View Full Version : Как се справяте когато няма къде???
Какво правите когато нямате място за правене на секс с гаджето си , като изкл възможностите навън, защото е студено?Някакви идей имате ли или опит :)
MostHated
10-18-2008, 05:13
казвам че трябва да прая презентация у нас и една съученичка ще помага, заключвам стайята...и.... сещаш се нататък
4e malko li kenefi ima po kefetata i y4ili6tata :D:D:D
jim_beam
10-18-2008, 06:59
zavisi na kolko ste....
ako ste po malki moje da se vazpolzvate ot "mestenceto" na nqkoi fr....
a ako ste malko po golemki i pone nqkoi ot vas ima kola ili tam ili se ka4vate na nqkoq hija za sabota i nedelq... 1 no6tuvka na hija i cql weekend... :-D
pisentseto
10-18-2008, 07:34
Ем казвате на някой приятел,който ще е сам през вечерта и готово.
:-P :-P :-P :-P
Аз пък на хижа губя ебо-желание...ти си в някоя планина...няма да се надишаш с чист въздух и да си починеш от простотиите на жената ми ще ходиш да се мориш само...нахлузвам кубинките и 2 дена ме няма :lol:
Nadelina
10-18-2008, 07:44
Toaletnata na nqkoe kafe?
Attila_The_Hun
10-18-2008, 08:52
Toaletnata na nqkoe kafe?
Не! Имам по-добро предложение! Отидете на бунището и там се е*ете! :-x
sextazy_baby
10-18-2008, 09:20
Ако има желание,ще си намерите и място... :)
Ако има желание,ще си намерите и място... :)
Да бе ...
Желанието не е всичко. И аз имам желание за 1млн и банкова сметка в Швейцария, ама защо ги нямам тогава?
Може да отидете на хотел примерно (ако имате възможност), въпреки че не разбирам какъв е проблема да го правите вкъщи? Дори и да има някой, какво толкова? Заключвате се в стаята и действате ;) тъкмо ще е по-въбуждащо.
В някой вход :D
Или в апартамента на баба и дядо ако е свободен :D
miss_kiss181
10-18-2008, 10:58
mi v na4aloto s moq fr kato nqma6e kude da se usamotime go pravihme v tqh i ne ni puka6e mn mn 4e tehnite v tqh
zaklu4vame vratata na negovata staq i moga da ti kaja 4e trupkata e mn po golqma :-)
MusicIsTheKey
10-18-2008, 13:26
Няма такава опастност - той живее сам, а и в нас не би имало никакъв проблем.
Miimiinka
10-18-2008, 14:44
Ако имаш пари и хотел става... ;))