PDA

View Full Version : Парфюмът Амор Амор

marilyn
10-19-2008, 17:14
Здравейте. Искам да ви попитам колко разновидности на парфюма Амор Амор има? И из нета намерих какви ли не цени, искам да питам тези, които го ползват, оригинала за колко си го купуват? И какво значи да е елексир? Аз намерих в една парфюмерия оригинален тестер 100мл за 85 лв, а самия оригинал беше 50мл за 85лв. Ще съм ви благодарна да ми отговорите. Поздрави.

sweetsunshine
10-19-2008, 18:20
Ами аз имам Амор Амор на Кашарел парфюма(не тоалетна вода или тестер). http://www.namerimi.com/i/files537/12160898761723.jpg
Ето как изглежда,но това е парфюма.(Тоалетната вода е по-евтина и е в една бяло-сива опаковка).Струваше 40 евро.Купих си го края на юли месец от летището като ходих в Германия.Иначе сега в Бг незнам колко е,но под 80 лв няма да е.Той не е елексир.Точно под надписа Amor Amor пише Elixir Passion(Елексир на страстта) и ско се загледаш под надписа cacharel(Кашарел) си пише Eau de parfum.Иначе моя е 50 мл. :) Та иначе е адски готин.

marilyn
10-19-2008, 18:37
Благодаря ти много, значи аз този съм гладедала за 85лв- 50 мл, а иначе тестера е 100 мл паз за толкова. А дали е същото тестера като парфюма или ми разправят глупости... :?

А открих и това: http://www.ivis-bg.com/images/amor_amor__eau_fraice__w.jpg можеш ли да ми кажеш то какво точно представлява?

sweetsunshine
10-19-2008, 19:27
Това и аз не мога да го разбера какво е...Иначе разликата със тестера не знам каква е,но според мен е по добре да действаш сигурно и да си купиш направо парфюм а и освен това ако имаш 100 мл по едно време ще ти омръзне.Иначе ще питам майка ми или някой познат каква е разликата между тестера и парфюма и ще пиша.

sweet_maika
10-20-2008, 04:50
razlikata mejdu testerite i parfiumite e ...po princip kazvat 4e testera miri6e po dalgo koeto e luja-testera e tester za da go probva6 miri6e okolo 2h umi6leno ta ako ne ti haresva da moje da se izmiri6e po burzo i da ne se sme6va s parfiuma s koito si se napraskal,ne se precakvaite testerite sa mn po leki ot parfiumite!tatko ima parfiumeriq ot 15 godini v sofiq ot nego znam kakva e razlikata!a za amor amor ne se izlagaite vie ste mladi hora ima po mladejki marki,cacharel e za 40-50 godi6ni lelki vie nali ne ste :-)

sweetsunshine
10-20-2008, 17:21
razlikata mejdu testerite i parfiumite e ...po princip kazvat 4e testera miri6e po dalgo koeto e luja-testera e tester za da go probva6 miri6e okolo 2h umi6leno ta ako ne ti haresva da moje da se izmiri6e po burzo i da ne se sme6va s parfiuma s koito si se napraskal,ne se precakvaite testerite sa mn po leki ot parfiumite!tatko ima parfiumeriq ot 15 godini v sofiq ot nego znam kakva e razlikata!a za amor amor ne se izlagaite vie ste mladi hora ima po mladejki marki,cacharel e za 40-50 godi6ni lelki vie nali ne ste :-)
Никой парфюм не е направен за определена възраст!На всяка кожа стои различно и затова не може да кажеш кой парфюм за каква възраст е.Лично за себе си и моята кожа аз мога да кажа,че всички парфюми които са ми харесвали са на cacharel,Trussardi,Davidoff & Kenzo,но от всички тези най-много харесвам на cacharel.Иначе е вярно,че на някои видове кожа парфюма стои много тежко,но точно за това има тестери-опитваш и ако ти харесва купуваш,ако ли не-не.Та за парфюмите не може да определиш кои какъв и за кого е!+ това за сегашните сезони есен и зима са по-удачни по-тежки парфюми,а за лятото по-свежи.А дали ще си купиш по-младежка марка или не,все пак всеки си има предпочитания и вкус и сам си избира!

SlAdKa_ShMaTkA_69
10-20-2008, 17:28
аз 100мл. го взимам за 120лв. .,,, малко е старичък , но още си държи цена и е много хубав .. поздравления за избора :)

sweet_maika
10-22-2008, 18:58
da vapros na vkus e,ne sporq prosto izkazvam mnenie atova dali 6te e ot zna4enie moeto mnenie za vas ne e vajno,prosto kazvam kakva e razlikata mejdu tester i parfium,a 6to se otnasq do parfiumite koito ti predpo4ita6 ne me interesuva naistina!!!

marilyn
10-22-2008, 19:07
Мерси на всички,благодарна съм ви за отговорите, и аз нз дали ще си купя оригинала или ще се задоволя с някоя имитацийка, просто исках да се информирам. :) А то си е въпрос на вкус дали на някой му харесва дадено нещо или не, затова нека не влизаме в спорове. Мерси още веднъж, мацки и поздрави. :D :-)

lirinorn
11-02-2008, 11:16
Аз ползавам Амор Амор на Кашарел, но на ФМ груп, не е оригинал но е доста траен и на много добра цена 22лв, в сравнение с оригинала. А и вече не ми се дават пари за скъпи парфюми, след като последно си купих Брайт Кристал на Версаче 120лв за 30мл и се оказа менте

marilyn
11-02-2008, 17:34
Аз ползавам Амор Амор на Кашарел, но на ФМ груп, не е оригинал но е доста траен и на много добра цена 22лв, в сравнение с оригинала.

Можеш ли да ми кажеш къде се предлага този на ФМ груп? :)

Bianca
11-02-2008, 17:37
Абе, знам, че тестерите са по-трайни и с по-наситен аромат. Няма да сгрешиш, ако си вземеш тестер. :)

Goddess
11-02-2008, 18:06
Абе, знам, че тестерите са по-трайни и с по-наситен аромат. Няма да сгрешиш, ако си вземеш тестер. :)
Не е така.Като се напръскаш, може и да мирише по - силно в началото, но не са толкова трайни. :)

Няма как тестерите да са по - добри от оригинала, освен на цена.

Иначе червеният Амор Амор е много хубав, наистина. :)