Влез

View Full Version : Въпрос относно чуплива коса

BlindedAngel
10-21-2008, 07:09
Здравейте имам чуплива коса, която малко или много ме изнервя от време на време.Има ли начин да седи идеално права за по - дълъг период от време ?Било то с козметични продукти и etc...

mynichka
10-21-2008, 07:25
върви на трайно изправяне ..начи на мен за изправане на бритона преди ми земаха 30 лева ..за цялата коса незнам колко е..
но седи 6 месеца ..и като станеш от леглото си е право ...като се къпеш ..каквото и да го правиш си остава право .. :P

splendour
10-21-2008, 07:27
ximi4esko izpravqne no e mn vredno......... ina4e presa.a ako ne izka6 da q gori6 az za da izpravq kriv ili na4ypen kos1m si slagam lak za kosa na pr1stite i s tqx izpravqm ki4yra.sled kato izs1xne moje da go razre6e6...no ne e traino..........

BlindedAngel
10-21-2008, 07:40
върви на трайно изправяне ..начи на мен за изправане на бритона преди ми земаха 30 лева ..за цялата коса незнам колко е..
но седи 6 месеца ..и като станеш от леглото си е право ...като се къпеш ..каквото и да го правиш си остава право .. :P
Трайното изправяне ме притеснява...Казаха ми че имало голям шанс косата ми да опада...А както и от 2 години си боядисвам косата и не съм бил с естествения си цвят...Ще пробвам това с лака...Мерси мн за съветите