PDA

View Full Version : gdasgasd

teen_boy
10-19-2008, 17:19
gadagasdgdsgsa

jambo_bs
10-19-2008, 17:38
Lifestyle предлагат същото като Спортекс!За клизмата отиваш в аптеката и казваш: Искам да си направя клизма. И..... готооо. Най - добре ще е да отидеш в болницата за клизмата че ти ако направиш гаф да не си изкараш червата :razz: :razz: .

Sigrina
10-19-2008, 20:38
Не знам дали имат лубрикант в презервативите, но със сигурност ще ти кажа, че лидокаинът не може да го използваш по време на секс! НИКОГА!
Можеш да си купиш лубрикант за анален секс (той съдържа обезболяващо) на водна основа.
П.С. Всички лубриканти на водна основа са съвместими с презервативи.

dess29
10-19-2008, 20:46
:shock: Dobre e, tova ne go bqh ochakvala dori vyv foruma na teenproblem.... Kak shte si pravish domashna klizma?? Kato tolkova vi se pravi analen sex prosto da ne go izkarva iz edin pyt, ami bavno i spokoino i tolkova.

teen_boy
10-20-2008, 05:33
:shock: Dobre e, tova ne go bqh ochakvala dori vyv foruma na teenproblem.... Kak shte si pravish domashna klizma?? Kato tolkova vi se pravi analen sex prosto da ne go izkarva iz edin pyt, ami bavno i spokoino i tolkova.

или си 12 годишна девственица или абсолютно нищо не разбираш

teen_boy
10-20-2008, 09:55
добре хора разбирам, че темата не е от тия които предразполагат към обширен спам, но все пак ако още някой сподели няма да се разсърдя

Rebirthing
10-20-2008, 10:32
Интересен ник имаш... teen_boy... ти ли ще си правиш клизмата :-o :lol: ?

jghgh
10-20-2008, 13:12
еми, в аптеките май се продавали клизми...

а иначе купи си lifestyles, аз личноне знам дали им е повече лубриканта, но ако не провериш сам откъде може да си сигурен... :-o

чакай големите да се повят в темата, повечето тука сме пишлегари и не можем да помогнем..