View Full Version : Искам да знам как е отгоре
dve_v_edno_
10-16-2008, 14:41
4udq se daliii da probvam s priqtelqmi az da s1m ot gore :? prosto nz kakvo se pravi i kak da opitam :oops: plss pi6ete
Т.7
swords1010
nejnaDROGA
10-16-2008, 14:52
На колко години си?! :-o
хахаха Пробвай и ще разбереш :grin: иначе е яко :D :D :D
dve_v_edno_
10-16-2008, 15:08
mi na 16 da iskam da probvam.........am se 4ustvam neuverena nz ko da pravq kak da go nakaram da mu e qko
anonimnaa
10-16-2008, 15:15
Ами пробвай щом искаш.Той ще ти помага пък и ще ти доиде от вътре.Успех :)
Consequence
10-16-2008, 15:15
Виж сега, ти се качи отгоре пък прави каквото искаш :)
Все ще му е хубаво.
Иначе относно притеснението ти ... На времето мойта казваше, че така я понаболявало повечко.Това беше в началото, по простата причина, че като си отгоре го поемаш целият.Това не е лошо нещо.Просто първият път го давайте по-лекичко, после ще ти хареса.От теб не се иска нищо друго освен да се поклащаш ;]
Ще се справиш \:D/
Jumbie483
10-16-2008, 15:20
ти и без това в този момент няма да си способна да мислиш, тъй че качвай се и действай :-)
GabisiTa
10-16-2008, 15:23
Ами пробвай щом искаш.Той ще ти помага пък и ще ти доиде от вътре.Успех :)
snejana67
10-16-2008, 15:37
:grin: пробвай успех
А аз искам да знам как е от доло. 8-)
ти се скъсваш да ебеш...
swords1010
10-16-2008, 15:53
Пробвай! Той ще ти подскаже какво да правиш. Ако държиш всичко да е идеално можеш да потърсиш в интернет информация. Има сайтове, в които много добре е обяснено как да действаш. :)
mishaaaaa
10-16-2008, 16:08
Като го обкрачиш, го поеми в себе си, но внимавай, може да ти дойде в повече.
Започни да правиш въртеливи движения ( поне на моя мн му харесва), бъди нежна и т.н.
Може просто да се поклащаш напред - назад, а може и нагоре - надолу, както ви харесва.
И на мен ми беше трудно, но свикнах. УСПЕХ!!! :)
Аз лично обожавам да съм отгоре няма кво да се притесняваш! 1во го прекрачи така че пенисът му да е в теб!след тва се изправи бавно нагоре и после бавно надолу тва ги побърква и след тва давай както ти ахресва напред назад е доста добър вариант а на момчетата им харесва хем да гледат хем да пипат така че не се притеснявай а и можеш по някое време да сложиш ръката му там където ти харесва! Или да се приведеш напред и телата ви да се ено върху друго и да го целуваш! Офертата на тва ти да си е отгоре че контролираш положението !Успех
sextazy_baby
10-16-2008, 17:47
Непременно опитай,супер яко е ти да владееш положението...приятеля ми си умира от кеф
DevilWish
10-16-2008, 17:48
mi na 16 da iskam da probvam.........am se 4ustvam neuverena nz ko da pravq kak da go nakaram da mu e qko
И аз бях така в първата година на сексуалният си живот.Сега не ми е проблем ,не го правя перфектно може би ,но никой не се оплаква.Въпроса е ,че на мен не ми харесва ;)
dve_v_edno_
10-16-2008, 18:51
mersi na vs :-)
pisentseto
10-16-2008, 18:57
Пробвай! Той ще ти подскаже какво да правиш. Ако държиш всичко да е идеално можеш да потърсиш в интернет информация. Има сайтове, в които много добре е обяснено как да действаш. :)
:-P
4udq se daliii da probvam s priqtelqmi az da s1m ot gore :? prosto nz kakvo se pravi i kak da opitam :oops: plss pi6ete
Т.7
swords1010
Първо се порадвайте на долната земя, отгоре винаги ви чака голямата награда...;-)))
titinkaa
10-19-2008, 07:35
на мен лично отгоре малко ми харесва е нз сега ти ако пробваш може да ти хареса ама нали знаеш при всяко момиче е различно,така че пробвай се нищо не губиш може пък и да ти хареса и секи път да си отгоре...УСПЕХ :)
GreenFairy
10-19-2008, 07:39
Яко е ;-)
dve_v_edno_
10-21-2008, 11:05
mersi na vs,no ve4e probvah i zn kak e :P
piperliv
10-21-2008, 12:16
a az da v pitam kakvo da pravq kato sum na edna strana, kak da se dvija i kakvo da pravq, veche tursih v internet no tam ne pishe nishto, trqbva li da si dvija krusta ili samo ot dupeto da pravq chupka ? moga li da q stimuliram s raka i kak stava tova, molq vi pomognete mi hodq s priqtelkata mi ot 3 meseca i tq mnogo iska na strani a men vse me e strah da probvam sam
Яхваш го и сичко ще си дойде по реда.Няма да се притесняваш.Само гледай да не го контузиш нещо :-D :-D
krem4et0
10-21-2008, 12:20
Защо като за начало не седнеш в него и да го обкрачиш пред краста. Така той ще ти помага, а и ще свикнеш с движенията. Освен това позата е интимна. Като добиеш повече увереност, просто се надвеси над него, бутни го леко да легне и продължи със същите движения.