PDA

View Full Version : охх..

aHeJlua
10-18-2008, 19:02
Амии.. става въпрос за момче както винаги обаче този път е малко по различно .. Да наречем момчето М.. Та с М се запознах преди две години.. той ме потърси чрез сестра ми.. излизахме и си бяхме добри приятели даже много добри.. но напоследък излизаме на кафе с М и с Д (една добра приятелка) и те явно се харесаха и Д почна да иска от мен услуги като питай го какфо мисли за мен и такива абе направо посредничене.. и вчера вечерта пак рака си говорихме и той ме попита "какво правиш.. защоо правиш тия работи .. може аз сам искам да си оправям нещата .." и така нататъка и аз действително осъзнах че понякога трябва да оставим сами хората да си оправят проблеми и изобщо желанията без чужда помощ, но като водихме този разговор аз му казах че харесвам П и малко по късно същатата вечер М пиеше с приятели в тях и леко пиян ми беше написал на скайп някакфи работи за П смисъл "да му кажа ли да има шанс.. да му кажа ли че го искаш орално .. искам и аз да ти върна услугата .. " и на мене ми стана супер тъпо щото аз му казах по телефона че няма повече да му се бъркам в работите и ся той с най голямото си нахалство ми се изгаври да го е*а.. днес ми пише "кфо праиш.. как си.. " аз нищо не му писах .. някакси по гаден начин ме нарани защото аз от него не съм го очаквала и беше някфо супер гадно изживяване .. и сега му се сърдя..
та въпроса ми е пресилено ли постъпвам ?
нали добре постъпвам като се отръдпам защото имам чувството че накрая ще обвини мен ако не се получи между него и Д
мерси предварително :)

MP
10-18-2008, 19:06
Гей ли си или момиче ? Д не беше ли момиче? Откаде знае за П ?

aHeJlua
10-18-2008, 19:09
офф ами объркана съм.. бъркам бъквите вече.. :D ей сега ше го оправя

kuklichka_bg
10-18-2008, 19:59
spr si malumen ko e tui zaglavie na temata ahh ohh li tam kot e daje nqma da si napraq truda mi mislete malko kato praite ne6to da va ebaaaaaaaaa

MP
10-18-2008, 20:02
Аз не виждам какво ти е направил толкова?Не се отдръпвай,нищо не е станало.Нека си пие момчето