View Full Version : Не изпитвам нищо - как да сложа край
Jo_Ni_To
10-18-2008, 20:37
Тръгнах с едно момче което наистина харесвах(е поне така си мислих де) и неска разбрах,че вече нищо не изпитвам.Сега се чудя как да му кажа край..понеже не съм толкова директен човек по такива теми..и ми е много трудно можи ли някой да ми даде съвет .. :( :( :(
Т.7
swords1010
колко време бяхте заедно?от едно училище ли сте? бяхте ли приятели преди това? уточни..
eclipseee
10-18-2008, 20:43
x_X Ще кажа това, което казах и на една приятелка, искаше ми съвет за точно същото. Кажи му направо, че нещата няма да потръгнат, че си в противоречие с чувствата си...не си сигурна какво искаш и изпитваш. Не го отлагай, защото ще стане още по мъчително и за теб и за него.
Jo_Ni_To
10-18-2008, 20:48
Ам да бяхме приятели..тои сега е в друго училище но миналата година беше в мойто и сме гаджета накаде от 1 месец.. :? :(
Ами кажи му,че искренно си се надявала нещата да потръгнат,но нещо не е както трябва :( Ох ... нищо по-добро не мога да измисля в момента :-o
Obsession
10-18-2008, 21:16
Никъде не споменаваш какви са неговите чувства. Поне не го лъжи... :(
FlippanT
10-18-2008, 21:20
Е т'ва, на жена угода нема... :-o
KpucuTo0o92
10-18-2008, 21:25
ами кажи му просто че си сбъркала в преценката и не искаш вече да сте заедно.по добре бъди директна ако не скъсаш скоро с него може да е по мъчително и за двама ви
има 1 друга тема "Какво искат момичетата?"
е тук някъде се крие отговора: Тръгнах с едно момче което наистина харесвах(е поне така си мислих де) и неска разбрах,че вече нищо не изпитвам.
ми като не си толкова директна хората са измислили Мобилни телефони от които могат да се пускат Кратки Текстови Съобщения (СМС) или една тъпа програмка за компютър- Скайп. Пишеш му: Вече не искам да съм с теб и тва е... кво толкова
pepita87
10-20-2008, 14:46
Osven da sedne6 i da pogovori6 DIREKTNO s nego,da mu obqsni6,4e nqma6 4ustva kum nego,4e ne6ata nqma da se polu4at i t.n....,drugo re6enie ne vijdam!Ako iska6 moje i da pusne6 suob6tenie po radioto,i da se postarae6 toi da q 4ue,ako ne iska6 da go gleda6,dokato kusate!
Тръгнах с едно момче което наистина харесвах(е поне така си мислих де) и неска разбрах,че вече нищо не изпитвам.Сега се чудя как да му кажа край..понеже не съм толкова директен човек по такива теми..и ми е много трудно можи ли някой да ми даде съвет .. :( :( :(
Т.7
swords1010
нЕма лесно..
сигурно ще му стане много неприятно.. мен ме зарязаха началото на октомври поради тая причина - нямал чувства.. бла-бла..
много е гадно..
той ми призна по скайп ама и без тва то беше връзчица от разстояние...
ии..
дз, наживо сигурно няма да му е гот, то и по спайп не е гот де.. да те режат не е готино..
не се обяснявай като патка, защото наистина звучи смешно цялата тая работа как си си мислела че го харесваш (предстааавяш ли си... :-o ), ама след месец вече не изпитвала нищо (wtfff :shock: )
спести му кофти чувство, а ти си спести унижение да обясняваш смешната причина и казваш
"съжалявам, дано не ме намразиш, но искам да се разделим, не си виновен за нищо, не ме търси, нямам чувства"
нещо такова..
ама без да му обясняваш как ненадейно са ти се изпарили чувствата щото наистина е пръдняно...
summerlove66
10-20-2008, 19:48
:D .. казваш "айде всеки по всоя път" .. дано разбере тоя пичага .. щом няям чувства няма смисъл да си с него , само за да не го нараниш .. :P
.. DeViL mAy CrY ..
10-20-2008, 20:29
Аз имах същия проблем.Тръгнах с едно момче,което не харесвах изобщо.Скарахме се за една глупост и така скъсахме,останахме приятели след това-силно казано приятели,но останахме с предишните взаймотношения.Не исках да го скъсам беше ме страх.и скъсахме за глупиост.Сега съжалявам че не му казах точната причина.
Кажи му че нямаш чуатва ,това е най-добрият вариант.Да вярно е че не е изобщо лесно,но се постави на негово място.Заслужава поне това.Късмет :)
varnen4e
10-21-2008, 07:24
Просто му кажи, че искаш да се разделите. Бих ти дала съвет, но не познавам човека, не знам на колко години сте, не знам колко време сте били заедно.
Сама си прецени ситуацията и ако мислиш, че е по- добре му кажи истината, ако ислиш юе ще го нараниш много по- добре недей, защото така или иначе повече няма да си с него, поне не го наранявай допълнително.