View Full Version : Как идват бебетата
12345678
10-22-2008, 12:35
Питали ли сте вашите като малки от къде идват бебетата...нали се сещате там за щъркелите и пчеличките. Ако помните моля споделете забавната история :P
foreverr
10-22-2008, 12:50
:lol: ми да ти кажа чесно до сега не съм питала или поне не помня :lol:
ми не съм питала .. още от малка знаех че не може щъркела да ме носи :D 8-) и никой не ми е обеснявал как идат :D а вече си знам :-P 8-)
Biskfitka
10-22-2008, 15:11
ми не съм питала .. още от малка знаех че не може щъркела да ме носи :D 8-) и никой не ми е обеснявал как идат :D а вече си знам :-P 8-)+1 8-) 8-) 8-)
GIRLWITHBROKENHEART
10-22-2008, 15:20
ми не съм питала .. още от малка знаех че не може щъркела да ме носи :D 8-) и никой не ми е обеснявал как идат :D а вече си знам :-P 8-)+1 8-) 8-) 8-)
+1 :lol:
ThePowerOfLove
10-22-2008, 16:29
И аз така :-D Подозирах, че има нещо, за което не тряя питам
LiLGrizzly
10-22-2008, 18:13
nay4ih go ot ulicata 8-)
sunshineee
10-22-2008, 19:35
emi kato bqh na 5 gi pitah i bashta mi mi vika ' ot chushki i domati praish gi na salata i taka' i az mnogo se uchudih i sled tova veche si razbrah che nqma nishty takova :D :D
manichka_14
10-23-2008, 11:51
абе не помня кво са ми казвали ноо аз какви истории съм мислила да обеснявам на сестра ми от каде идват :D :D :grin: :grin: ....
-Како от каде идват бебетата?
-Мии.. начи един батко си купува дъвка и я давче давче после я дава на каката и хоп бебе ...
-Ахам.. Како може ли дъвка?
-Заповядай ....
-Отивам до комшията да си направим бебе :D :D :D :-D :-D
Dian4ety
10-23-2008, 12:25
Kakва е тази история за пчелички :-o
По темата..още от 4 годишна знам истината..иначе преди това едва ли сам се интересувала по темата :?
абе не помня кво са ми казвали ноо аз какви истории съм мислила да обеснявам на сестра ми от каде идват :D :D :grin: :grin: ....
-Мии.. начи един батко си купува дъвка и я давче давче после я дава на каката и хоп бебе ...
-Заповядай ....
:lol: :lol: :lol: а
з не съм питала
Сичко съм си научил сам.И съм доволен , че съм пропуснал разговора с наще за пчеличките и комарчетата :D :D
exclusive__16
10-23-2008, 15:48
+1
TheGirlNextDoor
10-23-2008, 16:48
аз питах сестра ми...[/b]
mishenceto92
10-23-2008, 18:03
Сичко съм си научил сам.И съм доволен , че съм пропуснал разговора с наще за пчеличките и комарчетата :D :D
Да и аз съм така.. :lol:
WinHater
10-23-2008, 18:24
И аз знаех че щъркела не ме е донесъл, родил съм се 4,250 ... би било жестокощ към нищо не подозиращото животно да му закачат някакво свинче на клюна... :D
иначе... и аз съм научил с течение на времето... не съм ги питал... май :?
Аз също :D
TheNewReligion
10-24-2008, 16:28
Не, никога не съм ги питала. Не, защото не ме е интересувало или ме е било срам, а просто защото бях убедена, че идват, ако по-често ядеш кюфтета по чирпански. В последствие разбрах, че съм била в грешка. :-|
pOiSoN_kIsS_94
10-24-2008, 17:31
Не съм питала,но ми казваха,че идват с щъркелите :shock: ее но първи клас вече научих 8-) 8-) :D :D
ChoCohoLiC
10-24-2008, 19:13
Наще не съм ги питала,ама по ТВ-то казаха на един филм,че щъркелите ги носят :)
xXxScreamxXx
10-25-2008, 11:50
На мен не помня как са ми го обяснявали и по добре :lol:
cskasladyrana
10-25-2008, 12:28
-Заповядай ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
breathless
10-25-2008, 13:07
:lol: ми да ти кажа чесно до сега не съм питала или поне не помня :lol:
+1 .. :)
mynichka
10-25-2008, 13:18
мм аз не съм питала ..
ама на една приятелка ..баба и и казвала , че момичето като я ужили пчеличка и оп бебе :lol: и след 2-3 месеца я ужилила ..тя се прибрала и викала на баща си , че ще има бебе :razz: :razz: :razz: :razz: и така на баща и му се било наложило да и каже истината за бебетата :P
pepita87
10-25-2008, 16:15
Men ne sa me "balamosvali"s razni istorii za 6turkela...prosto,mama mi obqsnqva6e,kogato q pitah ot kude idvat beb4etata,4e to si jivee v korem4eto.I vednuj ,hodeh na detska gradina,si natupkah edna vuzglavnica pod no6tni4kata(iskah bebe da si imam) i u4itelkata be6e kraino vuzmytena,kak moje maika mi da ne mi kaje,4e bebetata gi nosi 6turkelut!? :o
WastingLove
10-25-2008, 16:31
ми като бях на 4 и попаднах на научнопопулярно филмче за "пчеличките" и други там подомни, като го изгледах и нали нещо не бях схвана и мама ми обясни всииииичко :-D
12345678
10-25-2008, 22:06
-Заповядай ....
:razz: :razz: тва беше добро...в интерес на истината и аз не бях питал наще от де идват бебетата ама ми бе6е инт да разбера какво мислите вие...обаче се сещам че бях питал сестра ми
-Како как се казва женската пишка
-Като порастнеш ще разбереш
:D :D
BePoHuKa
10-26-2008, 03:07
Никога не съм ги питала :D Те ме оставиха сама да разбера..та разбрах си :grin: Вече съм сигурна,че щъркела,който е донесъл мен на вратата на наще се е казвал Гошко Щъркелов! ;-)
Никога не съм ги питала, брат ми и братовчедите ми ми обясниха от къде идват бебетата. 8)
tianiira
10-31-2008, 14:17
na men mi vrachiha edna kniga i i kazaha razberi sama :lol: :lol: :lol: :lol:
kukli4kata001
10-31-2008, 15:18
ми не съм питала .. още от малка знаех че не може щъркела да ме носи :D 8-) и никой не ми е обеснявал как идат :D а вече си знам :-P 8-)
+ :D и аз така :D
sladkish_14
10-31-2008, 19:30
Аааа аз късно разбрах 8-) в 9 клас , от госпожата по Психология и Логика , която ни обесни , че бебетата идват от бащите , който толкова са обичали нашата мама , че са я изпълнили с обич и от тази прелята обич в мама сме се създали ние + това сме излязли от 3-тата дупка ,която е специално за такива поводи ,,, ПФффф пълен психопад , спукахме се от смях , добре , че беше така добра да ни разкаже нейната история :-D
BlackRevenger
10-31-2008, 22:34
мен ме е донесъл брата на щъркела .... щръкналия :D
snejana67
11-01-2008, 07:27
:grin: щъркела ме е донесъл :grin:
И аз знаех че щъркела не ме е донесъл, родил съм се 4,250 ... би било жестокощ към нищо не подозиращото животно да му закачат някакво свинче на клюна... :D
иначе... и аз съм научил с течение на времето... не съм ги питал... май :?
Птица бе, птица! Не животно :D
Аз не помня да съм питала, както каза някой по нагоре, знаех че е нещо "нередно" и съм си разбрала сама :D Помня брат ми беше питал мама " Кфо е секс" А мама ей така -> :shock:
sasha_90
11-01-2008, 09:14
Не,не съм питала.
crazygirl13
11-01-2008, 10:24
+1
Andito0o
11-01-2008, 20:45
ми мен са ми казвали като малка че са ме нарисували и съм се появила :-D :razz: :P
TheCookie
11-01-2008, 20:46
Аааа аз късно разбрах 8-) в 9 клас , от госпожата по Психология и Логика , която ни обесни , че бебетата идват от бащите , който толкова са обичали нашата мама , че са я изпълнили с обич и от тази прелята обич в мама сме се създали ние + това сме излязли от 3-тата дупка ,която е специално за такива поводи ,,, ПФффф пълен психопад , спукахме се от смях , добре , че беше така добра да ни разкаже нейната история :-D
В 9 клас ли си разбрала откъде идват бебетата? :shock: :shock: :shock:
Valkyrie
11-05-2008, 10:52
Когато попитах как съм се пръкнала на белия свят ми обясниха, че майка ми ме е намерила в зелето. Не ми стана много хубаво, щото преди това една по-голяма моя братовчедка ми беше обяснявала разни неща за обичта между майка ми и баща ми и как от тая обич съм се появила аз, звучеше много хубаво. А после ми рзбиха представите с някакаво кално зеле.
Един приятел си мислеше, че децата се появяват от компоти. Нямаше никаква идея как става това, но беше убеден, че така става. И до ден днешен си спомням за него, когато си отварям компот от кайсии.
Sensuality
11-05-2008, 11:26
Не си спомням да съм питала,с времето разбрах 8-)
Pliok0019
11-05-2008, 11:52
Аз си имах своя теория.
Влюбваш се, целуваш се с обекта на желанията си и след 9 месеца раждаш бебе (което излиза пред анала)...
мне . аз не съм ги питала , но когато е дошъл момента ми го обясниха много павилно :Д 8-) :P
bobo_kaulitz
12-17-2008, 13:36
не съм питал в бабине като бях на 6 намерих една енциклопедия и казах: тате татее прочети ми (щото на 6 неможех да си чета) и той: не не :D:D аз се разревах и той ми обясни сичко :D
ми питала съм и никога не са ми казвали "Ми щъркела ги донася", всичко ми се обеснява :)
sTiLLyt0
01-26-2009, 19:09
Ооо питала съм :D и мама ми каза, че храната се събира в корема и така става бебето :D :D И аз съм се радвала, че съм от храна :razz: :razz: :razz:
Naughty_
01-26-2009, 19:46
-Заповядай ....
-Отивам до комшията да си направим бебе :D :D :D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Иванчо се прибира злобен от училище, хвърля учебника по биология на масата и казва на родителите се:
- Съблечете се и легнете на леглото и почвайте веднага да ми показвате, как точно ме е донесъл щъркелът!
SoFarSoG00d
01-29-2009, 10:22
Обясниха микато бях на 3-4,не са ми говорили за щъркели и пчелички,ами за яйцеклетки и сперматозоиди,знаех какво е пенис и вагина .
northernice
01-29-2009, 10:34
Като тръгна бащата да ми обяснява навремето му викам - Знам бе тате, той- А..ОК! :D
NqkfaNikakva21
01-29-2009, 12:54
Когато попитах как съм се пръкнала на белия свят ми обясниха, че майка ми ме е намерила в зелето. Не ми стана много хубаво, щото преди това една по-голяма моя братовчедка ми беше обяснявала разни неща за обичта между майка ми и баща ми и как от тая обич съм се появила аз, звучеше много хубаво. А после ми рзбиха представите с някакаво кално зеле.
Един приятел си мислеше, че децата се появяват от компоти. Нямаше никаква идея как става това, но беше убеден, че така става. И до ден днешен си спомням за него, когато си отварям компот от кайсии.
:lol: :lol: :lol: :razz:
Az sam gi pitala za kakvo li ne.A to4no za tazi tema mi kazaha 4e sa me kupili ot bolnicata. 8-) Po - kasno ve4e mama zapo4na da mi obesnqva 4e bebeto rastqlo v korema i tn...na men mi be6e mn gadno kato bqh malka: "kak 6te rasta v korem!?" :razz:
PS:sry 4e ne e na BG. :-|
bonbon4enceto11
01-29-2009, 15:41
Не си спомням да съм питала,с времето разбрах 8-)
и аз 8-)
cherrypezz
01-29-2009, 21:03
Мен мама ми беше казала,че излизат от ПЪПА :shock:
alwaysnforever
02-01-2009, 13:28
Аз си мислех, че бебета се правят когато мъж и жена се целуват..само толкова.. :razz: сигурно заради филми съм стигала до това заключение :D и понякакъв не обясним за мен начин, те излизат от корема.. :lol: :lol:
п.с - това помня..може да е имало и още изцепки 8-)
peteto89
02-01-2009, 15:03
май сама разбрах не си спомням ама не съм питала :D
SunShinePearl
02-01-2009, 15:49
me too :D
Това ме уби.. :lol: 8-) Това с компотите ще го запомня.
А иначе и аз не съм питала или поне не си спомням...
DevilWish
02-01-2009, 16:33
Не съм питала.То има ли нужда да се пита?То по телевизията, а и не само кое е скрито?
Nitroglycerin
02-01-2009, 18:09
С влака София-Перник.
nadety250
04-13-2009, 15:37
manichka_14 написа:
абе не помня кво са ми казвали ноо аз какви истории съм мислила да обеснявам на сестра ми от каде идват ....
-Заповядай ....
-Отивам до комшията да си направим бебе
:D :D ..
:) по въпроса - не съм питала
Сещам се, че като малък спорих с големия ми братовчед (8 години по-голям), че като се раждат бебета, са режели коремите на майките 8-).
Е той спечели спора :)
Питал съм майка ми когато бях на 3-4 (спомням си) и тя ми обясни как става "идването" без никакви щъркели, пчелички, джуджета и т.н. Обясни ми, че се прави секс и после жената забременява, след което се ражда детето.
KoRnFlAkE
04-14-2009, 00:37
не знам, никога не съм питала или поне не помня.
имах някакви теории като малка и мама просто потвърждаваше. :-|
-Заповядай ....
:lol:
ам аз мисля ,че поръчваш по телефона и след 24 ч. един щъркел ти го носи :lol: / ем никой не ми е казвал сама разбрах :smt042
Никота не съм вярвал на историята за щъркела.Винаги съм знаел,че със сестра ми ни е исрала майка ми
Co0kieGirl
07-17-2009, 22:27
Не помня да са ми казвали(ако въобще са),но когато бях на 4-5 едно момиченце,с година по-голямо от мен,ми обясни.И аз не и повярвах и се разплаках и отидох при мама да и се оплача,какви ми ги говори :lol:
И после помня,че когато се научих да чета имах една книжка ''От къде идват бебетата'' :D
Converse333
07-19-2009, 11:32
nay4ih go ot ulicata 8-)
и аз така 8-)
mArMaLaDkA
07-19-2009, 11:49
На мен ми бяха обяснявали за щъркелите. Веднъж майка ми ме ядоса и аз някаква й нареждах: Ако децата ги носят щъркелите, то твоя би трябвало отдавна да е умрял, както и децата му, внуците и правнуците му и няма как да те върнем обратно.
Как не ми отвъртя тогава един шамар, не знам. 8-)
още от 3-4 годишна знам от къде идват 8-) Никога не съм питала и не са ми обяснявали за някфи щъркели,пчелички,комари и секфа друга смрад 8-)
http://vbox7.com/play:b7869fe8 Ето как идват бебетата! :lol: Вече като някое малко дете ме пита,ще му показвам клипчето.
YouCantStopMe
07-19-2009, 15:08
Не съм питала.
cookie_master
07-19-2009, 15:17
Aз си спомням,че мама ми обясняваше,че на сватбата като се целунат мъжа и жената от слюнката става бебето :lol: :lol: :lol:
Jumbie483
07-19-2009, 15:18
Аз когато бях на 4-5 някъде гледах един филм с доста секс сцени. И накрая момичето забременя. И там почват разни разговори, че тя е правила секс с онзи и е бременна и какво ще го правят бебето.
И аз стоя и се чудя тия за какво говорят. Отидох в кухнята и питах майка ми, дали това нещо секса съществува :lol: Тя ми каза, че съществува и аз се върнах да си догледам филма.
Много ясно си спомням този ден.. :D
teddybearhugx
07-19-2009, 16:18
аз по едно детско бях чула за щъркелите ..
и като научих жестоката действителност викам: 'пък те ма лъгаха, че щъркелите били виновни :shock: '
:lol:
Ми аз си разбрах истинската версия,тъй като вече в детската градинка можеш да научиш много по-важни неща,отколкото предполагат родителите. :lol:
Пък и нашите не се натискаха да ми обясняват,без да питам,а това време така и не дойде.Ако някой ден искам да се самонакажа много яко,може и да ги попитам. :lol: :lol: :lol:
smiLexaga1n
07-19-2009, 17:25
Мисля, че всъщност никога не съм питала. :lol: Но като е ставало въпрос за бебета ми говореха за щъркелите. :D
brokeninside13
07-19-2009, 17:59
beliqsmok
07-20-2009, 21:27
Мене хипопотам ме е родил :D :D :D
Иначе си спомям, че като малък си мислех че к*рец е село :razz:
thismodernlove
07-21-2009, 23:30
щъркела го носи мн ясноо :( :-D ... де да беше така.. :D
Moonchild
07-21-2009, 23:31
Аз пък от малка в децката съм разправяла,че няма Дядо Коледа и ,че не щъркела носи бебетата ,защото мама е била бреманна със сестра ми,още от тогава съм била светната за нещтата
valence7o
07-22-2009, 09:08
И на мен ми разправяха, че като са се оженили наще баща ми ме купил и ме мушнал в на мама джоба и съм се родила :D :D А иначе някаде към 8-9 години знаех как идват бебетата.
sladi4ka_qni4ka
07-22-2009, 12:59
Не, никога не съм ги питала. Не, защото не ме е интересувало или ме е било срам, а просто защото бях убедена, че идват, ако по-често ядеш кюфтета по чирпански. В последствие разбрах, че съм била в грешка. :-|
"кюфтета по чирпански" ...а аз съм от чирпан :lol: :lol: :razz:
nimfa716
07-22-2009, 22:09
казвали са ми че щъркелите ги носят пред вратата :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin:
adizitk1
07-22-2009, 22:14
аз не помня да съм питала... май не съм :-o сама съм си ''разучила'' откъде идват бебетата :D
D12Respect
07-22-2009, 22:18
улицата рлз 8-)
XTREMEFREERIDE
07-23-2009, 10:22
аз не помня да съм питала... май не съм :-o сама съм си ''разучила'' откъде идват бебетата :D
еми не помня да съм ги питала мисля че ми обясниха по голямите деца от махалата :grin:
kinkygirl
08-02-2009, 18:56
аа аз не помня дали сам питала ама знам че си знам от много отдавна :D :lol: :lol: :lol: