View Full Version : Влюбен Съм Помогнете!!!
Влюбен съм в едно момиче от другия клас.още когато започнахме даскало ми се наби в очите тя дойде от друго даскало и не я позвам но вече и имам Скайпа.Тя е ЯДски красива всеки ден я виждам и вече не издържам.ПОМОГНЕТЕ Ми Как Да и предложа или как да подходя в този момент!!!
luciferrr
10-18-2008, 15:59
ми като начало, кани я по честичко да излизате, щото няма стане така, само по скайп...с времето и показвай чрез действията си, че изпитваш нещо повече....и ест гледай как ще отвърне...ако се отдръпва-не е на добре...и така де....докато не се стигне до нещо повече...просто бъди себе си! :)
cinderella_gugutka
10-18-2008, 15:59
1-о,се,сприятели.с.нея.и.прави .някви.намеци-ако.ти.отговори.на.намеците .на4и.и.тя.те.харесва-покани.я.на.среща.гушкай.я.ц елуни.я.ама.недей.с.тъпото-харесвам.те,ай.да.станем.га жета
luciferrr
10-18-2008, 16:04
за кво са ти думи...предложи и със действия и жестове
sasha_90
10-18-2008, 16:23
Първо започни да общуваш по-често с нея,опознай я и чак тогава мисли как да и кажеш за чувствата си.
Ок мерси много ще видим какво ще направя
scoobydors
10-18-2008, 17:09
Казваш, че е красива. А само това ли има значение за теб? :)
Пък и знаеш ли що за човек е, може да е много хубава ама кухичка горката :D
пЛюш!нкаАа~
10-18-2008, 17:45
Какво да помогнем - наслаждавай се на чувствата си,няма по-сладко нещо от любовта.
Какво да помогнем - наслаждавай се на чувствата си,няма по-сладко нещо от любовта.
Да, наслаждавай им се. Можеш даже да бягаш от часовете само за да й се наслаждаваш. Гледкай си я хубавичко... :lol:
ШоКоЛаДчЕ
10-18-2008, 19:35
Не се притеснявай от това което изпитваш карай на право,действай пич...нищо не се знае ;)
Влюбен съм в едно момиче от другия клас.още когато започнахме даскало ми се наби в очите тя дойде от друго даскало и не я позвам но вече и имам Скайпа.Тя е ЯДски красива всеки ден я виждам и вече не издържам.ПОМОГНЕТЕ Ми Как Да и предложа или как да подходя в този момент!!!
Почвай да четеш Жул Верн.
.. DeViL mAy CrY ..
10-19-2008, 09:46
Щом не я познаваш изчакай малко,опознайте се.Пиши и по скайпа заговаряй я в училище.Покани я накой ден да излезете на кафе например,започни малко по малко да и показваш че я харесваш.
mynichka
10-19-2008, 10:35
само с един скайп ..няма да стане :P
Казваш, че е красива. А само това ли има значение за теб? :)
Пък и знаеш ли що за човек е, може да е много хубава ама кухичка горката :D
+1 :)
Опознай я по-добре и й покажи чрез намеци, че я харесваш..
cvetenceto1991
10-19-2008, 11:11
само с един скайп ..няма да стане :P
искай да излезете на кафе да се опознаете по добте и виж какво ще се получи
exx i az sam vluben samo 4e tq si ima priqtel :(