View Full Version : Не мога без него, но как да му повярвам и този път?
FiRe_LaDy
10-21-2008, 18:31
Pyrvo da se izvinq,che ne pisha na irilica,ama nqmam na PC-to v momenta.Ta iskam da spodelq s vas kakvo se sluchi i ako nqkoi moje da mi dade nqkakyv syvet.Shte opitam da sym maximalno kratka.Znachi s priqtelq mi hodehme 8 meseca.Prez tozi period sme se rarali dosta i to ili zaradi sestra mu ili zaradi typite igri,koito igrae.Obeshtavashe mi vseki pyt,che nqma poveche da igrae.Bilo za posledno.SYjalqval ... obeshtaniq ... prazni dumi.Naslushah se dosta.I vchera sled porednoto skarvane slojih krai na vsichko.Prekratih vryzkata ni.Da obicham go i mi e trudno,no mi pisna pochti vsqka vecher zaradi nego ili sestra mu da placha i da si trovq nervite.I dnes toi mi se vkluchi za da mi kaje,che syjalqval i osyznal greshkata si i t.n. i nqmashe i 30 min i vleze otnovo da igrae!Neznaeh kak da reagiram i kakvo da napravq.Kak da mu povqrvam sega,che shte se promeni,kato prednite pyti ne go praveshe .... kato dori i sega prodyljava ... kak da mu prostq i da se vyrna pri nego.Boli me mnogo ... stoq i placha v doma i neznam kakvo da napravq.Kak da mahna s ryka i da iztriq tezi 8 meseca s nego.Kak da prodylja napred.Ne moga da se vyrna pri nego.Znam,che nqma da se promeni i tozi pyt.Neznam kakvo mojete da mi pomognete i kakyv syvet da mi dadete,no prosto imah nujda da spodelq i da si izleq mykata nqkyde.Blagodarq na tezi,koito go prochetoha i na tezi,koito shte mi otgovorqt. :smt089 :smt089 :-# :-# :smt086 :smt086
unknown1
10-21-2008, 18:35
А какво по-точно играе?Иначе смятам ,че си постъпила правилно.Нали знаеш-по-добре ужасен край ,отколкото ужас без край.;)
nikenceto
10-21-2008, 18:50
Щом продължава да си "играе" значи толкова му пука за тебе...Е виж друго щеше да е ако си някой от виртуалните му герои :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bellatrix
10-21-2008, 18:58
Абе глупости!!! Кво го мъчиш момчето!? Има си хобита и си се занимава с тях! Теб, ако те кара да спреш да се занимаваш стова, което обичаш най-много да правиш, весело ли ще ти е? И моето момче е геймър, играе какво ли не и то всяка вечер си влиза и паралелно говори с мене по скайп и играе. Какво лошо има? Сега като е с тебе да се промени коренно и да се откаже от нещата, които са му нпсили радост досега ли? Изобщо не ти виждам проблема. Геймърите си имат 1 техен свят и си се отделят в него от време на време, както ти се пренасяш другаде, ако четеш примерно интересна книга или гледаш хубав филм. Това си е личното пространство на приятеля ти и не му се бъркай там. Като се замислиш съм 100%, че и ти имаш някое занимание, което той не разбира и не харесва,ама не ти дудне на главата да спреш, защото знае, че ти доставя удоволствие и те радва. Остави го на мира и не си проваляй дългата и очевидно сериозна връзка за глупости.
devil_feel_f
10-21-2008, 19:16
Не можеш да накараш някого да спре да играе на игри, ако иска да е с теб.Това си му е хоби.Но ако смяташ, че именно заради това хоби не ти обръща достатъчно внимание, си потъпил правилно като си го зарязала.Преосмисли връзката ви отново, защото 8 месеца не са малко.Може би ще започне да ти отделя повече време, но не можеш да го накараш да остави игрите напълно - просто не е честно.
и къде е проблема аз не разбрах ?????? :-o :-o И аз играя WoW , а приятеля ми не . Това не е проблем за него и никога не ми се е сърдил за такова нещо.
Е какво като играе игри?! Много хора играят и не разбирам защо това може да е пречка за една връзка, освен ако той постоянно игра и не излизате? Това ли е проблема? Задай си въпроса по конкретно и ни обясни какво точно ти пречи това че той играе и ще получиш по-компетентни отговори, защото сега изобщо не се разбира какво ти пречи на тебе.... 8)
mynichka
10-22-2008, 05:05
игрите са си нещо като негово хоби , каквото и да направиш няма да го откажеш от това ...а и не мисля , че той постъпва толкова лошо като си играе
soul1199
10-22-2008, 06:50
Не можеш да накараш някого да спре да играе на игри, ако иска да е с теб.Това си му е хоби.Но ако смяташ, че именно заради това хоби не ти обръща достатъчно внимание, си потъпил правилно като си го зарязала.Преосмисли връзката ви отново, защото 8 месеца не са малко.Може би ще започне да ти отделя повече време, но не можеш да го накараш да остави игрите напълно - просто не е честно.+1
Като толкова не ти харесва го погледни от тази страна: по-добре да загърбиш 8 месеца с него, отколкото да му простиш сега и после да трябва да загърбваш повече, защото вие рано,или късно ще скъсате.
П.С. Всеки човек има нужда от свобода и хобита.
Абе глупости!!! Кво го мъчиш момчето!? Има си хобита и си се занимава с тях! Теб, ако те кара да спреш да се занимаваш стова, което обичаш най-много да правиш, весело ли ще ти е? И моето момче е геймър, играе какво ли не и то всяка вечер си влиза и паралелно говори с мене по скайп и играе. Какво лошо има? Сега като е с тебе да се промени коренно и да се откаже от нещата, които са му нпсили радост досега ли? Изобщо не ти виждам проблема. Геймърите си имат 1 техен свят и си се отделят в него от време на време, както ти се пренасяш другаде, ако четеш примерно интересна книга или гледаш хубав филм. Това си е личното пространство на приятеля ти и не му се бъркай там. Като се замислиш съм 100%, че и ти имаш някое занимание, което той не разбира и не харесва,ама не ти дудне на главата да спреш, защото знае, че ти доставя удоволствие и те радва. Остави го на мира и не си проваляй дългата и очевидно сериозна връзка за глупости.
Мисля, че до някъде тази мацка е права всеки трябва да си има място където да се отдели от ежадневието проблемите и тн.. По-добре не му отнемай това удоволствие, защото представи си че през това време което играе е само с тебе непрестанно ден и нощ ... знаеш ли колко 7628956956682 пъти повече ще се карате и то за какви ли не глупости освен за тази - игра си някаква ....
Моят съвет е 1.да се замислиш в/у това какво ще стане ако е само с теб вместо 1-2ч с играта или сестра му ... и 2. ами предполагам ти също имаш хоби.. когато той играе излез някъде с приятели забавлявай се прави нещата които на теб ти харесват ...
Не му поставяй ултиматоми теб или играта ... след като изобщо играе ТОЛКОВА вманиачено игри ИЗОБЩО.. прецени преди това кое ще избере... теб или играта ... може да звучи глупаво, но никога не знаеш какво се таи в дербите на мъжкия мозък!
Според мен ще е най - добре да му обясниш за последен път това че се нуждаеш от повече внимание ако иска да сте заедно че се ядосваш че те замества с безсмислени глупости ... и След това ... ако примерно не намали времето през което играе или ако не увеличи времето, което прекарва с теб .. Просто му кажи че така няма да се получат нещата...
Хората заслужават шансове.. Послушай ме.. казвам го като приятел..въпреки че нямам такива .. Ако ме послушаш най-малкото после няма да се обвиняваш какво си направила ако примерно след време го видиш с някоя друга по цял ден дори през времето когато е играл ... Не се отказвай от него толкова безборбено .. и не си хаби нервите за едно момче колкото и да го обичаш ( особено докато той най- спокойно си играе на нещо си...)
Скайпа ми е deagonna :) ако имаш време пиши там да разкажеш какво се е случило или да обесниш по-подробно .. на среща съм на всеки
Успех :-)
ImmortalForever
10-22-2008, 17:54
И ти ревеш докато той играе?Абе на колко сте? :lol:
scoobydors
10-22-2008, 18:19
+1 :x
кирилица копеле и тогаа ше го прочета обещавам