Влез

View Full Version : домашни маски...

draki4ka
10-19-2008, 18:22
По заглавието на темата се вижда въпросът ми....Та вие правите ли си домашни маски и за какво са те?? аз например си правя и от тази маска им расте косата мн бързо :grin: и става мн нежна на допир използва се и при изтощена коса даже.....

е вие сте.

Stefityyy
10-19-2008, 19:08
По заглавието на темата се вижда въпросът ми....Та вие правите ли си домашни маски и за какво са те?? аз например си правя и от тази маска им расте косата мн бързо :grin: и става мн нежна на допир използва се и при изтощена коса даже.....

е вие сте.

е кажи я тази маска де :-D

splendour
10-19-2008, 19:10

е вие сте.

е кажи я тази маска де :-D xaxa kakva lisica e avtorkata.kara ni da tr1pnem v o4akvane i da q molim.aide macka 4akame........samo sa ne e onaq s trivitaminola

draki4ka
10-19-2008, 19:20

е вие сте.

е кажи я тази маска де :-D xaxa kakva lisica e avtorkata.kara ni da tr1pnem v o4akvane i da q molim.aide macka 4akame........samo sa ne e onaq s trivitaminola

пхах то са рабира кой иска маската.. :lol: :lol: :lol: първо ти кажа темата е за общи маски като няммаш маска не пиши второ тя няма тривитаминол и трето ако няма каде да си пишеш мнение то поне не го пиши тука щи кажа кой лисица ако съм сикала да вия каж щях да го напиша :x пуууууу то не би гадняри от всякаде ......

splendour
10-19-2008, 19:45
spokoino de prosto se po6egyvax......nqmax lo6op namerenie.ako 6tqx da te obijdam nqma6e da te nari4am lisica nai malkoto..... ama kakto i da e... izvinqvai se pak i vs16tnost i na men mi be6e interesno da razbera koq e maskata no kakto i da e.

varnen4e
10-19-2008, 20:04
Аз си правя маска с:

1 с.л.- Тривитаминол
1 с.л.- хума
1 с.л.- ром
1 с.л.- бадемово масло
1 с.л.- мед
1- жълтък
2 с.л.- кисело мляко
1 с.л.- оцет

На този етап съм доволна от маската.
Мисля днес да си направя някаква друга. Сега ще се поровя и ще избера.
А каква е твоята маска?

draki4ka
10-19-2008, 20:14
мисля 4е ако кажа тфа не че е специална нали нищо особено е :-o просто попитах др за техните маски в домашни условия и споменах тази която си правя за какво е :-o но ето кфо последва както и да е
varnen4e ще си направя като твоята да я пробвам :)

varnen4e
10-19-2008, 20:20
А ти все пак каква маска си правиш?

draki4ka
10-20-2008, 07:07
1 с.л зехтин
1 с.л кисело мляко
1 -жълтък
1 с.л-лимонов сок
1 с.л-ракия
тфа е :-o

pepita87
10-20-2008, 15:53
Edinstvenata doma6na maska,koqto si pravq i to ne e i to4no maska e s ACETYSAL(aspirin).Raztvarqm go vuv voda i si polivam kosata.No po princip polzvam gotovi maski na Panten i Garnier i sum dovolna!

varnen4e
10-21-2008, 06:31
И как действа аспиринът?

krisiiiiito
10-21-2008, 06:50
аз домашни маски не съм си правила до сега но се заинтересувах доста и мисля да пробвам :) обачее страннотото е че съм чувала че има маска с ГАЗ .. някой ако знае моля да обясни!?? :-o

varnen4e
10-21-2008, 08:15
Има, не е нищо особено. Аз лично не знам нищо за тази маска, освен че газ и мас са несъществуващи едно без друго в маската...
:D

Sigrina
10-21-2008, 10:29
Аз си правя маска с:

1 с.л.- Тривитаминол
1 с.л.- хума
1 с.л.- ром
1 с.л.- бадемово масло
1 с.л.- мед
1- жълтък
2 с.л.- кисело мляко
1 с.л.- оцет

А каква е твоята маска?

Ще се получи ли, ако и само тривитаминол и хума?
и това омазнява ли ти косата? :oops:

kat4enceto
10-21-2008, 20:50
Аз си правя маска с:

1 с.л.- Тривитаминол
1 с.л.- хума
1 с.л.- ром
1 с.л.- бадемово масло
1 с.л.- мед
1- жълтък
2 с.л.- кисело мляко
1 с.л.- оцет

А каква е твоята маска?

Ще се получи ли, ако и само тривитаминол и хума?
и това омазнява ли ти косата? :oops:
Хумата е за мазна коса и я изсушава. :D

varnen4e
10-22-2008, 04:52
Аз не съм забелчзала от хумата да ми се изсушава косата.