Влез

View Full Version : Една тъжна история

wolfgirl
10-22-2008, 19:00
Eдна тъжна изтория

Какво за мен е любовта? ООО, тя е сила една! Сила която те бута напред, но и дърпа назад! Красиви спомени и въллшебни мечти! Нощ пълна със звезди, ден светъл от лъчи! Лъчи, бликващи не от слънцето, а от сърцето ми, пленено от веригите на любовта.
Какво за мен е любовта? Тя е красив спомен, останал в миналото той! Стара рана, която не се затваря и боли през самотните дълги дни! Нежност голяма, застинала в покой! Нощ без звезди, мрачен ден без лъчи! Любовта ти към мен изгасна като свещ, изгасена от вятъра студен!
Какво за мен е любовта? Ооооо! Тя е вечен живот, който не заспива! Тя нежен летен бриз, разпиляващ косите ти! Морето докосващо нежно кожата ти! Едва докосващата те ръка на любимия ти! Едва докосваща...да, но причиняваща в душата ти велик порои от различни чувства!
Но къде си ти сега? Сред огромния свят, твоят глас заглъхна, твоят поглед се стопи, твоята любов изчезна в мрака, сътворен от теб...
Няма те, изчезна ти за мен! Търся те, но само ехото на спомените намирам от теб! Ехо и тишина...
Но сред целият този мрак, аз виждам малко петънце светлина, не светлина , а надежда една! Втурвам се към нея, хипнотизирана, обнадеждена, щастлива! В душата ми усещам ,че буря от чувства към теб се задава! Тичам, не поглеждам назад! Скачам и ето ... мисля си че ще изпусна останалата ти любож към мен, но пръста ми погалва петънцето светлина! Усещам как ледът около тжоето сърце се разпуква, усещам как си ме припомняш! Но изпускам аз надеждата ми последна. Не успях да хвана топлината в сърцето ти. Ледът отново се възвръща около твоето сърце! Няма ме за тебе и вече никога няма да ме има! Само аз останах, и като ехо се разнася любовта ми към теб! Но отговор не ме достига... Умирам аз духом! Няма ме и никога няма да ме има за теб...!

Е харесва ли ви ? Аз го измислих и докато го писах пролях доста сълзи, защото това го написах за загубената ми любов...

wolfgirl
10-22-2008, 19:12
molq vi pi6ete, za6toto sum ot4aqna! Kak da go zabravq???

SomeGirl
10-22-2008, 20:22
4estno da ti kaja, ne go pro4etox (sorry) vidqx 4e v poeti4na nasoka, no si go pisala za sebe si i t.n. kakvo da ti kaja, vseki si ima svoi na4in da zabravi za nqkogo. vsa6tsnot za6to trqbva da se opitvame da zabravim za nqkogo na kogoto sme darjali do skoro, kogoto sme obi4ali? v deistvitelnost ne mislq 4e zabravq nqkogo s kogoto sme bili i na kogoto sme darjali, prosto kak se kazva...prodaljava6 nqkak si napred, no mislq 4e to4no az sam gre6iq 4ovek da govori za tova.

drunk
10-22-2008, 21:53
Истината е в алкохола и баровете :grin: :grin:

Blab
10-22-2008, 21:55
Стигнах до изтория.

Sigrina
10-23-2008, 06:14
Тук е раздел за проблеми, свързани с любовта, а не правописа. Още по-малко пък сме литературни критици.
Постарала си се - ок, добре е, но тъй като за теб има сантиментална стойност, ще си остане най-хубаво и скъпо на сърцето ти.
П.С. И все пак ще срещаш още много любови и нещата с тях ще се развиват все така, или по коренно различен начин. Когато напишеш за нещо различно, за нещо истинско, за нещо, което доставя радост и щастие, тогава ще се хареса на много повече хора. Защото мъката от несподелената любов са я изпитвали всички, но щастието от истинската, споделена любов - много малко хора.
Успех! :)

soul1199
10-23-2008, 06:16
off :-o :-o

Leopardess
10-23-2008, 19:03
Усещам, че в теб дреме една поетеса, която се събужда.
Това, което си написала е много красиво - поздравления :)
А как да го забравиш ....
ами времето лекува :)

Chess
10-23-2008, 19:09
http://uk.youtube.com/watch?v=vuBChDTEea8

Sigrina
10-23-2008, 19:44
http://uk.youtube.com/watch?v=vuBChDTEea8

Много добро парче =D> \:D/ =D>

ValzZi
10-23-2008, 19:51
чесно да ти кажа тва беше супер тъпо.. :-D