View Full Version : относно Ясмин
здравейте,може ли да се пие за първи път ясмин,3 4 часа след полов акт докато не си в цикъл и след това да продължаваш приема и въобще предпазва ли ?
Ами не - не го прави, няма смисъл и няма да има ефект.
mishmula
10-19-2008, 19:15
здравейте,може ли да се пие за първи път ясмин,3 4 часа след полов акт докато не си в цикъл и след това да продължаваш приема и въобще предпазва ли ?
Че защо ти е да го правиш? Ясмин не е за спешна контрацепция.
много ми е напрегнато,не знам какво точно стана,всъщност знам..приятела ми свърши извън мен ама беше близо до "целта" и не знам какво да правя за втори път ще ми е да пия escapelle :-# :-# :-#
Sunny_stz
10-19-2008, 20:13
Използвай презерватив другия път!! :-x
shokoto91
10-19-2008, 20:56
не си бременна! Нямаш магнит за сперма във вагината пак ще кажа! Не се забременава толкова лесно! Той трябва да свърпи във теб и пак не е сигурно дали ще забременееш!
И престанете с тия резервативи! Всеки си решава сам за себе си дали иска да ползва! Хубаво е да се ползват, но не е толкова страшно и да не се! Все пак препоръчвам да почнеш да взимаш противозачатъчни вместо да се тровиш с ескапел, защото е много вреден! Не си заслужава заради едното ебане да си прецакаш организма! Ако на приятеля ти не му пука и не го разбира, поне ти се замисли!
A e, vie ot minimalno sexualno obrazovanie hal haber li si nqmate ?! Pochente ot teoriqta predi da podhvanete praktikata...
не съм постнала темата, за да ме упреквате просто искам съвет :(