View Full Version : Оригинална покана за среща ?
Здравейте, може ли да ми напишете някъква оригинална покана за среща с момиче ?
MostHated
10-19-2008, 06:39
да не си на 11 ?
да не си на 11 ?
не :)
Просто не мога да измисля нещо оригинално ;)
scoobydors
10-19-2008, 07:23
Гепи от някой съсед на село един бял кон (може и друг цвят ама се губи магията :-D ) Заставаш под терасата и и цитираш Шекспир, след това и казваш "Аве маце искаш ли да тЪ черпя сладолед в Мола? " :D
mmm_sweet
10-19-2008, 08:09
Гепи от някой съсед на село един бял кон (може и друг цвят ама се губи магията :-D ) Заставаш под терасата и и цитираш Шекспир, след това и казваш "Аве маце искаш ли да тЪ черпя сладолед в Мола? " :D
:razz: :razz: :razz: Az 6 si pomislq,4e toq e lud
Addictive
10-19-2008, 08:53
:lol: :lol:
MiMcHeToOo
10-19-2008, 08:58
Няма нужда самата покана да е оригинална. По-добре мисли как срещата да е интересна и забавна ;)
Miimiinka
10-19-2008, 09:00
К`ви покани...?К`ви пет лева бе...да не сте у първи клас? Я се стегни.отиаш при нея и я питаш дали иска да излезете и така.
MaLkaTa_LaDy
10-19-2008, 09:08
Ми за да е оригинална я излисли ти уе! Ние все едно познаваме момичето. Мн зависи от характера. :D
Колкото и оригинална да е поканата, момичето ако не те харесва, няма да те огрее. Аналогично на това, колкото и обикновена да е поканата, ако те харесва, ще се съгласи. Както казаха по-горе, по-добре измисли как да направиш срещата по-оригинална, ако съответно се съгласи да излезе с теб. ;]
Здравейте, може ли да ми напишете някъква оригинална покана за среща с момиче ?
Искаш ли да лапаш?
Торти в сладарницата?
mihichkaaa
10-19-2008, 09:36
Няма нужда самата покана да е оригинална. По-добре мисли как срещата да е интересна и забавна ;)
+1
NeverTheSame
10-19-2008, 09:40
Ми за да е оригинална я излисли ти уе! Ние все едно познаваме момичето. Мн зависи от характера. :D
каквото и да направиш...гледай момичето да не те отреже така :D:d:d:d
hahavteen
10-19-2008, 11:23
И защо трябва поканата да е оригинална? Аз като каня някое момче винаги казвам "Айде на кино/ разходка/ до мола в еди колко си часа еди кога си" и никога не са ми отказвали...
толкова ли е интересно в тоя мол бре :D:D сичко живо там набъкано...
Abe ne mu misli tolkova,kaji i go bez da se zamilq6.Prosto q pomoli,ako ne e zaeta da se vidite,ako i tq go iska kakto i da i go kaje6 6te se s1glasi 8) =P~
hahavteen
10-19-2008, 15:59
толкова ли е интересно в тоя мол бре :D:D сичко живо там набъкано...
В този в моя квартал е готино, да 8) . Иначе в София съм била само 1 път в мола и хич не ме изкефи.