Влез

View Full Version : Тъпо зелено училище

MissitY
10-23-2008, 17:40
Малееей!Искам да ви споделя колко ми е тъпо училището!Директорката иска да изпрати 7 класа на зелено училище в Сандански за 5 дни,което струва 157 лева.Като вземем предвид, че 1 и 2 клас са по 3 паралелки.Правете му сметката.Директорката е супер ограничена!От моя клас (седми) ще ходят максимум 5 човека.Това не е зелено,това е пародия :? ! Как може да пуснат седем класа...Малеее...Но все пак това е първото зелено училище от създаването на даскалото - 20 години.Изкажете своето мнение по въпроса,моля! :)

voodoodoll1
10-23-2008, 17:49
В моето даскало са забранени всякакви екскурзии(само летен лагер има),тъй че вашето зелено е за предпочитане пред нищо.Иначе наистина щее гадно да сте толкова класове.Но какво ви интересуват 1 и 2 клас.Забавлявайте се и не им обръщайте внимание 8-)

MissitY
10-23-2008, 17:52
:-D Ами аз няма да ходя.Нашите не ме пускат :-x .Ама нормално...Няма да ме пускат никъде до 11 клас.Поне така ми казаха.Само на такива екскурзии,които са без приспиване.Нормално е.Но пет човека ще се забавляват много яко.От класа ми само момчета ще ходят. :-D А то седми клас е един,със шести само момчетата общуват,защото тия момичета са е**ти к**вите. :-D