View Full Version : ам нормално ли е
mechence1
10-22-2008, 13:06
преди 2 месеца пих ескапеле.. 2 месеца си ми идваше навреме не ми е закаснявало а сега не ми идва попринцип с приятеля ми сме разделени вече един месец тоест от тогава не съм имала полов контакт аа след последния път след 1 седмица пак си ми дойде а сега ми закаснява 2 дни та дали мже да е от хапчето или :)
Ами може и да е.
По принцип си има странични ефекти тва хапче и не винаги идват на следващия ден.
Честно казано ми се струва, че това твоето е нормално закъснение и няма връзка с хапчето, но никога не се знае.
mechence1
10-22-2008, 13:22
имам предвид да не тичам до аптеката за тестове..като се замисля маи няма причина щом след последния път пак си ми е дошло навреме а и щом не съм го правила от 1 месец :)
О, не си бременна, бе, споко, щом ти е идвало първите два месеца :-D
Rebirthing
10-22-2008, 14:06
Няма начин да си бременна щом ти е дошло, на една приятелка и закъснява от времето например, все пак октомври сме, а е 20 градуса 8-)
принципно времето влияе яко...тялото очаква да е хладно и си изменя биоритмите...пък то топло и се оказва неподготвено и става една каша...спокойно ще си дойде не си бременна...няма как :?
the_black_cat
10-22-2008, 15:19
ДОсега знам за 7 жени забременяли след като са пили Escapelle... ако и ти си... ставате 8.. е дано да не е така.. некакси
веднъж и е дошло а е правила секс преди това...шанса нулев :)
а тая история с ескапел е голям филм щото зависи какъв човек го гълта...ако стомаха е твърде киселинен се унищожава преждевременно и не влиза в организма...ако е твърде слабо киселинен не успява да се разгради добре и се отделя без да си свърши работата...
bqsna_teenagerka
10-22-2008, 15:28
Не.... спокс.. не се шашкай.. нито си бременна нито нищо :D
snejana67
10-22-2008, 15:40
:) споко не си бременна :?