View Full Version : Добре ли е ... не е ли .... ???
cherry_baby
10-21-2008, 18:51
Може да се каже, че харесвам един човек... Но честно казано повече го търся аз, и той ме търси, но определо по-голямата инициатива е моя :o Нз дали има значение де защото виждам, че поне откликва на всяко мое търсене :D така да се каже. Даже сега нямаше време да ми пише в скайп и един вид "ми устрой среща" пак в скайп за по-късно или за утре, да си пишем :D Якото е че от време на време ме вика да ходим за уикендите някъде... е, последния път нещата се разтуриха но няма зн, важна е идеята нали така :-P Общо взето ме притеснява факта, че аз го търся по - често, а не искам да ме помисли за вманиачена (защото не съм) Та се чудя какво ще кажете, дали има някакъв интерес, въпреки че не го показва кой знае как, или просто ... незнам :?
moonwarrior
10-21-2008, 19:08
ти май се влюбваш ?
ми най-лесно е да преминеш от приятелската вълна към по-съблазнителната и се прави малко на недостъпна , не е хубаво той да си мисли че по цял ден скучаеш и за това го търсиш
незнам така виждам нещата аз
ако нещата не потръгнат бадете добри приятели пък кой знае някой ден съдбата как ще го извърти
mm .. nemoga da dam mnogo dobur suvet , zashtoto az sym v pochti sushtata sityaciq ( az go tursq i toi men (rqdko) , no vse pak otklikva na turseneto ) ... Moon`Girl e prava za tova da se pravish na nedosutpna .. pomaga :)
sasha_90
10-21-2008, 20:03
Като не искаш само ти да го търсиш-пробвай обратното.Търси го по- рядко.Така ще видиш дали ще те потърси.И потърсили те,означава,че има интерес към теб.