Влез

View Full Version : ескапел - въпрос

ByByy
10-19-2008, 20:16
с приятеля ми правихме секс на 17.10 и днес на 20 ми каза че си мисли че малко е свършил в менмакар че повечето беше извън мен..ии се притеснявам дали може да забременея..таа въпроса ми е дали да си взема ескапел..защото съм чувала че има и отрицателни действия от него а не мога да чакам до 2 седмици за да си направя тест защото то се пиело до 3 дни..ии моля ви кажете ми какво да правя..? :(

hottie
10-19-2008, 20:18
Вече е късно, няма смисъл..нека ви е за урок

shokoto91
10-19-2008, 20:22
Не е късно я прочети датата... Не си бременна не се забременява толкова лесно! Много зависи кога ти е цикъла, за да си сметнеш кога ти е овулацията.. Ако си близо до овулация и т.н. може и да вземеш, но ако не си няма смисъл. Колкото до страничните ефекти - ако си прочетеш указанията хубаво и видииш, че се вписваш навсякъде, няма да има странични ефекти.. поне при мен, когато ми се наложи да го пия, не е имало

hottie
10-19-2008, 20:25
Абее няма смисъл то в последните часове...

Sunny_stz
10-19-2008, 20:35
Мисля че преди малко някъде казах да ползвате КОНДОМИ??? :-x :shock: :lol:

shokoto91
10-19-2008, 20:37
лекарите казват последните 72 часа това са 3 дни. Не го казват случайно. Има време да вземат хапче.
+ това днеска сме 19ти, а не 20ти

dess29
10-19-2008, 20:39
Aaa... Tolkova li ne znaete kak se izpolzvat prezervativi ? Kolko mu e da go nadyrvi, da otvori opakovkata i da si go sloji. Ne e tolkova slojno, nito skypo, nito otnema tolkova vreme, 4e da vi se otshte i na dvamata. Sami si berete kyhyri na glavata

summerlove66
10-20-2008, 06:43
.. тъпо е че презервативите се късат по некуй път и тугава става белята .. аа иначе за тва хапчее .. аз съм пила и за сега ми няма нищо .. нито ме боли корем .. нито се чувствам отпаднала .. е да в първите 3 часа след като го пийнах ми беше малко като заспало ама после ми мина .. аа ии ако си взела хапчето в след като си написала темата не е било късно .. но все пак ефекта няма да е много голям .. защото колкото по късно го изпиеш толкова по малко действие има .. аа ако не си го взела все още няма никакъв смисъл да го копуваш .. :P