View Full Version : Дами,въпросче към вас
всяка втора тема е свързана с големината на п*****а,та ми стана интересно,момичета,какво предпочитате-момчето да има хубаво тяло,лице,да е симпатичен или другата крайност - да му е голямо достойнството 8-)
аз съм момиче и предпочитам първото :P
beti_niki
10-20-2008, 17:46
да има хубаво тяло,лице,да е симпатичен предпочитам аз
seduction1mplex
10-20-2008, 17:52
Предпочитам да е красив,добър,мил,да ме привлича силно,с нормален размер,не ми трябват някви невероятно огромни размери :-D а човек с който да ми е хубаво :-) пък и нали знаете "не размера прави мъжа добър любовник" както за размера на женските гърди Казанова е казал "Женската гръд трябва да напълва чаша от шампанско,не купичка за супа" :-)
scoobydors
10-20-2008, 18:03
Предпочитам да е красив,добър,мил,да ме привлича силно,с нормален размер,не ми трябват някви невероятно огромни размери :-D а човек с който да ми е хубаво :-) пък и нали знаете "не размера прави мъжа добър любовник" както за размера на женските гърди Казанова е казал "Женската гръд трябва да напълва чаша от шампанско,не купичка за супа" :-)
+35425424524214 :grin: :grin: :grin:
ive_nceto
10-20-2008, 18:04
Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoi koito da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot nego,da me podkrepq,Da e mil i dobar.A do goleminata nqma znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.
therichbitch
10-20-2008, 18:06
emi nai dobre i dvete ama ina4e4 po vagno e da e simpati4en ina4e,ama da ne e mn zle de 6toto togava ve4e ne e mn priqtno dori da e brad pitt ina4e na vun6nost
GreenFairy
10-20-2008, 18:06
Предпочитам свестен, мир и грижовен човек до себе си отколкото някой на който единсвеното качество е размера... Обичам да знам, че мога да разчитам и да знам, че мога да му кажа всичко, а не само да ме интересува това, че му е голям...
kat4enceto
10-20-2008, 18:27
Предпочитам свестен, мир и грижовен човек до себе си отколкото някой на който единсвеното качество е размера... Обичам да знам, че мога да разчитам и да знам, че мога да му кажа всичко, а не само да ме интересува това, че му е голям... +156457
а и съм мн за мнението на seduction_implex
krisito9212
10-20-2008, 18:38
Usmivkata na edno mom4e moje da me nakara da se vliubq v nego,vun6nostta ne e ot takova zna4enie a puk goleminata na dostoinstvoto ot nikakvo ako vur6i dobra rabota,taka da se izrazq :)
Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoq koqto da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot neq,da me podkrepq,Da e mila i dobara.A do goleminata ima znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.
На първо място ТРЯБВА ДА Е ИСКРЕН! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това не означава да има по-гладки крака от моите де :D ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (18-22см) и умението да го използва много добре!
П.С. Това НЕ СА единствените неща, които тбява да притежава един мъж.
Miimiinka
10-20-2008, 20:11
Да е красив... не ме интересува колко му е голям.
На първо място ТРЯБВА ДА Е ИСКРЕН! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това не означава да има по-гладки крака от моите де :D ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (18-22см) и умението да го използва много добре!
Come to Africa.
We have big maces.
На първо място ТРЯБВА ДА СМЪРДИ! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това означава да има по-гладки крака от моите де :D ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (38.6-62.2см) и умението да го използва много добре!
П.С. Това СА единствените неща, които тбява да притежава един мъж.
:shock: :shock: :shock: :shock:
sLaDkA_GrEsHkA
10-20-2008, 20:37
амии ако ми е само за 1 нощ второто,а иначе първото
summerlove66
10-21-2008, 06:23
.. ем личице.. тяло .. характер .. :)
mynichka
10-21-2008, 06:31
хахах ..
разбира се , че няма да му гледам члена..
предпочитам да е симпатичен ..миличък и не всичко е само СЕКС :P
manichka_14
10-21-2008, 07:07
Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoi koito da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot nego,da me podkrepq,Da e mil i dobar.A do goleminata nqma znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.
абе вънщността винаги е от значение щотто ако ти дойде някой рошав космат с мухлясали зъби ,който не се е къпал от години едва ли ще кажеш : -Няма значение как изглеждаш :-& ....
по темата аз предпочитам мъж който има от всичко по малко :D :D
хм.. може би първото,но и второто е от значение :D
Come to Africa.
We have big maces.
Няма нужда, аз отдавна съм се намерила мъж, който да ме задоволява :Ь
На първо място ТРЯБВА ДА СМЪРДИ! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това означава да има по-гладки крака от моите де :D ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (38.6-62.2см) и умението да го използва много добре!
П.С. Това СА единствените неща, които тбява да притежава един мъж.
:shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :grin: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Come to Africa.
We have big maces.
Няма нужда, аз отдавна съм се намерила мъж, който да ме задоволява :Ь
КОН? :shock:
TotallySexy
10-22-2008, 13:32
За мен трябва да е хубав, симпатичен, готин, чаровен, със страхотна усмивка, да му имам доверие, да разчитам на него, да ме обича и да му е достатъчно голям, за да ме задоволява. А ако е за краткотрайна авантюра може без емоционалната обвързаност, но другите две вървят ръка за ръка... :-)
anonimnaa
10-22-2008, 13:35
+1
Rebirthing
10-22-2008, 14:03
Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoq koqto da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot neq,da me podkrepq,Da e mila i dobara.A do goleminata ima znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.
Oh my fucking God :lol: това трябва да е някой голям хермафродит.
scoobydors
10-22-2008, 15:13
Oh my fucking God :lol: това трябва да е някой голям хермафродит.
:lol: :lol: :lol: Така е когато никой не поглежда заглавието на темата... 8-)
snejana67
10-22-2008, 15:42
:grin: искам всичко :grin:
baby_inloff
10-22-2008, 15:46
+1 :) :) :)
predi da si svalim ga6tite.. tree sa minali nqkolko meseca.sledovatelno iznenadata tree da e mn brutalna za da ostavq vaprosonoto mom4e.
moq maj trqbva da me razbira,da se pravi 4e me slu6a kato marmora(i to dobre tre se spravq s tva) ,vinagi da ima 6okolad s koito da mi zatvoti ustata, da se 4uvstvam sigurna s nego i da mu imam palno doverie za vs.
aa ako za da stane ot legloto i da izleze ot tqh ne mu trqqt pove4e 15-20 min... 6te e zlato
jambo_bs
10-22-2008, 15:59
Като искат по голям к*р да отидат в sex shop има по 40 сантиметра.Да им стигне до сърцата дано :D
Bellatrix
10-22-2008, 16:41
Стига да ме обича и характера му да ми допада (демек да има невероятно чувство за хумор) външният вид не е от значение. Е, да, искам да е чистоплътен и да се грижи да е спретнат, но дотам. Всички останали подробности нямат значение :) Размера няма значение - тактиката и желанието и старанието му да ми е кеф стигат :grin:
fire_magic
10-22-2008, 17:14
Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoq koqto da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot neq,da me podkrepq,Da e mila i dobara.A do goleminata ima znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie. :booooomb:
ами да е средна симпатичност и средна големина долу, защото колкото и да е хубав като му е малък и сексът не върви връзката е обречена 8)
:grin: искам всичко :grin:
Ние да не сме банка ДСК... :-x
Armani_P
10-22-2008, 20:53
Искай,няма лошо.Ще разбереш колко компромиса трябва да направиш,за да живееш с един човек :-D
телцето и личицето 8) 8-)
sladkata_bebz
10-26-2008, 16:38
Какво значение има ако му е 20 и отгоре ако стои като дърво и нищо не може да направи.Важно е умението,като почнат да си ги мерят вече.....и да питам като се запознавате с някое момче първия въпрос сигурно трябва да не е "Как се казваш?" а "Колко ти е голям?"
тц тц тц до къде стигнахме....
ChoCohoLiC
10-26-2008, 16:59
телцето и личицето 8) 8-)
desi_bonbona
10-26-2008, 19:03
ako moje i dvete :oops: :)
Naughty_
10-26-2008, 19:44
както за размера на женските гърди Казанова е казал "Женската гръд трябва да напълва чаша от шампанско,не купичка за супа" :-)
ее не тва ме разби...мн е якооо :grin:
Колко ти е тарифата?