View Full Version : Черни точици
*intranZ*
10-18-2008, 11:26
Здравейте. Момче съм на 17 години. Проблемът ми е следния, имам черни точки по носа и брадичката .. по челото рядко. Също така ми е омазнена кожата.Четох тук в сайта за Нивеа продуктите, и мисля да си купя, но съм използвал доста такива кремчета, гелове с гранулки, лепенки против такива точици... но кожата ми понеже отново се омазняваше ... и пак се появяваха :( Искам да си изчистя лицето...редовно го мия, но без сапун, защото ми изсъшава кожата и се бели :( и се избиват пъпки.. Отчайващо..
Чакам коментари :) и без глупави изцепки плс.. :-D
LipSoFAnAnGel
10-18-2008, 11:31
Няма избавление от черните точки май май :( и аз имам по носа си ама махам ги и след няколко дни са пак там...Сега си купих тоника на тази новата серия на Нивея за младежи и крема ще си взема дано имат ефект..Продължавай да си ги ползваш, но това е от пубертета...
Predator777
10-18-2008, 11:31
Acne OUT - Лосион (против омазяването) и Acne OUT Активен крем (против пъпките) а против черните точки аз използвам една маска на Дева с екстракт от кестен и е само 1.95 - доволен съм от нея.
*intranZ*
10-18-2008, 11:37
Predator777 , Това Acne OUT .. изпробвал ли си го ? Или просто си чувал, че действа ?
Мерси.
Predator777
10-18-2008, 11:38
В момента го използвам.
nejnaDROGA
10-18-2008, 11:39
+1 За продуктите на Нивеа ;)
Аз използвам измиващия гел за мазна кожа ( :o ) и съм адски доволна :P :-) Сега мисля да си купя и останалите продукти от измиващата серия и се надявам да са също толкова добри :grin:
Пробвай с Гарниер 3в1 ... не при всеки действа ,но лично на мен черните точици ми намаляха =]] Обаче и той малко изсушава кожата и почва да ми се бели и за това преди да излизам се мажа с един лосион ,но може и най-обикновенно кремче =]]
*intranZ*
10-18-2008, 11:55
ами аз използвам Clean&Clear в една синя опаковка .. с някакви гранулки сини .. след като го измия .. всичко мисля че е 6 .. но на другия ден ако не се намажа с него .. пак се виждат..сякаааш само ги покрива :(
titinkaa
10-18-2008, 13:55
аз ти препоръчвам да си вземеш от гела за почистване на БИОДЕРМА само че гела е около 30лв. и отделно на същата марка си вземи крема,аз ги използвам и съм мн доволна! :)
raichEbaichE
10-18-2008, 18:53
и аз ползвам clean&clear и ми се струва добро,поизчезнаха...а знаеш ли кво щи кажа да направиш:значи слагаш в една тенджера вода да заври,след което се навеждаш над нея,парата отваря порите,след което изтискваш точките и се мажеш там с квот се мажеш...и така примерно веднъж в седмицата...пробвай :)
dulce_maria
10-18-2008, 19:00
Има един начин ,за който гарантирам. Нарича се електрокоаголация, много болезнен, но определено ефикасен метод. Правят го дерматолозите и лично аз съм изключително доволна.
ОТИВАШ НА КОЗМЕТИК ДА ТИ ИЗЧИСТИ ЛИЦЕТО И ПОСЛЕ ЗА ДА НЕ ТИ СЕ ПОЯВЯВАТ ПАК СИ ГО ПОДДЪРЖАШ С НЯКОЙ ПРОДУКТ.. И НЕ ТИЯ МИЗЕРИИ ПО 5ЛВ АМИ НЯКОЙ СВЕСТЕН ПРОДУКТ...