View Full Version : I mama mu e shef...
MiLoTo_16
10-17-2008, 17:13
Slu4i mi se ne6to, koeto trqbva da spodelq s nqkoi ina4e shte poludeq. Vuv vtornik pravihme izprashane na edna priqtelka ot Germaniq i kakto se o4akva se napihme kato za posledno. Na kupona doide edno mom4e, kakvo ti mom4e napravo edin istinski i golqm muj, koito cqlo lqto se opitvashe da mi pokaje,4e me haresva. Toi e na okolo 25-30 godini. Na men mi haresva , no samo kato priqtel. Ala pod vliqnieto na alkohola se celuvah s nego i sega ne znam kakvo da pravq. A nai-loshoto e, 4e mama my e shef i me e strah da ne da se izpusne pred neq! Oshte ne sum govorila s nego. Pomognete ,kakvo da pravq , daite nqkoi suvet!!! :(
mynichka
10-17-2008, 17:15
доста кофти се е получило ..но поговори с него и го помоли да не казва или незнам :(
намери си спонсор и режисьор и започвайте снимките на най-новата траги-комедия :razz: :razz: :razz: :razz:
MiLoTo_16
10-17-2008, 17:21
намери си спонсор и режисьор и започвайте снимките на най-новата траги-комедия :razz: :razz: :razz: :razz:
Ami ako mi stane6 sponsor za6to ne
Помоли го да не и казва,пък и той сам ще си навреди така ,защото най- вероятно ще го уволни,още повече,че е голям и разумен мъж.
krisiiiiito
10-17-2008, 17:23
Ami ako mi stane6 sponsor za6to ne
8-)
angel000
10-17-2008, 17:33
Поговори с него. Кажи му, че всичко е било заради алкохола и много го харесваш, но само за приятел. И бъди спокойна едва ли е такъв идиот, че да каже на майка ти. :lol:
Abbie_Broken
10-17-2008, 17:44
Бе нз как ти ще постъпиш, но ако бях на тфое място щях да се праа, че нищо не е станало. Може да не е мн правилно, ама аз така бих направила...
Моли се да си държи устата затворена пред майка ти.
ThePowerOfLove
10-17-2008, 19:18
може би сам се досеща,че не трябва да казва :)