View Full Version : Момчета със самочуствие без покритие!
xX_Papy_Style_xX
10-17-2008, 19:37
{Sorry ako temata se povtarq} :-)
I po-temata ne vi li pisna 0t m0mcheta,k0it0 se mislqt za veliki(a sa t0lk0va smeshni i jalki)?
V posledno vreme mi pravi vpe4etlenie,che p0ve4et0 iz0pst0 ne 0s1znavat kakv0 predstavlqvat!
Primer: V saitovete dori v u4iliste ili na ulicata kato vidqt nqkoe hubavo momi4e vednaga se pochvat k0mentarite kak stqli da q minat i t.n....a qvno ne se zamislqt,che tq(momicheto) nikoga ne bi im 0b1rnala vnimanie!
Ili p1k kat0 im kajesh,che nqmat nikak1v shans vednaga p0chvat da 0bijdat i gi izbiva na agresiq.....qvn0 e mn gadn0 nqk0i da ti kaje izstinata v 0chite! :shock:
Drug primer e Kamen ot Big Brother 4.....imam chust0v0t0,che p0vechet0 sa kat0 neg0...aman 0t takiva k0mpeksirani h0rica mislisti se za mn v1rvejni! :-o
Bt vas zanimavali li sa vi takiva? I mneniet0 vi za tqh e.....? :D
I po-temata ne vi li pisna 0t m0mcheta,k0it0 se mislqt za veliki(a sa t0lk0va smeshni i jalki)?
V posledno vreme mi pravi vpe4etlenie,che p0ve4et0 iz0pst0 ne 0s1znavat kakv0 predstavlqvat!
Primer: V saitovete dori v u4iliste ili na ulicata kato vidqt nqkoe hubavo momi4e vednaga se pochvat k0mentarite kak stqli da q minat i t.n....a qvno ne se zamislqt,che tq(momicheto) nikoga ne bi im 0b1rnala vnimanie!
Ili p1k kat0 im kajesh,che nqmat nikak1v shans vednaga p0chvat da 0bijdat i gi izbiva na agresiq.....qvn0 e mn gadn0 nqk0i da ti kaje izstinata v 0chite! :shock:
Drug primer e Kamen ot Big Brother 4.....imam chust0v0t0,che p0vechet0 sa kat0 neg0...aman 0t takiva k0mpeksirani h0rica mislisti se za mn v1rvejni! :-o
Научете се да пишете ве хора! Останах без очи докато го прочета,отказах се още на 2-я ред :booooomb:
Не ме дразнят и не ме засягат. Изобщо не им обръщам внимание.
Не харесвам хора с прекалено голямо самочуствие.
Независимо дали е с покритие.
А за тях нищо не мисля.
Не ми пречат,всеки има право да се мисли за какъвто си иска.
Просто не общувам с такива.
Има си изключения разбира се..
Не харесвам хора с прекалено голямо самочуствие.
Независимо дали е с покритие.
А за тях нищо не мисля.
Не ми пречат,всеки има право да се мисли за какъвто си иска.
Просто не общувам с такива.
Има си изключения разбира се..
+1
винаги има изключения разбира се.Просто не трябва да им обрящаме внимание, нека се мислят за велики , техен си е проблема , че не виждат истината......
PePeLePew
10-17-2008, 20:17
ами колкото и тези момчета се мислят за велики толков аи курвите така че не показвай само едната страна на медала
Пф колкото момчета, толкова и момичета имат самочувствие без покритие. А колко са смешни да не говорим :lol: Имам един в класа - супер въздухар, ходи наляво-надясно, бияч го раздава...веднъж като му викнеш и почват оправданията - не ми се ходи сега в районното, не искам да те бия и не знам си какво....
а момичета к'ви има :shock: - в лицето прилича на торта гараж - ама се мисли за мис България :razz:
а ве много малко са хората сега, които не подражават на някой и имат собствен стил и не се фукат насам и натам....
BeYourSelf
10-17-2008, 20:39
Научете се да пишете ве хора! Останах без очи докато го прочета,отказах се още на 2-я ред :booooomb:
+1
temptati0n
10-17-2008, 20:55
Еми то няма др ко да прайш с тях :-P
Бе има и свестни момчета и момичета , но напоследък всички станаха пълни боклуци...И на всичкото отгоре 90% от тях са тъпи , кухи , ограничени неграмотници.
Bt vas zanimavali li sa vi takiva? I mneniet0 vi za tqh e.....?
- Не съм се занимавал с такива , обаче съм виждал такива ( че то е пълно вече ) и мнението за тях ми е..просто както казах са смешни и мисля , че България и не само тя не се нуждае от такива хора.Но кво да се прави , такъв е живота. :-o
sladurcheto_11
10-17-2008, 20:58
emi taka e sreshtat se mnogo takivi indvidi
HardcoreSyndrome
10-17-2008, 21:13
Хора всякакви. Няма да е интересно, ако няма различни типове характери и поведение. А специално тези индивиди, не ме засягат :lol: . Някак си имам автоматичен блок за всякви подобни. Няма смисъл да се дразниш...
Толкова характери и толкова различни хора, няма начин да ти харесват всички, а и няма как да те харесват всички теб. :)
cinderella_gugutka
10-17-2008, 22:48
victoriq
10-18-2008, 07:37
Бе има и свестни момчета и момичета , но напоследък всички станаха пълни боклуци...И на всичкото отгоре 90% от тях са тъпи , кухи , ограничени неграмотници.
Bt vas zanimavali li sa vi takiva? I mneniet0 vi za tqh e.....?
- Не съм се занимавал с такива , обаче съм виждал такива ( че то е пълно вече ) и мнението за тях ми е..просто както казах са смешни и мисля , че България и не само тя не се нуждае от такива хора.Но кво да се прави , такъв е живота. :-o
+1 :smt078
Miimiinka
10-18-2008, 14:14
Определено ги има е тези,който си мислят,че са толкова красиви и,че всяка може да им е в краката.Но,като се окаже,че не е така падат от високо. :D
nicolepcd
10-18-2008, 14:21
Има ги всякакви в днешно време... :-o Както момичета, така и момчета... жалки са, няма просто какво да коментирам... прости и жалки :? Но пък са тийнейджъри... нормално е да ги интересуват такива неща и да искат да са харесвани (вече съм забелязала, че хората не се интересуват толкова от външния вид, колкото от това, че той/тя е важна особа...)
sextazy_baby
10-18-2008, 14:25
Не ме дразнят,защото гледам само себе си и не им обръщам внимание.Да,имам такива познати - и момичета,и момчета,но те си знаят какво правят,живота си е техен...мисля че всеки има свободата да решава какъв да бъде или по-точно какъв иска да бъде :)
Единственото,за което
съм съгласен на сто процента е Камен
от ББ4 :lol:
Голям е нещастник...а плейбой се пише.
Той не може да говори с жена,
камо ли друго.
MimOSiNitY
10-18-2008, 15:21
И аз мн ги мразя :? И мн ме е яд,че в точно такъв се влюбих,защото в началото ми се стори доста срамежливичък и чаровен, :oops: а като го опознах . . . :-x Просто мисълта за него ме кара да крещя !!!
sasha_90
10-18-2008, 15:26
Да,дразнят ме-както момчета,така и момичета,които се надуват,а всъщност нямат и грам покритие.Решението е да не им обръщаш внимание.Колкото повече ги забелязваш,повече ще те дразнят.
pOiSoN_kIsS_94
10-18-2008, 22:33
оххх... те да са само момчетата ,на които от 10 км си личи ,че летят в облаците-пак добре..познавам един педал,който като го погледнеш ще си кажеш ибахти душичката,миличък,сладичък ...а се оказа една много голяма курва :?
по темата-мн ги харесвам прототипчетата на Камен...голям смях пада :razz:
Escarina
10-18-2008, 22:37
Все си мисля, че при момичетата доста по-често се среща самочувствието без покритие :)
ThePowerOfLove
10-18-2008, 23:09
Дразнят ме такива индивиди, а за съжаление се срещат все по-често :?
Vikitooo
10-19-2008, 04:33
Оо да! Запазената марка е когато ги отрежеш следват обиди, яд... Гадно им става като им нараниш егото 8)
summer_mo0n
10-19-2008, 17:14
Хората са го казали "Ако си опакофка без съдържание-ти си буклук!!!"
pepita87
10-20-2008, 14:21
Tova sa t.nar."selski ergeni"Da me pazi Gospod ot takiva!Zanimavali sa me,no nikoga ne sum imala otno6eniq,bilo to intimni ili ne s takiva hora!
mickelangelo
10-20-2008, 14:53
Ами не всички са такива .. и истината винаги боли :)