PDA

View Full Version : по малък е от мен...

shokolina
10-17-2008, 07:09
оффф...чуда се адски мн...харесала съм си едно момче от тренировките,но е по малък от мен,с 2 год.аз съм 9 клас.просто един ден докато загрявахме ме гледаше през цялото време,после си разменяхме глупави реплики и от тогава не мога да си го избия от главата.не му личи да е по малък,ама все пак...а аз нямам опит с момчетата,а и се чувствам гузна,че харесвам по малко момче и за това не мога да сподела с приятелите ми...моля ви дайте ми съвет

mynichka
10-17-2008, 07:23
няма значение ..моето гадже е 1 година по - малко от мен ..и всички знаят и сме си щастливи

ELiTyYy
10-17-2008, 07:35
и моя бивш беше по-малък....
щом ти харесва го взимай ; )

uBu4k0
10-17-2008, 07:51
Ко те *** колко е малък...като ти харесва се пускай ;)

shokolina
10-17-2008, 08:14
е да де амааа...нз просто как да постъпя,ако разбере че го харесвам а той мен не,100% ше почнат некви подигравки от него и от останалите момчета,шот са малки все още...и в крайна сметка искам,ама не ми стиска :(

mynichka
10-17-2008, 09:05
ем неможем да ти помогнем :P искаше съвет дадохме ти ..сега се спускай с момчето

Jumbie483
10-17-2008, 09:12
е да де амааа...нз просто как да постъпя,ако разбере че го харесвам а той мен не,100% ше почнат некви подигравки от него и от останалите момчета,шот са малки все още...и в крайна сметка искам,ама не ми стиска :(

спокойно и ти не си кой знае колко голяма ;)
той ако те е гледал през цялото време, значи те харесва... на следващата тренировка или там когато пак ще се видите го заговори, попитай го дали иска да идете някъде да пийнете по нещо или...завържи тема на разговор...може би ще разбереш дали те харесва :-o

LuDak
10-17-2008, 09:19
За съжаление е много трудно с тази любов.... :?

sasha_90
10-17-2008, 09:28
Всичко зависи от теб.Дали си готова да приемеш такава разлика и това,че може и да нямате общи теми за разговор.

sexita
10-17-2008, 09:28
няма значение колко е малък...
Аз бях с момче в предния клас и се разбирахме много добре. ;)
Дори казват,че момчетата,които ходят с какички много си вдигат самочувствието от това и се влюбват...
Както има една поговорка...
"Хвани си кака,да те отрака"

Ти си по-голяма от връсничките му,знаеш повече,не си дете и спокойно можеш да му покажеш,че си идеалната. :)

Ev1l
10-17-2008, 09:43
Ами моето гадже е по-голямо
Тъй ,че ако го харесваш го взимай.К'фо ти пука хорското мнение...

MiLoTo_16
10-17-2008, 16:58
Nali znae6, 4e horata kazvat, 4e nqma zna4enie na kolko si , a na kolko se 4uvstva6. Da ne ti puka-kato go haresva6 ami deistvai . To i az si haresvam edin na 14, a az sum na 16 :-)

nencuHka
10-17-2008, 17:07
Kолко ми е познато 8-) И аз съм 9 клас ,само че момчето "ми " ( 8) ) е 8..ама чесно да ти кажа не ми пука изобщо,важното е да се харесвате и да ви е приятно заедно.

HardlyAwakened
10-17-2008, 17:23
Защо ВИНАГИ се влияете от мнението на другите хора.Това си е ЛИЧНО ТВОЯТ ЖИВОТ, ти го ръководиш, ти си правиш кефа и света не се върти около теб че хората да те упрекват че си тръгнала с по-малък от теб.И какво като е малък, нали те кефи, ти си какичка..ако си привлекателна, красива, защо да не те хареса и той?..Важното е ти как се чувстваш..хич да не се влияеш от гледната точна на други индивиди, пак повтарям - това си е лично твоят живот, щом те е срам да ходиш с по-малък от теб..за какво си говорим.По добре да си с някой, от колкото самичка !

krisiiiiito
10-17-2008, 17:24
да не ти пука :booooomb:

HardlyAwakened
10-17-2008, 17:28

спокойно и ти не си кой знае колко голяма ;)
той ако те е гледал през цялото време, значи те харесва... на следващата тренировка или там когато пак ще се видите го заговори, попитай го дали иска да идете някъде да пийнете по нещо или...завържи тема на разговор...може би ще разбереш дали те харесва :-o

Ти вярваш ли си :? ..всичките тея теми, от сорта на "как да я заговоря" и обратното..ЗДРАВЕЙ ги е срам да си кажат, пък за среща на открито говориш.Ако се възползва от твоя пример, още по-добре ! :) Айде успех

metodi1
10-19-2008, 15:52
samo da znaesh 4e trqq da pogovorish s nego da go yspokoish shtto ako mu kajesh 4e go haresash malko 6te se uplashi 6tot si mu kaka!

punkrock
10-19-2008, 15:54
Аууу забрави!!!! Чесно ти казвам, с такива дечковци хич не се занимавай ;)

Adelina
10-20-2008, 03:29
Защо ВИНАГИ се влияете от мнението на другите хора.Това си е ЛИЧНО ТВОЯТ ЖИВОТ, ти го ръководиш, ти си правиш кефа и света не се върти около теб че хората да те упрекват че си тръгнала с по-малък от теб.И какво като е малък, нали те кефи, ти си какичка..ако си привлекателна, красива, защо да не те хареса и той?..Важното е ти как се чувстваш..хич да не се влияеш от гледната точна на други индивиди, пак повтарям - това си е лично твоят живот, щом те е срам да ходиш с по-малък от теб..за какво си говорим.По добре да си с някой, от колкото самичка !
+1

slunchiceto0
10-20-2008, 15:24
За любовта няма граници:) възрастта не е от значение...това че е по малък от теб в никакъв случей не трябва да те притеснява:)а и сама каза че не му личи:) тогава не виждам проблем:) а щом се притесняваш от това как ше реагират приятелите ти и дали ще ти се подиграват,си задай въпроса какви приятели са те тогава?!аз винаги бих подкрепила моя приятелка за такова нещо:) ....ее сега ти си наход действай:P

girls_aloud_
10-20-2008, 15:37
еми като си го харесала да не ти правят впечатление годините :) аз попринцип преди винаги съм била против това обаче ми се е случвало и на мен 1 път да хареша по-малко момче обаче не бих тръгнала с него щото ми е малко странно но много хора го правят и няма лошо :-)

snejana67
10-20-2008, 15:40
:grin: действай да не ти пука от нищо :grin: успех :grin:

shokolina
10-24-2008, 06:28
ами след вашите мнения реших да оставя нещата така,пък да видим кво ще стане...и така,на последната тренировка седях до него на пейката и той ме заговори...пита ме некви глупости,къде уча,кой клас съм и т.н.по принцип аз и мойта фр си хоиме с едно момче с един и същ автобус...и влизам аз в мъжката съблекалня и го питам тоя дали сме заедно днес с нашия автобус...при което моя човек се обажда:'ама аз също съм с тоя рейс' и некъв седи ми се усмихва...ок,викам аз,значи всички сме заедно...и кат вървяхме за към спирката,през половината време той ходи до мене,некви работи си говорихме,сложи си ръката на рамото ми,е така без причина...и се чудех...май съм му поне малко интересна,а?кво ще кажете :-)

varnen4e
10-24-2008, 06:45
То е модерно вече момичетата да са по- големи, така че споко.

olii
10-24-2008, 07:26
Да не ти пука какво ще си кажат другите. 8)