View Full Version : Родителите ми :(
ElisaDay
10-23-2008, 11:46
Здравейте.
Има малък проблем у нас.Нашите са се скарали и вече месец (може и повече да е ) не си говорят и "здрасти" даже ... :( Явно са се скарали, когато мен ме е нямало.Опитах да говоря с мама да ми каже защо така, а тя отговори, че е сложно :o Тати също нищо не ми каза!Нямам си и на идея, но напрежението у нас е върховно.Предполагам, че караницата е била за пари (както обикновенно) :( Мога ли по някакъв начин да умекотя положението?Някой да е изпадал в нещо такова?Наясно съм, че не трябва да им се меся те все пак си знаят най-добре.. но е доста кофти у дома, когато и двамата са тук :(
На 16 съм, ако има някакво значение.
Събери ги и двамата и им кажи, че колкото и да им е неприятно, все пак живеят заедно и не трябва да се подминават като пътни знаци. Поговорете си и им обясни, че неможе да продължават така. Щом проблема е финансов обсъдете сметките и намалете разходите. Успех, мила! :)
scoobydors
10-23-2008, 12:26
Събери ги и двамата и им кажи, че колкото и да им е неприятно, все пак живеят заедно и не трябва да се подминават като пътни знаци. Поговорете си и им обясни, че неможе да продължават така. Щом проблема е финансов обсъдете сметките и намалете разходите. Успех, мила! :)
BlindedAngel
10-23-2008, 12:46
Има и друг начин.Да пренасочиш агресията от тях двамата върху себе си...Един вид да направиш нещо за което и двамата ще почнат да ту бучат и т.н...Изпитано е :)
Кажи им "в това семеиство има някакъв проблем и ако не можете да го разрешите заедно си го разрешете по отделно но не и да тормозите и мен!" :oops:
mishenceto92
10-23-2008, 17:50
Здравейте.
Има малък проблем у нас.Нашите са се скарали и вече месец (може и повече да е ) не си говорят и "здрасти" даже ... :( Явно са се скарали, когато мен ме е нямало.Опитах да говоря с мама да ми каже защо така, а тя отговори, че е сложно :o Тати също нищо не ми каза!Нямам си и на идея, но напрежението у нас е върховно.Предполагам, че караницата е била за пари (както обикновенно) :( Мога ли по някакъв начин да умекотя положението?Някой да е изпадал в нещо такова?Наясно съм, че не трябва да им се меся те все пак си знаят най-добре.. но е доста кофти у дома, когато и двамата са тук :(
В същото положение съм вече е непоносимо.. направо вече и аз не знам какво да правя.. :-o :(
Pliok0019
10-23-2008, 18:02
Не се занимавай. Примири се със ситуацията.
По- горе казаха да ги събереш двамата ,ще бъде добре,и им кажи освен,че живеят заедно,че и ти страдаш от тази ,цялата работа.
az p1k ne mislq 4e 6te e mn dobre ,6toto vse pak za da ne si govorqt edin mesec trqbva da e ne6to naistina seriozno ...p1k i ti si na 16 sledovatelno te sa jeneni pone ot 16 godini ,smis 4e se poznavat dostat14no i edva li ako ne be6e seriozno 6tqha da se d1rjat taka....vij ako znae6e k1f e problema 6te6e ad e po lesno .probvai se da razbere6 i ako se okaje ne6to s parite moje6 da vkara6 malko s1lzi tu pri ediniq tu pri drugiq ,da po4ne6 da "strada6" pred tqh i te nakraq spored men 6te razberat kolko ti e gadno.....p1k i moje6 da otide6 pri dr rodnina koito moje da im povliae (baba ti , dqdo ti , vui4o, vuina )ama to pak zavisi i ot horata de ......az ako otida pri moq dqdo i mu kaja ne6to takavo toi pak 6te polu4i nqkoi infarkt ( :cry: )....
v momenta os1znavam kak dosega ne napisah ni6to koeto prakti4eski da ti e ot polza ,taka 4e ......uspeh :)
Darkkiss
10-24-2008, 02:40
Здравейте.
няма какво да направиш!!!
fashion4etyy
10-24-2008, 03:14
Здравейте.
вси4ко ще се оправи не им се мешай
MusicIsTheKey
10-24-2008, 22:02
Недей да им поставяш подобни ултиматоми, недей да им се бъркаш.
Това си е тяхна работа, а те са достатъчно големи, за да решат какво да правят! Нормално е да не желаеш да се карат или разделят, но в крайна сметка те решават.
ElisaDay
10-25-2008, 08:09
Благодаря Ви.
Ами аз до сега не съм им се мешала и нямам и намерение.Гледам да не заемам страна.. общувам си с двамата (:
verdjitO
11-13-2008, 15:56
Мълчи си, че може и по-зле да стане :D
mimsssssss
11-13-2008, 16:45
остави ги сами да решат какво да правят те се познават по добре и само те си знаят какво чувстат.отнасяй се еднакво към двамата но не ги насилваи да се сдобряват само може да влошиш нещата
Slave4You
11-13-2008, 18:44
Според мен пък работата наистина може да е сериозно, и не е добре така да им се бъркаш- смисъл, че щом не искат да ти кажат, може би им трябва време да го обмислят;) Най-доброто, което можеш да направиш, е да гледаш да не ги ядосваш и да правип допълнително напрежение;)
neonskull
11-13-2008, 18:54
еми изнденадай ги с имаш поща :lol: :lol: :lol:
Abbie_Broken
11-13-2008, 18:58
Не се бъркай, тфа си е работа на вашите. Аз ако бях, щях и с двамата по отделно да говоря. Ей така, отивам при тях и почвам да говоря некфи неща, които може и да не са свързани с проблема, но имат подсмисъл и ще се замислят. Един вид ги подтикваш да си сдобрят.Това го правя с хора, които не се чувстват добре и са ядосани. Отивам (мога да разбера бегло какво им е ако не ми казват, защото много хора не обичат да говорят с проблемите си) и почвам да споделям опит и да ги подкрепям. Но имай предвид,че за да ги правя тея неща имам голям опит и знания по психология. Най-важното е да внимаваш какво говориш на ядосан човек! Успех, дано нещата си оправят бързо!
според мен трябва да ги оставиш да се оправят сами и да се даржът като възрастни а не като сръдльофци :)