View Full Version : Подарък...
след месец с приятеля ми имам годишнина (първа) но не знам какво ще му подаря...някой да ми предложи нещо оригинално??? др седмица има р.д купила съм му златна гривна... а за годишнината нз? (think)
аз съм в същото положение :o
офф и аз се чудя какво да му купя за рождения ден от 1 месец и нищо не мога да измисляя.. :booooomb:
Аз съм така всеки път когато трябва да му подаря нещо последния подарък които му подарих беше за годишнината и муподарих сребарен ланец.Мисля че е добра идея
beti_niki
10-19-2008, 16:53
аз съм в същото положение на 29 приятеля ми има р.д. и незнам какво да му купя
da , ama az sym mu zela zlatna grivna za r.d pak sq za godi6nina ne moa da mu zema lanec ..toi si ima, i e mn debel..nemam vyzmojnost da mu zema o6te po debel :D
rosencetooo
10-19-2008, 16:55
и аз съм в същото положение .. незнам какво да му подаря за р.д :(
Ваша снимка в сладурска рамка
tfa sym mu go podarqvala ve4e ;(
tfa sym mu go podarqvala ve4e ;(
Други идеи нямам 8-)
Ами има бижутерски магазини,които с поръчка правят надписи върху някое колие,ланец и т.н. според мен е оригинално да му подариш нещо,което винаги ше носи със себе си и така ще му напомня за теб :) :P
MartyParty
10-19-2008, 18:03
Е, какво обича?Взимаш му там суичър,тениска с любимата група,DVD с някой филм ,който сте гледали заедно,или който му е любим,книга,ако обича да чете..Може на един диск да запишеш песни който имат някакво значение за връзката ви,или такива,чиито текстове отразяват чувствата ти към него.На миналото ми гадже му бях направила клипче за рождения ден и най-накрая се бях записала с камерата на наще(моя собствена си нямам,а на телефона ми е скапана) как му пожелавам разни хубави неща.Малко детинско беше,ама ако е по-сантиментален става.На сегашния ми приятел често му рисувам разни неща и той си ги пази в един шкаф,че като стана валик художник да ги продаде за милиони. 8-)
ОФФ
Ей,тая кака Анджелина бих я
праснал отзад...и отпред...и отвсякъде 8-)
ОФФ
По темата пак-
бутилка марков алкохол-
After Shock,Jack Daniels,Finlandia,
сеш се :)