View Full Version : Кафяво течение по време на секс
Val4etoO
10-20-2008, 11:15
Ot izvestno vreme neposredstveno sled vseki polov akt mi se poqvqvat po nqkolko kapki kafqvo te4enie spored vas na kakvo moje da se dulji tova???
Т.7
swords1010
Val4etoO
10-20-2008, 11:20
:D :D ne ne e ot analen sex!
Val4etoO
10-20-2008, 11:51
off nikude nemoga da namerq da pi6e za takova ne6to :(
Rebirthing
10-20-2008, 11:54
А защо не пробваш да потърсиш помощ от гинеколог? :-o
Val4etoO
10-20-2008, 12:22
ne tova ne mislq da stava za sega
Ако се случва всеки път - не знам.
Но ако е само преди и след цикъл, мисля че може да са просто съсирили се капчици кръв. В смисъл кръвта като поседи и става кафеникава ... :D
Ама как го обясних само... :grin:
Прай си клизма преди секс
Прай си клизма преди секс :D :D :D :D :D :D :D
гинеколог мойто момиче и нема от кво да се притесняваш.Човека ще ти каже ко да правиш и така.Найстина ако е нещо сериозно може да се влоши.
Отивай при специалист да ти каже какво ти има, защото е явно, че нещо не е наред.Щом не се притесняваш да правиш секс, значи би трябвало да не се притесняваш да отидеш и на гинеколог.
Rebirthing
10-20-2008, 13:53
ne tova ne mislq da stava za sega
На колко си години :-o ?
ani00770088
10-20-2008, 19:18
еми от колко време правиш секс...ако го правиш доста често има риск тва да е резултат от инфекция вследствие честото търкане на кожата и честото попадане на сперма там...
Val4etoO
10-20-2008, 19:33
emi na 16 god. sum pri4inata za koqto neiskam da otida na genekolog e 4e maikami i tq trqbva da se namesi puk ne6to ne mi e udobno da govorq za takiva ne6ta pred neq ama ina4e mnogo me pritesnqva tozi problem :?
Ти какво очакваш? Да познаем какво ти е и да ти кажем как да ти мине?Ами няма да стане :)
Отивай при специалист колкото се може по-бързо, защото това не ми се вижда хич нормално..!
emi na 16 god. sum pri4inata za koqto neiskam da otida na genekolog e 4e maikami i tq trqbva da se namesi puk ne6to ne mi e udobno da govorq za takiva ne6ta pred neq ama ina4e mnogo me pritesnqva tozi problem :?
za6to puk da se namesi?tolkova li ne moje6 sama da si vzeme6 napravlenie ot li4nata i da otide6 sama na pregled???ei,kato po4nete da se psihqsvate s tezi maiki zna4i!!!ina4e si golqma za sex,a ne moje6 da spodeli6 s maika si za elementaren zdravosloven problem!!!taq maika ne e samo da cuca6 pari ot neq!
eMii nomera staa taka strah te e sram te e strah ta e sram ta e prestra6ava6 sa stava ti malko neodobno i posle zabravq6 za slu4iloto se :D:D 8-)
Val4etoO
10-21-2008, 18:26
az znam poprincip kakvo trqbva da se napravi no vi pitam spored vas na kakvo moje da se dulji tova ne mi trqat suveti!!!
Не сме лекари, нямаме възможност и да те прегледаме, така че как да знаем :-o
shokoto91
10-21-2008, 19:34
Аз ходих на гинеколог и цитирам - "Всякакво течение което ти се появява независимо кога бяло или какъвто и да е сруг цвят не е нормално!"
Така да поскра ми се защото аз я питах дали по принцип не било нормално да си имаш някакво течение, което се усилва примерно преди цикъл. Така, че не си мислете, че е нормално каквото и да било течение...
Момиче ходи и ти.. Ако не искаш да минаваш през личната си приготви 10 лв за преглед и още 20 за лекарства...