Влез

View Full Version : Ревност

gerity
10-20-2008, 18:21
izvinqvam se ,no za sujalenie vse o6te nqmam kirilica :oops: Taka imam si priqtel ot 3 god i e ujasno revniv za tezi godini sum izlqzla edva 10na puti na kafe s moq priqtelka, toi e ujasno e revniv ,a na vsi4koto otgore i kogato go pomolq da izlezem nqkude da me zavede na diskoteka ili ne6ty podobno s pove4e hora ili kompaniq vse si namira opravdanie.Prez tezi godini go turpqh ,no ve4e ne izdurjam naistina ,za6toto toi si izliza s priqteli hodi kudeto si iska i se pribira kogato iska ,a na men i malka 4ast ot tova ne mi e pozvoleno.Tazi godina sum v novo daskalo i se zapoznah s novi su4eni4ki ,samo momi4eta ,izob6to i ne poglejdam dr mom4e ,no tova toi ne iska da go osuznae ...ta rabotata e tam,4e mi se iska malko svodoba da izlqza 2-3 pute da se opoznaq s novi priqtelki ,a ne da stranq ot tqh kato prokajena ,no q nqmam tazi svoboda ,a tq mn mi lipsva,nqkoi ako moje da mi pomogne sys suvet kak da postupq kak da mu pokajq ,4e ne e redno taka da me zatvarq kato ne sum mu davala nito edin povod za revnost ili nedoverie kum men mersi mnogo

soul1199
10-20-2008, 18:25
govori s nego,kaji my,4e iska6 da izliza6 s priqtelki,ako ne da se razdelite za malko

Yoyoyoyoyo
10-20-2008, 18:26
Всичко эависи от теб.
Каквото отношение си си иэвоювала,това ще е.
Аэ не бих поэволила някой да определя кога аэ ще иэляэа с приятели и кога не.Това аэ го решавам.Но хората са раэлични.Явно ти си по-смирена и имаш по-раэлични раэбирания.Говори с приятеля си сериоэно.Кажи му,че не е нормално да иска да контролира всяко тво едеиствие и че не е това начина да те "паэи" от другите мъже.Те са нявсякъде..говори,друго няма да помогне.3а мен това не е нормално.Не энам как такава връэка те прави щастлива.

П.С-Хубаво,че нямаш кирилица,ама можеше да пишеш малко по-грамотно,эа да ни улесниш.ПОНЕ.

gerity
10-20-2008, 18:42
mersi za suveta,no pri nego ne6tata stoqt po 2 na4ina.Produljavam da turpq vsi4ko tova ili vruzkata ni priklu4va ,a az ne iskam da se razdelqme ,no za 3 god mislq 4e sum napravila mn kompromisi po tozi vupros ,no nqkak si toi ne iska da go prieme,4e ne e prav v tova otno6enie.Az da stoq v ku6ti i da se suobrazqvam i da pravq vsi4ko nujno da zapazq vruzkata ni,a toi ne.Iskam da ima edno sredno polojenie kakto az da pravq kompromisi taka i toi ,no se izmorih po kakvi li ne na4ini da mu go pokazvam ,nqma nikakuv rezultat.Priemam kritikata za pravopisa i se izvinqvam pak.

darla
10-20-2008, 18:43
za men takova otno6enie ot nego e nerazbiraemo i nemislim,o6te po-nemislimo e 4e ti go turpi6!ne si na 40god,ta da turpi6 nqkoi muj da ti nalaga s=mnenieto si i da ograni4ava pravoto ti na li4na svoboda...ne 4e i na 40 da si 6te ima pravo na tova!

Yoyoyoyoyo
10-20-2008, 18:50
mersi za suveta,no pri nego ne6tata stoqt po 2 na4ina.Produljavam da turpq vsi4ko tova ili vruzkata ni priklu4va ,a az ne iskam da se razdelqme ,no za 3 god mislq 4e sum napravila mn kompromisi po tozi vupros ,no nqkak si toi ne iska da go prieme,4e ne e prav v tova otno6enie.Az da stoq v ku6ti i da se suobrazqvam i da pravq vsi4ko nujno da zapazq vruzkata ni,a toi ne.Iskam da ima edno sredno polojenie kakto az da pravq kompromisi taka i toi ,no se izmorih po kakvi li ne na4ini da mu go pokazvam ,nqma nikakuv rezultat.Priemam kritikata za pravopisa i se izvinqvam pak.
Аэ вече ти каэах какво мисля-сама си си иэвоювала таэи поэиция.Не можеш да обвиняваш никого,освен себе си.Това е моето мнение.
И щом той е толкова краен и при него е "или-или",сама решаваш.Ако наистина е или едното или другото,то эначи и твоят иэбор не е особено богат.Ако искаш сама да решаваш кога да иэлиэаш и какво да правиш,раэделяш се с него.Ако искаш нещата да продължат така-продължаваш да търпиш.Друг вариант няма,според това,което си каэала.

sextazy_baby
10-20-2008, 18:56
Миличка,така си го научила,затова опитай да го промениш...говорете по въпроса,защото компромисите трябва да са и от двете страни,а не само ти да се тормозиш

MartyParty
10-20-2008, 19:05
Личен опит-хората не се променят.

Sigrina
10-20-2008, 20:26
Просто не бива да му позволяваш да се държи така.
Моят приятел също е много ревнив, но аз никога не съм му позволявала да ме задушава така.
Само дето не знам дали след като си го свикнала сега ще успееш да го отвикнеш?

sLaDkA_GrEsHkA
10-20-2008, 20:29
poznavam momi4e s takuv problem i moga samo da kaja 4e ti si vinovna 4e si mu pozvolila da ti se ka4i na glavata !

jjjjjj6363
10-20-2008, 20:56
shte ti kaja samo 4e toi ne ti e gospodar izlizai si zabavlqvai se ne si pohabqvai hubavite godini ne si zaslujava gejeta moje da si namerish vinagi no vremeto si leti taka4e ne mu misli mnogo zashtoto idva edin moment v koito ti ide napravo da se grumnesh

varnen4e
10-21-2008, 06:48
Да, от теб си зависи. Поговори с него, обясни му, че няма да стане както го е намислил. Ако те обича ще ти даде малко повече свобода. Мисля, че трябва добре да му обясниш как се чувстваш, за да може да те разбере, а не да се скарате.

mynichka
10-21-2008, 06:56
никои не те кара насила да седиш с него ..
свободата си е твое право ..той неможе да ти забрани с кого и къде да излизаш ..а още по-малко като той си излиза и ти ще си излизаш ...! И това, че ти го търпиш е още по-тъпо ..как може да се примиряваш ..за 3 години да излезеш 10 пъти с приятелките ти и да не те води никаде ..че чакай..не му ли е малко рано да ти нарежда какво да правиш :(

BlindedAngel
10-21-2008, 07:01
Не прочетох горните мнения, но ако той те обича ще има поне малко страх да те изгуби ( ако не и много, обаче да не си го признава ).Затова следвъщия път направи като него.Дръж се по неговия начин - не му давай да излиза и т.н. пък ако ти играе на контра му казваш "или - или"...Ако се разделите сама си прави сметка колко те зачита :)

ImmortalForever
10-21-2008, 16:46
И за три години не намери време да изплюеш сливите от устата си и да му кажеш кфо мислиш и искаш..Кфи са тия "не ми дава.ревнуваме" Прави кфото ти е на сърце и душа бре...Зависиш от него ли какво?Ще те зареже като отидеш на кафе с приятелка ли???МИ на пук на него отиди...! Страх те е да не те зареже ли? Ай не ме карай да се смея..Тфа си е твоя живот..ако не му харесва как го живееш, да го напусне.. 8) Миндилин!

sh3_1s_7h3_0n3
10-21-2008, 18:50
За 3 год си излязла 10 пъти с приятелКИ?!?!?!?!?!??!?!?!?! :shock:

Е не. Понякога направо не ми се вярва какви случаи има....
И ти го търпиш, съгласяваш се, мируваш си... и тн?!

Момиче, сега се живее. Сега се излиза и се ходи по купони, по дискотеки, да се събираш с приятеЛИ(ки). Не, когато се омъжиш, имаш деца, да си хванеш партакешите да миткосваш насам-натам, защото тогава вече трябва да си по-отговорна и не можеш да си позволяваш нещата, които са нормални да вършиш сега.

Казваш му какво искаш...и да сте наясно. Какъв ти е той, че да те ограничава?! Можеш да се съобразяваш с него, но да 'изпълняваш' - това ще правиш, онова няма да правиш... чакай малко.

Ставате зависими от приятелите си, после като се разделите, се чудите с кого да излезете и на кого да се оплачете.

alkobalko
10-21-2008, 20:10
Ти си го научила така. Да му беше казала още в началото, когато е започнал да се държи така.
Опитай да поговориш с него, но не вярвам, че ще има особено голям резултат.

8992
10-21-2008, 21:10
как може да го търпиш бе той направо ти отнема свободата 10 пъти си излязла с приятелки тва е глупаво честно ти си млада имаш нужда от забавление ,купони поговори с него както те посъветваха и другите ако аз бях на твое място досега да съм го зарязала 10 000 пъти ужас :?

MartiSSima
10-22-2008, 07:03
Тая картинка мила ми е толкова позната, че ти е бедна фантазията.
САмо ще ти кажа, живота си е твой , никой няма право да те ограничава и да ти казва можеш да излезнеш или не можеш.Майка ми ми казваше че ще ме заключи пред дома да видим какво ще стане.Така си съсипваш живота, вашите дават ли ти наклон кога и с кого да излизаш и по колко пъти.Предполагам не а тоя льольо ще ти казва...Не съм съгласна той може да се вее а пък ти ще си седиш във вас щото той е РЕВНИВ, ами два варянта, късаш с него и си хващаш живота в ръчички колкото и да не искаш не е единствения мъж на земята и не си омъжена за него, втори вариант стани като него ревнива или се опитай,звъни му, не го пускай да излиза и т.н да видиш дали му е приятно така ... Басииииииииииииии мъжете :-x :-x :-x :-x :-x :-x

MoHuTo
10-22-2008, 09:00
Сама си си виновна, че си допуснала да се стигне дотам, не знам изобщо как си търпяла 3 години това отношение.. чак да ти се чуди човек, разбери, че не е единствен и колкото повече го оставяш да те задушава, толкова по-зле ще става за теб! Кой е той, че да се разполага със свободата ти?! :?

AiKaTa
10-22-2008, 09:06
никой няма право да ти управлява живота! Вината е до голяма част твоя- че си го слушала всички тези години! Постави условие.. покажи му малко характер и няма да има накъде да отиде...