View Full Version : Скъсан презерватив
Здравейте, преди час някаде правихме секс с приятеля ми. Той свърши веднъж, след 15 минути някаде сложи втори презерватив но той се скъса естествено веднага спряхме. Но ми е много притеснено, трябва ли дапия ескапел? правила сам го само с едно момче без презерватив но тогава му бях първата и не се притеснявах от възможни болести, асегашния ми приятел го е правил и с други... мн ме е страх:/
Ne e za preporychwane towa xapche, no na teb mislq, che shte ti se naloji da si go kypish.. Oswen ako ne iskash da stanesh mlada maika de.. ; ))
пий пий...ако не се е измил като е слагал втория ше станат едни мизерии направо беги до аптеката...ма да знаеш че е 30+лв
А от тези хапчета какви неженали нреакций може да има.
Claustrophobia
10-18-2008, 08:33
еми ... кофти.. ма се налага..
bqsna_teenagerka
10-18-2008, 09:00
Последно от кео се притесняваш повече ..че има вероятност да забременееш.. или,че си хванала някоя болест...ако си хванала венерческа болеест ескапел няма да ти помогне :?
ефекти кви...да ти се побърка цикъла за други не знам
Вие луди ли сте кво я карате да ходи да пие хапчета и само да се трови по приложение, че са изчакали 15 мин от първия акт ... докато започнат втория!
И отделно те са видели, че е скъсан а той мисля, че не е свършил в нея ... или поне тя не е казала!
Следователно няма да ставаш майка на този етап :)
А за болести просто го попитай него какви контакти е имал и си прави сметката ... :D
Така, че спокс!
Абе какво карате момичето да пие хапчета на поразия?
До авторката : Ако не е успял да свърши в теб, когато се е скъсал рпезерватива няма нужда да се тровиш с Ескапеле.
А щом се притесняваш за болестите защо не хванеш момчето под ръка и не отидете да си направите и двамата по един тест :) Стига да имате сериозно отношения, де.
Първите отговори доста ме наплашиха така че без да се замислям скочих до аптеката и глътнах един ескапел.. :(