View Full Version : Самичък от 3 години
Ами искам някакъв съвет как да си хвана гадже "ерген" съм от 3 години :shock: и съм някакси самотен... В даскало ще се повлияя от другите мнения и няма да си хващам гадже, защото връзката ще е кратка... Но пък навън ме е срам да заговоря някое момиче и изглеждам като пълен ГЛУПАК!
Александра---
10-18-2008, 19:21
На колко си?
И най-добре иэхождай от собствения си опит,а не от чуждия.
И има нещо друго много важно.Любовта се появява неочаквано,беэ да си я предвиждал.Това толкова е говорено,че вече си е като клише,но е вярно.При мен винаги е било така. =]
Ти бъзикаш ли се бе? :D Гарантирам ти,че ще си "ерген" още поне 5 години.На тази възраст неможеш да се влюбиш.
Александра---
10-18-2008, 19:28
13 :D
Ихааааааааааа,от 10-годишен си "ЕРГЕН".
Ебати бЪэикЪт.
ivan_realmadrid
10-18-2008, 19:36
Ей споко аз съм на 20 и съм нямал гадже и въобще не му мисля като нямам нямам кво ся ако се гръмна да не би да имам като нямам няма да свърши света споко за всеки влак си има пътници.
zelenooko_kote
10-18-2008, 19:56
Моля те СПРИ ДА ПУСКАШ 200 ЕДНАКВИ ТЕМИ сополиво тъпо малко миризливо лайно
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=204611
Нямам много опит с момичета от 3 момичета съм "ерген", но според мен последвай предишните мнения не овъртай.
Jumbie483
10-18-2008, 19:59
13 :D
Ихааааааааааа,от 10-годишен си "ЕРГЕН".
Ебати бЪэикЪт.
:smt023 :razz: :razz: :razz: :razz:
zelenooko_kote
10-18-2008, 20:00
[quote="zelenooko_kote"]Моля те СПРИ ДА ПУСКАШ 200 ЕДНАКВИ ТЕМИ сополиво тъпо малко миризливо лайно
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=204611
Нямам много опит с момичета от 3 момичета съм "ерген", но според мен последвай предишните мнения не овъртай.
(tva e tvoe mnenie) v o6te okolo 50 temi si se zaoplakval 4e si samoooten.bahti lapeto
Ти май пускаш тая тема от скука :D или си много тъпо дете или нещо не си в ред с акъла...Аз къде къде съм по-голяма от тебе и не се притеснявам за такива простотии,пак кво да си говорим като съм била на 13 еййй много си смешен :grin:
Оо горкия той...аз пък съм от 15 години ерген...Пожалете ме хора...Дайте милостиня моля ви...........................
sextazy_baby
10-18-2008, 22:54
Поредната тъпа и безмислена тема...
Да, наистина. На 13 години ако си без гадже трябва да си егати и грозника. Наистина изглеждаш като пълен тъпак. Как на 13 нямаш гадже бе??????? Лелееееееееееее.
Няма лъжа, няма измама...
Ами искам някакъв съвет как да си хвана гадже "ерген" съм от 3 години :shock: и съм някакси самотен... В даскало ще се повлияя от другите мнения и няма да си хващам гадже, защото връзката ще е кратка... Но пък навън ме е срам да заговоря някое момиче и изглеждам като пълен ГЛУПАК!
Даже не си жалък,смешен си :lol:
Тузаро,готин аватар.
Кантона беше най-големият.
cvetenceto1991
10-19-2008, 11:00
Поредната тъпа и безмислена тема...
PePeLePew
10-19-2008, 11:20
Найстина си глупак първо защото искаш да си хващаш "сериозно" гадже и второ е че за 3 години не си успял да свалиш нито една мацка лелелеле шок и ужас.моя съвет е да хванеш някое по-скромно момиче а тръгнеш да си зарибяваш др мацки да си опражняваш лъжите защото цялата работа се върти около това как лъжеш жените от там като минеш тва се хвърлай и на S класи