Влез

View Full Version : gliss cure

mimsssssss
10-19-2008, 11:24
искам да попитам дали някой ползва gliss cure и дали наистина заздравява косата абе изобщо дали е доволен от серията ?

mynichka
10-19-2008, 12:04
да :) аз съм много доволна и горещо го препоръчвам на всички :P

zxcvbnmasdfghjkl
10-19-2008, 12:06
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka

mimsssssss
10-19-2008, 12:21
а какви промени сте забелязали по малко косопад и подобни :?

BrokenInnocence
10-19-2008, 15:44
Използвах го в продължение на 2 години и наистина бях мн доволна. Резултата зависи от това кой тип шампоан си вземаш, ако си вземеш против цъфтеж на косата- няма да цъфти, примерно. Аз съм ги използвала всичките и всички са супер. Но е важно да използваш шампоан+балсам.

mimsssssss
10-19-2008, 17:36
Използвах го в продължение на 2 години и наистина бях мн доволна. Резултата зависи от това кой тип шампоан си вземаш, ако си вземеш против цъфтеж на косата- няма да цъфти, примерно. Аз съм ги използвала всичките и всички са супер. Но е важно да използваш шампоан+балсам.

Кирилицата е задължителна.
kalpazanka

BrokenInnocence
10-20-2008, 23:23
Балсам се слага само по дължината на косата, не в корените и така не се омазнява от него.

mimsssssss
10-21-2008, 11:09
Балсам се слага само по дължината на косата, не в корените и така не се омазнява от него.
балсама също ли играе някаква роля на заздравител ?или просто е добре да са в комбинация ?

TheOtherME
10-21-2008, 11:22
Страхотни са ГЛис и всеки шампоан действа според каквото му пише на етикета, пробвала съм 4 вида от марката.А балсамът на мен лично ми правеше косата по-гладка и блестяща и по-лесна за разресване, допреди да се накъдри.И да, заздравява. :)

nejnaDROGA
10-21-2008, 11:41
балсама също ли играе някаква роля на заздравител ?или просто е добре да са в комбинация ?
Естествено,че балсама играе роля!!!Дори ролята му е по-голяма от тази на шампоана!!!

А иначе по темата:След 20 мин. за първи път ще изпробвам един от балсамите на Глис и се надявам наистина да е толкова хубав :) Аз по принцип използвам серията на Нивеа за изправяне на косата без преса,но реших да сменя балсама с този на Глис за суха,подложена на стрес коса :) Не,че моята е суха,но заради пресата е подложена на огромен стрес и този ми се стори най-подходящ :)

Boot
10-21-2008, 12:14
Много е подценявана ролята на балсама. А всъщност шампоана само мие (и евентуално предпазва цвета на боядисана коса). Всички други хубавинки ги прави балсама.

На глисс са супер, аз съм с шампоан и балсам за боядисана коса и спрейче за по-лесно разресване. Чудесни са всички!

GabisiTa
10-21-2008, 15:39
Аз определено съм доволна :)

fuklu
10-21-2008, 19:32

със цимент серамид (в жълта опаковка) също е мн хубав даже оня ден ли кога ме питаха с какво си правя косата че е станала мн хубава а не е подстригвана наскоро xD

sweet_bubka
10-21-2008, 21:07

със цимент серамид (в жълта опаковка) също е мн хубав даже оня ден ли кога ме питаха с какво си правя косата че е станала мн хубава а не е подстригвана наскоро xD

momi4eto popita za 6ampoanite na gliss,a ne na elseve :-o
p.s ne se zaqjdam prosto otbelqzvam

a po temata mnogo sym dovolna ot gliss polzvala sym jyltiq protiv cyfteji daje imam i tova det se pryska,rozoviq i tozi s ekstrakt ot diva rozata.Super sa

varnen4e
10-22-2008, 05:14
Много е прехвален според мен. Аз не съм доволна.

Jaffs
10-22-2008, 15:56
Не ми дойде доставката с моя шампоан и си взех Gliss. И аз не съм доволна. Излезе ми пърхот.

mimsssssss
10-22-2008, 16:20
Не ми дойде доставката с моя шампоан и си взех Gliss. И аз не съм доволна. Излезе ми пърхот.
сериозно :-o

Jaffs
10-22-2008, 16:39
сериозно :-o

Да. :)

GbSy
10-22-2008, 17:43
Доволна съм и то много. Наистина хубави шампоани.

TonChoY
04-24-2009, 11:18
аз смятам да си взема жълтата серия за цъфтящи краища

и искам да ви питам като ползвам тази серия и същевременно се изправям с преса ще ми цъфти ли косата или няма

аз отделно си слагам балсам за предпазване от преса и кристали но все пак пресата си гори и от нея нацъфтяват краищата

и затова се чудя дали като ползвам серията намя да ми цъфти

Djuff
09-22-2010, 13:04
Някой пробвал ли е розовия за суха и подложена на стрес коса?Доволен ли е?Балсама задължително ли трябва да се слага или може и без него?

Hilary_
09-22-2010, 13:12
от тази серия имам само шампоана с ший дето е .. ии не съм останала очарована .. :?

slynchoo
09-23-2010, 08:12
Някой пробвал ли е розовия за суха и подложена на стрес коса?Доволен ли е?Балсама задължително ли трябва да се слага или може и без него?

Аз съм го ползвала и бях много доволна..всъщност съм доволна от всички продукти.Имам даже и спрей-балсам без отмиване като шампоана(той всъщност е цикламав) ..По-добре е да ползваш шампоан и балсам..така според мен се забелязва по-добър ефект!

kalpazanka
09-25-2010, 11:54
С цикламения спрей съм и косата ми не цъфти. Посещавам фризьорката веднъж на 6 месеца, просто за да си скъся косата и да я оформя, а не защото цъфти.
Темата е стара. Като приключите обсъждането, сигнализирайте да я затворя.