View Full Version : Незнам какво да правя...
MuMuTo0o
10-18-2008, 08:29
Здр на всички!Просто искам да си си излея душата,защото съм мн объркана и незнам какво да правя.Запознахме се с едно момче в една игра conquiztador играхме няколко пъти и аз го победих и си разменихме skype,разменихме си и снимки и така.Писахме си всеки ден и все повече се привързвах към него.Но той започна работа като барман в една пицария и работи 2 дни и след това почива 2 дни и така.Разменихме си телефоните и като е на работа понякога си пишем,но от както почна работа вече всичко не е същото както преди.Ние сме от различни градове,той е от София,а аз от едно малко градче.Сега ще ходя ноември месец в София и му казах и сигурно ще се видим,но като му казах той започна да ми говори за секс веднага,не го мислех за такъв, мислех го за по-различен от останалите момчета и сега се колебая дали да се видим ли или не?Ако се видим малко ме е страх от него,защото не се познава чак толкос много само от 3 месеца си пишем и като взе да ми говори за секс.Ако не се видим,ще ме е мн яд,че съм имала възможност да го видя,а не съм го.Какво да правя според вас?
P.S. Аз съм на 18,той е на 19.
Никога не можеш да познаеш един човек какъв е по интернет. П-добре не се срещай с него. Или вземи някой приятел с теб.
zWezdichkaaa
10-18-2008, 09:37
еми срещни се с него може и да излезе нещо, но ако видиш че нещата вървят към секс му кажи че все още не си сигурна в него или просто го зарежи.. :) Успех :)
zelenooko_kote
10-18-2008, 09:58
Според мене само е искал да те заблатачи и сега като вижда че е успял и вече му се отвори приказката за секс.По принцип които си търси нещо в интернет значи не може да го намери в реалния живот така че замисли се над това.Още повече че в чата е лесно да послъжеш за това онова а на живо всичко лъсва.Ти може да го мислиш за различен защото той такъв образ си е измислил,но явно вече започваш да усещташ че не е такъв,нали?
По-добре не се срещайте...не се знае какъв е всъщност,да не съжаляваш после :)
mini_beby
10-18-2008, 09:59
според мен не срещни с него,но и вземи една приятелка до себе си :wink:
TPAKTOPUCTA
10-18-2008, 10:02
еми срещни се с него може и да излезе нещо, но ако видиш че нещата вървят към секс му кажи че все още не си сигурна в него или просто го зарежи.. :) Успех :)
+1 :)
успех и дано да оправдае очакванията ти
Срещни се с него, на място където има много хора. НДК например и се движете само там. И не прави секс с него :D
Lacey_66
10-18-2008, 12:29
+1 :-P
Обади му да се видите, звънни и на мен и с още 2-ма ще дойдеме и да го видиме къв е тоя. Хем ти ще си по спокойна, хем ще се запознаеш с нови хора ;) .
според мен не срещни с него,но и вземи една приятелка до себе си :wink:
По-добре някой приятел.. Все пак..не се знае къф ще се окаже .. :D
sextazy_baby
10-18-2008, 14:38
Ако ще се срещате,задължително вземи с теб момче,на което имаш доверие и гледай да е на оживено място през деня,просто не знаеш откъде може да ти дойде
snejana67
10-18-2008, 15:08
:? и аз мисля че е хубаво да вземеш човек с тебе :? на тези времена нищо не се знае :?
sasha_90
10-18-2008, 15:12
Аз не бих се срещнала с него,да се на*бем и после все едно нищо не е станало.Ако и ти си като мен-не се срещай с него.
MuMuTo0o
10-18-2008, 16:34
е със сигурност няма да се на*ба с него,не съм от хората за една вечер :?