View Full Version : Не знам
baby_join_me_in_dead
10-22-2008, 18:31
Почти на 15 съм и вчера направих нещо спонтанно...
с приятеля ми,който е с 2 год по голям
бяхме излезнали и се целувахме и аз на шега го хванах за...
питах го дали му харесва той каза да и аз продължих...
докато се усетя той ми обесняваше как да го държа и след още малко време вече му го пипах през боксерките... като се усетих какво правя го питах дали осъзнава какво правиме... Той каза да и че е хубаво и ме целуна и продължих докато се усетя вече той трепереше така да се каже близо до края и не можех да спра... той свърши и така... Беше много хубаво но незнам дали е редно... Обичам когато му доставям удоволствие от от 4 месеца сме заедно и се обичаме и се чудех дали следващия път да му направя орална любов... Много обичам когато е щастлив ... и се пак нз ...
моля без обиди искам съвет
therichbitch
10-22-2008, 18:35
ami napravi mu samo ako misli6 4e i na tebe 6te ti haresa a ne samo zaradi negovoto udovolstvie :D
Ем направи го щаслив! К`во лошо има в оралната любов?
направи му на чувега да умре от кеф...само да знаеш че може да не е перфектно...ше го питаш кое как :) иначе си направо мечта...хората си увещават техните момичета с месеци а ти самичка...няма лошо действай
mir4eto93
10-22-2008, 18:57
+1 :)
LovelyGirl
10-22-2008, 20:15
Ами какво лошо има в това да го направиш :)
Въпреки,че аз 1во правих секс и след това орална,което лично за мен ми се вижда по-добре.
Но трябва да си сигурна,че го искаш,а не само да слушаш какво ти казват хората във форума ;)
jambo_bs
10-22-2008, 20:37
На него му е кеф а на теб :D
MusicIsTheKey
10-22-2008, 20:40
Съдейки по темите, които пускаш, си малка за подобни неща. Рано ти е. Не си сигурна, а и явно малко ти куца културата, информацията. Нормално е да се опипвате - както той теб, така и ти него. По-разумно би било да изчакаш още малко, защото след месец-два сигурно ще пуснеш тема със заглавие "Правих секс с презерватив, бременна ли съм".
хаха мии баси въпроса да му направя ли ..?Това си е лично твое решение и едва ли ако вс ти кажем направи му и не ти харесва на теб ще му правиш мисли...!!!Важното е на вас да ви е хубаво
на него може да му харесват много неща,а ти си тази която ги правиш така че се замисли и ти какво ще чувстваш
хаха мии баси въпроса да му направя ли ..?Това си е лично твое решение и едва ли ако вс ти кажем направи му и не ти харесва на теб ще му правиш мисли...!!!Важното е на вас да ви е хубаво
+1
Armani_P
10-22-2008, 20:56
Ако не си убедена - недей :) Може да сбъркаш от притеснение,или да се случи нещо,изчакай докато станеш напълно готова ;)
MakeMeLaugh
10-22-2008, 22:15
Няма лошо.
Като искаш - действай :)
Ти си човека, дето ще прецени какво иска :)
Бъди сигурна,че той ще е доволен.НЯма да збъркаш ако го направиш.Зависи дали ти го искаш и дали ще ти е приятно.Не го прави само заради него.
mysterious93
10-23-2008, 15:20
Съдейки по темите, които пускаш, си малка за подобни неща. Рано ти е. Не си сигурна, а и явно малко ти куца културата, информацията. Нормално е да се опипвате - както той теб, така и ти него. По-разумно би било да изчакаш още малко, защото след месец-два сигурно ще пуснеш тема със заглавие "Правих секс с презерватив, бременна ли съм".
пф..боже..презерватив..кви са тес екстри :D по темата..малка си ,но щом изявяваш желание :D тука никой не може да ти каже направи го или не го прави :)
Вероятно ще се поддадеш, защото да - възбужда явно и теб, и него. Има нещо което ти харесва.
Ама си задаваш въпрос.
Един вид това се явява като нещо неправилно, въпреки че сигурно ви е хубаво и на двамата.
Замисли се защо има и нотка на съмнение в тебе. :-o
chokolate_girl
10-23-2008, 18:03
:shock: олелеее... това си е твой избор ,но аз не съм съгласна.аз и приятелят ми сме заедно от 1 година и половина и той знае,че никога не бих направила такова нещо,аз така съм го наплашила 4е не смее даже да попита 8-) знае ,че не бих се съгласила.
1 съвет
Не избързвай :)
:shock: олелеее... това си е твой избор ,но аз не съм съгласна.аз и приятелят ми сме заедно от 1 година и половина и той знае,че никога не бих направила такова нещо,аз така съм го наплашила 4е не смее даже да попита 8-) знае ,че не бих се съгласила.
1 съвет
Не избързвай :)
горкия ти приятел...от годинааа... няма начин той ходи при друга баси!
а Момиче...ти си решаваш... ;) ако го обичаш и ги искаш що пък не... един път се живее !
xxxSnowflakexxx
10-23-2008, 18:09
chokolate_girl
10-23-2008, 18:11
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 9:07 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
chokolate_girl написа:
олелеее... това си е твой избор ,но аз не съм съгласна.аз и приятелят ми сме заедно от 1 година и половина и той знае,че никога не бих направила такова нещо,аз така съм го наплашила 4е не смее даже да попита знае ,че не бих се съгласила.
1 съвет
Не избързвай
не познаваш никой от двама ни и не знаеш как стоят нещата :wink: така ,че различни хора-различни взаимоотношения.това че на мен не ми харесва,не значи че и авторката трябва да ме слуша.Това си е моето лично мнение по въпроса. :wink:
--------------------------------------------------------------------------------
chokolate_girl написа:
олелеее... това си е твой избор ,но аз не съм съгласна.аз и приятелят ми сме заедно от 1 година и половина и той знае,че никога не бих направила такова нещо,аз така съм го наплашила 4е не смее даже да попита знае ,че не бих се съгласила.
1 съвет
Не избързвай
не познаваш никой от двама ни и не знаеш как стоят нещата :wink: така ,че различни хора-различни взаимоотношения.това че на мен не ми харесва,не значи че и авторката трябва да ме слуша.Това си е моето лично мнение по въпроса. :wink:
Оп аймсорриии!права си!
Направила си едно момче щастливо :)
Ако му направиш орална любов пък , т'фа за него ще е върха на сладоледа ^^ :-)
chokolate_girl
10-23-2008, 22:12
chokolate_girl написа:
chokolate_girl написа:
1 съвет
Не избързвай
не познаваш никой от двама ни и не знаеш как стоят нещата така ,че различни хора-различни взаимоотношения.това че на мен не ми харесва,не значи че и авторката трябва да ме слуша.Това си е моето лично мнение по въпроса.
Оп аймсорриии!права си!
няма проблем! :wink:
Внимание!!!
Ако ще го правиш някъде да е на закрито и с шанс да се появи човек 0% ама 0 не 1...щото ко се стреснеш може да му вкараш някое зъбче и той по рефлекс да ти ги избие :grin:
anonimnaa
10-24-2008, 11:07
Направила си едно момче щастливо :)
Ако му направиш орална любов пък , т'фа за него ще е върха на сладоледа ^^ :-)
+1
Внимание!!!
Ако ще го правиш някъде да е на закрито и с шанс да се появи човек 0% ама 0 не 1...щото ко се стреснеш може да му вкараш някое зъбче и той по рефлекс да ти ги избие :grin: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: луд!
slun4evo
10-24-2008, 12:27
:D Щом мислиш, че не е редно, значи не си пораснала достатъчно, за да осъзнаеш какво е това. Не го прави за негово удоволствие, а за твое, щом ти харесва давай.