PDA

View Full Version : is this love?

Thuglife
10-19-2008, 05:28
Има една много хубава песен казва се "is this love - Любов ли е това"

Ако я нямаше надеждата, и нас нямаше да ни има за това продължавайте да таите надежда ,че ще намерите любовта :)
ето ви един стих

Че не всеки има тоз късмет е вярно,
не среща своята половина-
и сякаш живее той живот напразно,
неусетил тръпката, така любима.
Но аз двама има рай-
аз вярвам в това-
не се предавай, а знай,
че някой ден ще почука любовта!
Когато в очите я погледнеш,
имаш чувство, че летиш,
и света в прегръдка искаш да поемеш,
на тази красота как да устоиш?
Вървите двама, хванати за ръце,
забравили някогашни болка и тъга,
и виждаш щастието в нейното лице,
ех, намерил си своята сродна душа...

HardlyAwakened
10-19-2008, 05:32
Whitesnakes - Is this love

P.S - Ако мислиш че, ще повлияеш на някой, УСПЕХ ! :).Повечето потребители са "изпаднали" тийнове които търсят "инстинската" любов на 13 :-o ..не очаквай разбиране

Thuglife
10-19-2008, 05:36

P.S - Ако мислиш че, ще повлияеш на някой, УСПЕХ ! :).Повечето потребители са "изпаднали" тийнове които търсят "инстинската" любов на 13 :-o ..не очаквай разбиране

все пак опитвам , а ти влияеш негативно ...пробвай с малко подкрепа пък може и да стане :) .

HardlyAwakened
10-19-2008, 05:53
Преди месец - два, и аз бях направил тема, описваща подробно и показателно как трябва да се подхожда към подобни проблеми ...... всеки като влезе в този форум, направо поставя своя проблем, който е толкова познат вече на всички че... [ :x ]

Thuglife
10-19-2008, 05:55
Преди месец - два, и аз бях направил тема, описваща подробно и показателно как трябва да се подхожда към подобни проблеми ...... всеки като влезе в този форум, направо поставя своя проблем, който е толкова познат вече на всички че... [ :x ]

Да , донякъде си прав да се надяваме ,че ще се отнесат подобаващо към посланието...иначе хубава сестричка ..да ти е жива и здрава

HardlyAwakened
10-19-2008, 06:08
Мерси :)

jghgh
10-19-2008, 06:35
Хубава тема, иначе от hardly_awakened не очаквай някакво позитивно мислене. На мен ми мяза на някъв тъпак, дето се мисли за всезнайко и много голям. И с тъпа ирония на всичкото отгоре.
Както и да е, тука не е изповедалня де... ^^

Хубав стих, ама първите редове направо скапват :-D

Все пак наистина е хубаво човек да вярва, да има надежда. Определено крепи, но ако нищо не се получава както го вярваш после се чувстваш все едно си паднал от много много високо.

Аз съм на принципа да не вярвам сляпо на нещо, което може и да не се случи... Знам че и аз не вкарвам много позитивизъм, но поне говоря за себе си, а не да коментирам другите .. как да е.. Иии.. живот без вяра е сив, ама ако досега си вярвал и всичко се е проваляло.. ето, аз вярвах в любов, в мечти.. как да продължиш да вярваш? То може и да не се случи.. Ако след всяко поражение трябва да си н а с а ж д а м изкуствена вяра, заради клишета от рода на че все някога ще ме огрее.. аз знам че това може и да не се случи.. а може и да се случи де..
общо взето.. умерена работа, и аз не знам какво казах с този мой пост.. Но леко се издразних от умния иронизатор. По някаква случайност доста от мненията му ме дразнят.

HardlyAwakened
10-19-2008, 07:02
Смешко .. :-D

scoobydors
10-19-2008, 07:20

;-) ;-) ;-)

Voodo_doll
10-19-2008, 08:39
Тази песен е една от любимите ми.. знаех за какво се пее, но не знаех точно какъв е текста. Браво на човека който пусна темата...поне не е като всички други( помогнете ми, моят проблем, обича ли ме той и т.н.)
Насажда малко оптимизъм в проблемния форум на тийнпроблем 8-)
Надявам се и за напред да се пускат такива и други оптимистични темички :-)

MiMcHeToOo
10-19-2008, 09:00
Ау, много хубаво стихче! Няма значение дали някой ще се повлияе. Като не искат, да не го правят. Важното е, че има няколко човека, които сме го прочели и сме го харесали :)

BaiToq
10-19-2008, 09:38
Why have you written the title
of your topic in English???
Are you Bulgarian or a fucking idiot?
I think that you are the latter.
Politely said,you are a homosexual.
Have a nice day.

LadySunshine
10-19-2008, 12:45
Have a nice day.

максимално изчерпателно :D

Thuglife
10-19-2008, 13:07
Have a nice day.

Драги нещастнико ..разбирам,че добре знаеш английски ама това ,че съм написал заглавието на английски незначи , че съдържанието е английско. Така съм решил така съм го направил. Не ми е нужно твоето глупаво мнение. С това показваш до колко уважаваш изобщо хората като обиждаш по този начин...изглежда ,че имаш някакъв душевен проблем ..отиди се прегледай!

Bee*
10-19-2008, 13:11
Iio-Is it love :-)

scoobydors
10-19-2008, 13:23
Have a nice day.

Драги нещастнико ..разбирам,че добре знаеш английски ама това ,че съм написал заглавието на английски незначи , че съдържанието е английско. Така съм решил така съм го направил. Не ми е нужно твоето глупаво мнение. С това показваш до колко уважаваш изобщо хората като обиждаш по този начин...изглежда ,че имаш някакъв душевен проблем ..отиди се прегледай! :-D

Balmy_I
10-19-2008, 14:25
Леле колко спомени имам с тази песен :( само като се сетя...иначе песента е много хубава,обаче аз като я чуя и гледам да се махна или да я спра,защото не престава да ми напомня за неприятни спомени :)

BaiToq
10-19-2008, 17:08
Have a nice day.

Драги нещастнико ..разбирам,че добре знаеш английски ама това ,че съм написал заглавието на английски незначи , че съдържанието е английско. Така съм решил така съм го направил. Не ми е нужно твоето глупаво мнение. С това показваш до колко уважаваш изобщо хората като обиждаш по този начин...изглежда ,че имаш някакъв душевен проблем ..отиди се прегледай!
Драги нещастнико,
почваш да показваш че не си и
много наясно с българския език.
Продължавай с някой друг,
може да ти се получи повече.
А душевните ми проблеми произтичат
от комуникацията с недорасли ограничени
индивиди,наричани в публичното пространство
метафорично "педали".
Много здраве ти желая.

Thuglife
10-20-2008, 03:19
Have a nice day.

Драги нещастнико,
метафорично "педали".
Много здраве ти желая.

"може да ти се получи повече" - до човека който е наясно с българския ...Драги нещастнико лично аз много се дразня на такива пубери и недорасли индивиди (като теб) да си мислят, че казват нещо впечатляващо , а и идея да си нямат за какво става на въпрос. Мислиш ли ,че хората тук ги интересува като критикуваш всяка една тема та се правиш на мъж зад някакъв пиклив прякор. Не ме интересува кой критикуваш, а как...изглежда метода ти не е от най сполучливите,защото по този начин показаваш ,че си имаш доста проблеми ,че си решил да ги изливаш тук във форум за тинейджъри. Отиди регистрирай се на някое друго място поне по малките да не ти гледат глупавите постове. Аз уважавам хората , които критикуват с правилни аргументи,а не тези които просто много приказват. Защото една дума на място , казва повече много други без смисъл! И отиди кажи на баща си "педал" метафорично...само

Adelina
10-20-2008, 03:22

съгласна

BaiToq
10-20-2008, 16:04
Have a nice day.

Драги нещастнико,
метафорично "педали".
Много здраве ти желая.

"може да ти се получи повече" - до човека който е наясно с българския ...Драги нещастнико лично аз много се дразня на такива пубери и недорасли индивиди (като теб) да си мислят, че казват нещо впечатляващо , а и идея да си нямат за какво става на въпрос. Мислиш ли ,че хората тук ги интересува като критикуваш всяка една тема та се правиш на мъж зад някакъв пиклив прякор. Не ме интересува кой критикуваш, а как...изглежда метода ти не е от най сполучливите,защото по този начин показаваш ,че си имаш доста проблеми ,че си решил да ги изливаш тук във форум за тинейджъри. Отиди регистрирай се на някое друго място поне по малките да не ти гледат глупавите постове. Аз уважавам хората , които критикуват с правилни аргументи,а не тези които просто много приказват. Защото една дума на място , казва повече много други без смисъл! И отиди кажи на баща си "педал" метафорично...само
Хехеееее,големият Мъъъъж се обади пак.
Кефиш ме пич,ще взема да ти
пиша по-често в молоумните теми.

Само помисли-ти си този,който търси
отговори в смешен тийн форум,
а сигурно си доста преминал тийн възрастта,
аз само си правя густо с разни
умници като тебе.

Я кажи сега нещо,че да се
посмеем още.

Приятна вечер,драги нещастнико.

Thuglife
10-21-2008, 01:58
хехе..недораслото момченце пак се опита да се изкаже ...ех какъв си сладур! Сигурно мацките се пръскат от кеф като видят колко си отворен в готиния форум :) Явно имаш комплекс за малоценност, външност и т.н. и се опитваш по някакъв начин да компенсираш с перчене в някакъв форум....колко жалко за теб. До колкото това дали тийн форума е смешен или не това си е лично твое мнение :) Аз намирам форума за супер и когато се регистрирах преди 3 години ми помогна достатъчно много за да продължа да съм редовен. Ето аргументирах се. Я кажи сега ти за какво си тук ,че според мен доста хора това се чудят! Извинявай наистина ,че те нарекох "нещастник" , но все пак ако имаш някакъв проблем..да споделиш нещо или просто за съвет може да ми пишеш на лична . Ще помогна с каквото мога

BePoHuKa
10-21-2008, 02:57
Хмм :-o Тука май,май някаква война се е заформила,а?Къде са ми пуканките?!? :o Продължавайте,господа! :grin:

BaiToq
10-21-2008, 03:39
хехе..недораслото момченце пак се опита да се изкаже ...ех какъв си сладур! Сигурно мацките се пръскат от кеф като видят колко си отворен в готиния форум :) Явно имаш комплекс за малоценност, външност и т.н. и се опитваш по някакъв начин да компенсираш с перчене в някакъв форум....колко жалко за теб. До колкото това дали тийн форума е смешен или не това си е лично твое мнение :) Аз намирам форума за супер и когато се регистрирах преди 3 години ми помогна достатъчно много за да продължа да съм редовен. Ето аргументирах се. Я кажи сега ти за какво си тук ,че според мен доста хора това се чудят! Извинявай наистина ,че те нарекох "нещастник" , но все пак ако имаш някакъв проблем..да споделиш нещо или просто за съвет може да ми пишеш на лична . Ще помогна с каквото мога
:lol: :lol: :lol:
Да,недорасъл съм,малоумен
съм,имам комплекси....обаче
не си решавам проблемите с непознати хора,
не ставам "редовен" където и да било,
аз съм си редовен.

Аз не ти се извинявам,нещастник си,
такъв ще си и останеш.
За едно може би си прав-мен
жените ме харесват,това е 10000% сигурно.

Ако ми беше чел постовете,щеше
да разбереш защо пиша тук,
ама ти продължаваш да се правиш
на много умен и психолог
и въртиш едно и също като латерна.

Айде давай,че много ме кефиш.

BaiToq
10-21-2008, 03:40
Хмм :-o Тука май,май някаква война се е заформила,а?Къде са ми пуканките?!? :o Продължавайте,господа! :grin:
За вас винаги :grin:

soul1199
10-21-2008, 06:17
За вас винаги :grin: :grin: :grin:

Thuglife
10-21-2008, 10:48
Да прочетох го още първата вечер , но не мисля ,че тук ти е мястото драги! Аз си потвърдих позицията достатъчно добре и няма какво друго да кажа.И малък...те хората те виждат какъв си... - "какъвто тук - такъв и в живота" - леке

BaiToq
10-21-2008, 15:21
Аз си потвърдих позицията достатъчно добре и няма какво друго да кажа.И
Ти какво каза въобще??? :lol: :-o

Освен 2-3 клиширани фрази
и 2-3 обиди към мен...
А,и показа колко си "узрял" 8-)

Thuglife
10-21-2008, 16:16

и 2-3 обиди към мен...

Милия той... "2-3 обиди към мен" ..да не се почувства обиден?
Я виж кой започна с злонамерените си постове и тогава ми казвай кой кого обижда. Когато започнеш да се държиш малко по-добре , тогава и аз ще спра с спора.
П.С. - Аз не се чувствам "узрял" и мисля ,че никъде не съм го споменавал...

BaiToq
10-21-2008, 16:59

и 2-3 обиди към мен...

Милия той... "2-3 обиди към мен" ..да не се почувства обиден?
Я виж кой започна с злонамерените си постове и тогава ми казвай кой кого обижда. Когато започнеш да се държиш малко по-добре , тогава и аз ще спра с спора.
П.С. - Аз не се чувствам "узрял" и мисля ,че никъде не съм го споменавал...
Щом казваш на някого,че
е недорасъл,значи се смяташ за
по-зрял психически от него.

Ама като те гледам как сам се оборваш,
започвам да се съмнявам :grin:

Продължавай,да видим нещо
по-хитро можеш да измислиш...
или поне да ти се посмеят и другите
потребители :razz:

zelenooko_kote
10-21-2008, 17:21
abe golemi mom4eta ste a se darjite kato lapeta,nqkak si ot tolkova karanici se zagubi smisala na temata :)

BaiToq
10-21-2008, 17:22
abe golemi mom4eta ste a se darjite kato lapeta,nqkak si ot tolkova karanici se zagubi smisala na temata :)
8-) 8-) 8-)
Аз съм си лапе и
впечатлявам мацките
от тийнпроблем.

Големият мъж да се оправя.
Не ме кефи темата 8-) :lol:

BePoHuKa
10-21-2008, 21:27
:D =D> =D> =D> \:D/ :smt041 :smt038