на някои чуствата си и тои вече се прави на недостъпен понеже знае че го харесвате :( Продължаваи да си пишеш с него и му докажи че не ти е безразличен .Успехи миличка :)
Аз признах чуствата си и маи сгреших,защото тои вече не се държи по същият начин с мен ;( ;(
^ Ами най-близката ми приятелка също хареса един, и първо в скайпа го потърси, само че му призна всичко още в началото.. И той е някъф гаден с нея.. Страх ме е да не стане и при мен така.. Мн. благодаря за съветите, ще опитам да му покажа инетереса си..Хах, няма да е трудно 8-)