PDA

View Full Version : Защо е така невъзможно ?

vaLq_14
10-22-2008, 12:10
С приятеля ми се разделихме преди около месец поради факта, че от моя страна чувствата просто охладняха прекалено много. Оттогава не спирам да мисля за това. Тоест винаги, когато се сетя за него ми става страшно хубаво... изписва се една усмивка на лицето. Всичките глупости, които сме правили заедно ме карат да се смея и да се радвам на прекараното време с него. Но тук идва едно голямо НО.
Сещам се за него и изтръпвам цялата. В такъв момент ми идва да му се обадя и да му кажа за това. Но после сама се разубеждавам, защото ме е страх да не греша. Не искам да си играя с ничии чувства, нито да залъгвам и себе си. Просто споделям, че ми е странно защо го усещам по този начин. Досега когато съм се разделяла с някой, винаги съм оставала с впечатлението, че чувства няма... да не говорим за онази тръпка. Възможно ли е тази тръпка да се връща?
Случвало ли ви се е?

ПС: Моля да пишат хора с повечко опит и да споделят преживяно. Искам да знам какво става с мен. Иии... още нещо. Да уточня, че съм на 18 и това ми се случва за 1-ви път.

BlindedAngel
10-22-2008, 12:15
Зависи колко време сте били заедно :) Може по скоро да се чувстваш привързана към него за момента отколкото да си мислиш че има тръпка.Моя съвет е да изчакаш известно време ако чувствата не отшумеят да му кажеш всичко това и да се надяваме че ще се съберете и всичко ще е на 6 :)

NaNa_SladuRana
10-22-2008, 13:02
vinagi ocenqvash neshto,kogato ti lipsva :(

sextazy_baby
10-22-2008, 14:03
Според мен не трябва да чакаш,ако отново го обичаш,му го кажи...не мисля че ще остане разочарован,напротив :)

snejana67
10-22-2008, 15:30
и аз така мисля обади му се :-o

lyfche
10-22-2008, 15:37
миии на мен специално ми се е случвало :wink: !Значи може би ти още си влюбена в него ... и още изпитваш чувства ,за да иструпваш като се сетиш за него ... ние така с моя приятел късахме 2 пъти ... (веднъж той ме скъса,веднъж аз) !И аз така докато не бяхме заедно с него и все тръпки ме побиваха и страшно много исках да го видя и да го прегрна и целуна и т.н.! И сега вече сме заедно общо от ч година,иначе от 7 месеца .. !А другото ,което е ,че и аз съм си мислила по някога ,че вече не изпитвам чувства към него и нямамкви такива ... и съм се замисляла да го скъсам :neutral: ,но пък после като се замисля ... и толкова много искам да съм с него ,чеее ... не искам да го загубвам никога! =P~

GabisiTa
10-22-2008, 15:52
Мисля, че още имаш чувства към него и трябва да му се обадиш..
Може да е клиширано, но "човек оценява нещо, едва когато го загуби", за пореден път се убеждам... Успех! :)

Abbie_Broken
10-22-2008, 16:22
А възможно ли е да не знаеш какво искаш??
Иначе да, чак когато загубим нещо разбираве колко сме го обичали и ни липсва.

ImmortalForever
10-22-2008, 16:57
А може би просто е невъзможно.Не позволявай на никой мъж да те нарече "Моята приятелка" и така никога няма да бъдеш нечия "Бивша приятелка" и всичко щеше да е по-лесно и сега нямаше да се оправяш с тези глупости, наречени чувства или както там му се вика. :-|

jjjjjj6363
10-22-2008, 17:00
spored men pri purviq proglem zaedno pri purviq put kogato si se 4ustvala ograni4ena sus nega si si pomislela 4e ne go obi4ash