PDA

View Full Version : *За момчета*_

AtlantidaLove
10-23-2008, 06:22
Значи интересно ми е вие,момчетата (14-17 г.)когато харесвате едно момиче как се държите с него за какво му говорите и т.н.?

:) П.П. Аз винаги попадам на момчета които се държат много глупаво,някакви такива пубери дето само за секс мислят... :( :? 8-)

soul1199
10-23-2008, 06:25
8-) 8-) ne se pritesnqvai,komentarite v taq tema 6e sa zapomnq6i :grin:

AFT
10-23-2008, 06:32
Аз като харесвам някое момче му говоря за вътрешностите на слон и повръщано. :) Затова и очаквам мен като ме хареса някой да ми говори за ей такива романтични нещица. <3 Иначе никакво внимание не обръщам!

bibo
10-23-2008, 06:37
Eми момчетата 14-17 год са такива..
Почти всяко момче е минало пред тоя период и знае за какви говоря - подвикване,обарване груби шегички и т.н. :D
Ест. има и такива дето не ги правят ама тях в повечето случаи никой не им обръща внимание 8-)
Свиквай,т'ва е положението...Е,естествено има и изключения 8)

manichka_14
10-23-2008, 10:16
Eми момчетата 14-17 год са такива..
Почти всяко момче е минало пред тоя период и знае за какви говоря - подвикване,обарване груби шегички и т.н. :D
Ест. има и такива дето не ги правят ама тях в повечето случаи никой не им обръща внимание 8-)
Свиквай,т'ва е положението...Е,естествено има и изключения 8) ти ли си изключението :D :D ...

death_knight
10-23-2008, 11:45
зависи от момичето... имам една позната дето я харесвах преди време. с нея например се държах като пълен идиот, щото и тя си се държеше така - постоянно ме обиждаше, искаше да ми смъква гащите и тем подобни... зависи ти как се държиш с него... поне при мен е така ;]

sweet4esf
10-23-2008, 11:50
искаше да ми смъква гащите и тем подобни :D :D I USPQ LI :D :D

death_knight
10-23-2008, 11:58
на няколко пъти 8-)

BaiToq
10-23-2008, 14:34
За наденицатааа и говоря :D

Chess
10-23-2008, 14:49
Пръскам й главата и чакам да ме погледне "на кръв"... :-o

Ifko
10-23-2008, 15:51
ако харесвам някоя мн мн не се занимавам да и хода по гъза и т.н. ако не я кефи... "Бързо изстрелвам думи финални" :D

Andreev
10-23-2008, 15:58
като харесам некоя нищо не правя... ако ше става нещо ше стане без моята намеса лол

draki4ka
10-23-2008, 20:31
зависи от момичето... имам една позната дето я харесвах преди време. с нея например се държах като пълен идиот, щото и тя си се държеше така - постоянно ме обиждаше, искаше да ми смъква гащите и тем подобни... зависи ти как се държиш с него... поне при мен е така ;]

:lol: :lol: :razz: :razz: горкия ти !!! :lol: тфа ма разби тотално момичетата кфо вършиме без да се осъзнаваме 8-) :lol: :lol:

EarthShaker
10-23-2008, 20:36
като харесам некоя нищо не правя... ако ше става нещо ше стане без моята намеса лол

е тва е то!

FlippanT
10-23-2008, 20:48
Нищо не правя... смисъл държа си се нормално. Нема смисъл да разигравам циркове само и само да й привлека вниманието.

jghgh
10-23-2008, 20:59

е тва е то!

МЪРЗЕЛИ!

soul1199
10-25-2008, 07:22
Когато харесвам момиче, винаги и го показвам. Например на гаджето ми като исках да тръгнем и да и превлека вниманието и купих букет цветя, в тях имаше картичка с любовно послание и забележете линк към клип на песен във vbox7 :D ... Тя много се зарадва, защото клипа го бях направил за нея и песента беше любовна, а и тя обича цветя. Говорих и мило, правих и комплементи и най-важното оставях и свобода и не я следях редовно. Това е като цяло... Така и превлякох вниманието :)

btw: Аз като цяло винаги се държа по възможно най-добрия начин с момичетата, за мен те са нещо специално :oops: Приятелките ми, познатите ми, роднините ми от женски пол, всички за мен са специални. :oops: Обаче като тръгнах с гаджето, трябваше да поспра с комплиментите, за да не ревнува :) :) ei taka,ako se durjaha vsi4kite mom4eta :oops:

EarthShaker
10-25-2008, 07:53
МЪРЗЕЛИ!

така де.. не стига, че се набутвам да не съм свободен, че и да си го търся сам :lol: :shock:

lipsvashh_mi
10-25-2008, 10:29
Когато харесвам момиче, винаги и го показвам. Например на гаджето ми като исках да тръгнем и да и превлека вниманието и купих букет цветя, в тях имаше картичка с любовно послание и забележете линк към клип на песен във vbox7 :D ... Тя много се зарадва, защото клипа го бях направил за нея и песента беше любовна, а и тя обича цветя. Говорих и мило, правих и комплементи и най-важното оставях и свобода и не я следях редовно. Това е като цяло... Така и превлякох вниманието :)

btw: Аз като цяло винаги се държа по възможно най-добрия начин с момичетата, за мен те са нещо специално :oops: Приятелките ми, познатите ми, роднините ми от женски пол, всички за мен са специални. :oops: Обаче като тръгнах с гаджето, трябваше да поспра с комплиментите, за да не ревнува :) :) ei taka,ako se durjaha vsi4kite mom4eta :oops:
ех мечти,мечти :-D за пръв път чувам и аз таквоз чудо :D

georgiuzunov
10-25-2008, 10:54
Ми как.Тва с обарването,подсвиркването и говоренето за секс,пък трябва да си най-глупака.На 16-17 години,се смята,че вече се позамисляш какво правиш,влагаш мисъл,разум предвиждаш нещата.Иначе аз лично - не спирам да и обръщам внимание,усмивката ми не слиза от лицето,умерените базици,засиленето внимание,отзивчивостта(или това да и угаждаш).Комплиментите и частичната,незасилена романтика също трябва да са на лице.На 17 съм.

draki4ka
10-26-2008, 16:21
Ми как.Тва с обарването,подсвиркването и говоренето за секс,пък трябва да си най-глупака.На 16-17 години,се смята,че вече се позамисляш какво правиш,влагаш мисъл,разум предвиждаш нещата.Иначе аз лично - не спирам да и обръщам внимание,усмивката ми не слиза от лицето,умерените базици,засиленето внимание,отзивчивостта(или това да и угаждаш).Комплиментите и частичната,незасилена романтика също трябва да са на лице.На 17 съм.

запознах се с едни мн готини момчета като по характер и като цяло те си говореха за подсвиркването на момичетата и според тях това е една възможна причина да се запознаеш с някое момиче.Но изключваме възможноста работници да подсвиркват след някоя дама :x :lol: :lol: е на някои момичета това им добата защото им се вдига съмочувствието :lol: катко на някое момче ако му кажа ей sexy а пък той да не е мн ясно че вече се мисли за кой ли не :lol: :lol: :lol: но както и да е :lol: :P

lonely_girl92
10-26-2008, 16:31

btw: Аз като цяло винаги се държа по възможно най-добрия начин с момичетата, за мен те са нещо специално :oops: Приятелките ми, познатите ми, роднините ми от женски пол, всички за мен са специални. :oops: Обаче като тръгнах с гаджето, трябваше да поспра с комплиментите, за да не ревнува :)

Оооооо колко милоооо.... :) Де да можеха всички момчета да правят такива неща ... Ако някой направи такова нещо за мен направо ще се разтопя .. :) :) :)

LitTleJ
10-28-2008, 19:02
Отивам, поглеждам я и и казвам че ме кефи и няаа мърдане.Все пак е само едно момиче, няма да ме яде.Закво да се правя на циркаджия.

fashion4etyy
10-30-2008, 16:08
харесвам момичета само от моя тип :oops: :-) другите не им обръщам внимание

AtlantidaLove
10-31-2008, 10:16

btw: Аз като цяло винаги се държа по възможно най-добрия начин с момичетата, за мен те са нещо специално :oops: Приятелките ми, познатите ми, роднините ми от женски пол, всички за мен са специални. :oops: Обаче като тръгнах с гаджето, трябваше да поспра с комплиментите, за да не ревнува :) e da bqha vsi4ki kato teb :? :D :grin:

AtlantidaLove
10-31-2008, 10:17

ех мечти,мечти :-D за пръв път чувам и аз таквоз чудо :D :D