View Full Version : още искам предишния си приятел
strahotna_777
10-17-2008, 15:36
bqh s edno mom4e 2 meseca. skasahme za6toto az si misleh 4e ima druga. vposledstvie razbrah 4e ne e taka. toi me obi4a6e mnogo i az sa6to naistina mnogo. sled kato skasahme toi me potarsi i mi kaza 4e iska da sme zaedno 4e me obi4a.... az mu kazah 4e ve4e ni6to ne moje da stane...neznam za6to go kazah 6te sajelqvam zavinagi za6toto i az mn mn iskam da sme zaedno otnovo.naisitna izpitvam ne6to kum nego.. sled tova se vidqhme i toi otnovo se darje6e mn milo s men i otnovo iska6e da sme zaedno..kazah mu 4e trqbva da si pomislq..sled tova minaha 2 sedmici i toi ne mi se obadi nito vednuj,nqma i kak da se zase4em toi e v drug grad"( nakraq se re6ih i otidoh v negovia grad(tam imam baba i dqdo).praveh mu nameci 4e iskam da sme zaedno no sam sramejliva i ne mu kazah 4e o6te go obi4am.bqhme zaedno za ve4erta be6e mi hubavo posmilih si 4e ve4e sme se sabrali..no uvi toi ne me potarsi..negovite priateli kazvat 4e se strahuva da ne bude othvarlen otnovo i zatova az da napravq parvata kra4ka i toi nqmalo kak da mi otkaje 6toto mn me obi4al... nz kakvo da pravq dali da mu priznaq vsi4ko ili prosto da go zabravq??? molq za savet
samoubiika
10-17-2008, 15:41
не е лесно да забравиш човек,когото си обичала до днес.вярвай ми!не е никак лесно!
пробвай да му признаеш чувствата си и това колко искате да сте заедно и ако не стане токава пробвай да го забравиш ;)
Ами направо говори с него.. По skype, по телефона..някак си.. Или май най-добре на живо :D Кажи му го ! Преодолей срама си.. Щом приятелите му са ти казали, значи той наистина още те обича.. Кажи му, че искаш да сте заедно, помоли го за втори шанс. Ако той не те търси, потърси го ти. Явно наистина се страхува да не бъде отхвърлен. Ако го направиш, 100% ще се получи. От теб зависи. Успех!
d3is7fai i ne guBi vr3me :P 07ifai i mu kaji :grin: :-)
sasha_90
10-17-2008, 16:06
Говори тогава ти с него.
ми и аз искам, ама той не.. и що - щото е тъпо копеле.. еми обичам го мааму. ама кво го ебе него 8-)
sexa_na_kompleksa
10-17-2008, 16:17
И аз си искам бившия...
Говори с тоя твоя, друг начин няма...
да ти пикая на керливото писане :-x
Говори с него.Кажи му,че искаш отново да сте эаедно.Не е никак трудно.
Давай смело.
да ти пикая на керливото писане :-x
точно така.. бахти работата .. направо ни се гаври .. 8-)
slim__shadygirl
10-17-2008, 17:15
Оф Боже!Щом си му отказала няколко пъти естествено,че няма да ти тича по задника!Явно човека си има някво достойнство!А ти като толкова го обичаш стига си мислила и му кажи какво чустваш!!! :?
mynichka
10-17-2008, 17:18
направи 1вата крачка
ImmortalForever
10-17-2008, 18:46
Аз па моя не го искам!Кефиш ли са уа... use кирилица!
temptati0n
10-17-2008, 20:59
Наистина не е лесно да забравиш човек, когото си обичала :? ноооо все пак ти е бивш сори :D
cinderella_gugutka
10-17-2008, 22:56
признай.му :)
radincetyyy
10-19-2008, 14:06
Според мене е трябвяло отдавна да му кажеш ,наистина не е лесно да забравиш човек,който си обичал. Дори и да те е наранил след време болката минава и искаш да се върнеш при него.Аз също искам отново да съм с бившия си приятел..и в момента имам тази възможност и не смятям да я пропускам :grin: :grin: :-) :-)