Влез

View Full Version : Как да си го върна?

Vsichko-svyrshi
10-19-2008, 13:28
Eто я и моята история... :(

Всичко започна на 11 юни 2006..Беше като приказка!До тук добре..!На 22 септември той излезе с някакво момиче уж да го почерпи за рожденния си ден обаче на мен ми казаха че са се целували и са се държали за ръка..отидох в тях разплакана и разказах на майка му :( След като той се върна го ударих и започнах да го обиждам След това се разделихме и той каза че пак ще сме заедно като се променя..опитвах се да се държа както той иска и до някъде се получаваше..Отидох в тях един ден и имаше снимки на пк-то му и той не искаше да си влезе в скайп видях в телефона му номера на момичета и ми стана адски тъпо и за пръв път реших и аз да си отмъстя и започнах да си пиша с едно момче той обаче не беше от моя град и си разменихме номерата и ... ми взе телефона и точно в тоз момент тоз от др град звънна..Вечерта отидох в тях и той ми каза че не ме обича и че не иска да сме заедно..Вие как мислите?иМЬМЕ ЛИ НЯКАКВИ ШАНСОВЕ С НЕГО ДА СЕ СЪБЕРЕМ и да се боря ли за него

nejnaDROGA
10-19-2008, 13:36
100% съм сигурна,че той наистина НЕ те обича!!!
По-добре бягай далеч от него и го забрави!!!
Не си струва да се тормозиш и да страдаш заради този човек!!!

Balmy_I
10-19-2008, 13:39
Ако това се случваше на мен,(което няма да позволя)бих го зарязала още когато е започнал да прави тези номера!!!Не бих излизала с момче,което не е сигурно в това,което иска.А и да си отмъстиш,не е най-лесния начин за решаване на какъвто и да било проблем.Що се отнася до това дали връзката ви има някакво бъдеще,мисля,че за всичко,което ви се е случвало до сега(и на теб и на него)трябва вече да знаеш отговора на този въпрос! :(

Crissy [*]
10-19-2008, 13:49
Просто не се занимавай с него ; ))

sasha_90
10-19-2008, 13:56
Не ми се вярва да те е обичал.Иначе нямаше да излезе с друга и да я целува.В този случай няма смисъл да се бориш.

Vsichko-svyrshi
10-19-2008, 14:17
Mi toi mi kaza che ne e vqrn0...a nie s t0va momiche mnogo ne se razbirame taka chq tq moje da me luje :( vaprosnoto momiche sahstho mi kaza che nee vqrn0.... :( :-x

metodi1
10-19-2008, 15:34
zn ot tva koeto pro4etoh ili ne si mu ygajdala s neshto 6tot e napisal 6te sme zaedno kogato se promenish)v smisal go razbiram mojebi nezadovoenie kam sex)no mislq 4e otna4alo mojebi tee obi4al 6tom ste bili tolkova vreme zaedno no posle e sprq i e neznael kak da ti go kaje taka4e go ostai toq piklio tva za mene e takav!

Sweet__Dream
10-19-2008, 16:42
По-скоро не те харесва.Ако обичаш един човек няма да му поставяш ултиматум,за да го накажеш по някакъв начин.Недей да вярваш 100% на всичко,което ти кажат.Първо се увери сама.

sladka__droga
10-20-2008, 19:00
И според мен не трябва да се занимаваш повече с него ...