View Full Version : Към момичетата...
Понеже видях, че са написали тема как бихте се почуствали ако Ви правят комплименти реших да създам тази тема.
Как бихте се чувствали ако някой Ви попита за гърдите Ви например по следния начин:
-Извинявай това гърдите ли са ти или просто си настръхнала?(тези с големи даси представят, че са с малки)
:lol: :lol: :lol:
Да се посмеем малко де ;)
Bellatrix
10-20-2008, 18:08
Ама защо всички мислите, че е велик проблем да сте с малки цици :shock: Аз съм с някакви големи и не им се радвам :o Все ме е страх, че ще увиснат гадно :lol: И ддз, вие си носите малки и компактни и с всякакви деколтета, а при тия с прекомерно големите цици също не им е добре...
Ама защо всички мислите, че е велик проблем да сте с малки цици :shock: Аз съм с някакви големи и не им се радвам :o Все ме е страх, че ще увиснат гадно :lol: И ддз, вие си носите малки и компактни и с всякакви деколтета, а при тия с прекомерно големите цици също не им е добре...
Ти дай цица да ми напални ръката, па тва, че е увиснала... :-o
scoobydors
10-20-2008, 18:11
:razz: :razz: :razz: Еми айде тогава :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: Еми айде тогава :razz: :razz: :razz:
Ти с какви цици си?!
Margoto0
10-20-2008, 18:31
Мойте са ей такива шарени :razz:
Егати въпроса,сякаш някой ще го приеме на сериозно и ще ти отговори. 8-)
spongkata
10-20-2008, 18:39
:razz: abe ti mai si zagorql i se chudish veche po kakuw nachin da ukrotish bushuvashtite hormoni :-|
ioancheto
10-20-2008, 18:51
:razz: abe ti mai si zagorql i se chudish veche po kakuw nachin da ukrotish bushuvashtite hormoni :-|
+1 :?
аз пък ще тоговоря -тва п*****а ти ли е или си настръхнал :grin: :D
Уххх... как ме нападат. :o
Аз ги питам, те още малко ще ме набият
:?
аз пък ще тоговоря -тва п*****а ти ли е или си настръхнал :grin: :D
Я пак виж това, което си написала и помисли :grin: :grin: :grin:
Хаха, еми малко ми е трудно да си представя, че съм с толкова малки гърди, но ако бях щях да кажа, че съм настръхнала, да го нацелувам, съблека и завържа.
Да му набия 2 шамара, да му изключа телефона и да си тръгна :lol: :razz: :grin:
scoobydors
10-21-2008, 12:15
Ти дай цица да ми напални ръката, па тва, че е увиснала... :-o
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
foreverr
10-21-2008, 12:45
Еми не мисля, че някой ще ми го каже това, ма кар, че имам малки цици.И все пак ако някой ми го каже, ще се почувствам много гадно и ще кажа-ми цицата ми е.То кво мога да кажа няма кво друго.
scoobydors
10-21-2008, 17:05
Не се депресирвайте тея с малките цици :) Всеки си е уникален по свой собствен начин, тка че едни малки цици далеч не ви правят неуникални :D
П.П. Аз да се изфукам пък си имам готин и голям бюст. :grin:
Честно казано, ще се сдухам. :?
From_Hell
10-21-2008, 18:41
Ще се почувствам глупаво , а после леко унизена , но веднага ще му/й го върна 8-)