PDA

View Full Version : Аз ли порастнах или те са различни ?

COLOURFUL
10-21-2008, 18:48
Понякога имам чувството,че съм много различна от приятелките ми ... и незнам къде се намирам все едно никой не ме разбира... Например те още се вълнуват и казват "Оле айде да минем от друго място,че това даскало тъкмо е свършило часове" ( а в даскалото учат по-големи момчета и момичета от които някои ги познаваме ) - за мен това е супер тъпо смисъл те не ни познават лично не знаят нищо за нас и все едно като минем от там и като ни погледнат примерно,защото се сещат по физиономия или се чудят кои сме и ще ни изядът .... Поне мен ако нямам наистина сериозна причина не го правя.. незнам сигурно аз съм тъпа щом смятам,че те са различни .. :razz: 8-) [/b]

CenCe
10-21-2008, 19:45
не си тъпа.. те са тъпи и леко недорасли :)

gryyym
10-21-2008, 19:46
проблема не е в теб :lol: :lol: :lol:

kuklichka_bg
10-21-2008, 19:52
em da ti kaja kogato sam sama i izbqgvam da minavam prez nqkoi u4ili6ta no to4no opredelni 6totot samo mom4eta i ne mi sa slu6at vikove po ulicata i tei ;] ;Dx xax a ina4e tui e mEGA TAPOOOOOOOOOOOOO ;D

Chery
10-21-2008, 19:55
Аз пък съм супер различна от другите ... Тоест ,много хора са ми казвали,че разсъждавам като много по-голяма,ноо според мен не е много хубаво да разсъждаваш като по-голям ... Някак си много странно ми е само на 11 съм ,но мисля за сериозни неща ...

Iv4eTy
10-21-2008, 22:07
А кой клас сте, защото това са типичните неща за 5-6ти клас - "дай да не минаваме от тука, да не ме гледа тая" и така нататък...

XceSS
10-21-2008, 22:31
Проблема не е в теб!
И аз съм се питал същото, защото и аз съм в такова положение.

NamelessRomantic
10-22-2008, 11:43
Аз пък съм супер различна от другите ... Тоест ,много хора са ми казвали,че разсъждавам като много по-голяма,ноо според мен не е много хубаво да разсъждаваш като по-голям ... Някак си много странно ми е само на 11 съм ,но мисля за сериозни неща ...

Спокойно мила,удари ли те пубертета ще ти мине :D И с мен така стана.
П.С. Момче съм ако някой се пита :D

Pliok0019
10-22-2008, 12:13

Да, аз го забелязах. В това няма нищо лошо, напротив, страхотно е.

jghgh
10-22-2008, 13:14

Да ти казват че мислиш като по-голям наистина е хубаво, но не е хубаво когато си неразбиран от връстниците.
Да не говорим че това не те прави емоционално по-зрял и като цяло е малко тежко.
Иначе като цяло - very good.

p0ps
10-22-2008, 13:16
em da ti kaja kogato sam sama i izbqgvam da minavam prez nqkoi u4ili6ta no to4no opredelni 6totot samo mom4eta i ne mi sa slu6at vikove po ulicata i tei ;] ;Dx xax a ina4e tui e mEGA TAPOOOOOOOOOOOOO ;D

+1 :P

sm_95
10-23-2008, 04:36

+++111111 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Baby_b
10-23-2008, 16:06

Абе по мненията ти не личи, ама айде въобразявай си там да има с кво да се занимаваш по цял ден
(са ще тръгнеш да ми обясняваш, че не мога да определям човека по мненията мъ :lol: )

NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-23-2008, 16:30

Абе по мненията ти не личи, ама айде въобразявай си там да има с кво да се занимаваш по цял ден
(са ще тръгнеш да ми обясняваш, че не мога да определям човека по мненията мъ :lol: )

+1

А иначе...според мен това е липса на самочувствие и е малко...доста тъпичко

ChoCohoLiC
10-23-2008, 17:58
определено не е в теб дефекта :grin:

sextazy_baby
10-23-2008, 19:39
В теб няма никакъв проблем...[/i]

ANTIHUMAN
10-23-2008, 20:45

Да ти казват че мислиш като по-голям наистина е хубаво, но не е хубаво когато си неразбиран от връстниците.
Да не говорим че това не те прави емоционално по-зрял и като цяло е малко тежко.
Иначе като цяло - very good.

Какво не е хубавото, след като мислиш като по-голям?
Аз пък не обичам и не ми харесва да си говоря с връстници, нямаме общи теми за разговор.Само да кажа, че съм на 17.Предпочитам да си говоря с по-зрели хора 20-23-25 годишни жени (разбирам се повече с жените отколкото с мъжете).
А пък и не ми пука връстниците ми кво мислят.Не ме ебе за нищо и никого!

dorsichh
10-30-2008, 17:50
мии не е в теб проблема..и аз съм различна от другите околко мен...опитвам се да давам съвети и общо взето да имам по-абстрактно мислене върхо нещата...мн обичам да говоря с някой по различни теми и то доста сериозни ;] а бдл на 13 съм