View Full Version : Женския оргазъм :)
TheRealisT
10-23-2008, 17:43
Искам да попитам как може да се разбере, че едно момиче е свършило, защото колкото и пъти да се мъча да разбера... не мога. Споделете моля :) :-o
Rebirthing
10-23-2008, 17:46
Не можеш да разбереш :-o жените можем да симулираме.
питай..най лесно
ако вземе да се гърчи много и в един момент спре да мърда си уцелил...ако има и викове там си :)
иначе ако бъркаш с пръстче (най лесно се разбира) ако стане много ама много влажно пак си уцелил :)
Bellatrix
10-23-2008, 17:54
питай..най лесно
ако вземе да се гърчи много и в един момент спре да мърда си уцелил...ако има и викове там си :)
иначе ако бъркаш с пръстче (най лесно се разбира) ако стане много ама много влажно пак си уцелил :)
+1, :P
TheRealisT
10-23-2008, 18:04
абе тя че се гърчи.. гърчи се и то много :-D ама..ддз наистина изведнъж спира ама..то това не е само веднъж.. :-o дали не спира точно преди да се осъществи... :-o
Rebirthing
10-23-2008, 18:05
абе тя че се гърчи.. гърчи се и то много :-D ама..ддз наистина изведнъж спира ама..то това не е само веднъж.. :-o дали не спира точно преди да се осъществи... :-o
На колко си години :-o ?
TheRealisT
10-23-2008, 18:07
хаха ще ти се стори смешно но... на 17 съм :oops: всъщност от всичко само това ми прави проблем
bulgarche
10-23-2008, 18:24
Най-лесно е да питаш. Когато не съм сигурен дали е свършила питам, но винаги получавам положителен отговор, което подсказва че се усеща. Но все пак едва ли можеш при първи сексуален контакт с дадено момиче да усетиш. трябва да я опознаеш първо.
Най-лесно е да питаш. Когато не съм сигурен дали е свършила питам, но винаги получавам положителен отговор, което подсказва че се усеща. Но все пак едва ли можеш при първи сексуален контакт с дадено момиче да усетиш. трябва да я опознаеш първо.
+1 no puk i nezabravqite 4e mojem da simylirame ;) vupreki 4e 4esto ni murzi :D
TheRealisT
10-23-2008, 18:32
абе нито е първото момиче с което правя, нито го правим за първи път ама....ддз остава ми да питам само.. :) аз исках да разбера само какви са най-честите признаци...иначе се справям явно..защото отзиви имаше постоянно и сега не аз правя първата крачка към започването на половия контакт...натиска се там,говори ми надъхано :-D интересно ми беше само това..но..
Ако с в нея - с пръст/и, член, език.. ще усетиш свиването и разпускането на вагиналните й мускули, докато свършва :)
честно казано и аз мисля че не може да се разбере..имам предвид момчето да разбере..по горе беше казано мн правилно - ние можем да симулираме..и честно казано аз често го правя като съм с рпиятеля си..не знам защо,просто не ми става никога..не че не мие приятно,ноо явно се притеснявам..не знам :) ..
жълт картон на момичетата за симyлация :D
DevilWish
10-24-2008, 20:02
Съгласна съм ;)
TheRealisT
10-25-2008, 06:49
и кво прайте ли ми се!? Мръсни симулаторки :lol:
Call_of_the_wild
10-25-2008, 07:59
Ами познавам по "пулсирането" :oops: дъхът й става влажен и накъсан, потреперва лекичко (и по приятното й изражение след това) и има много целувки после :oops: :P :D :grin: :) 8-)
sextazy_baby
10-25-2008, 08:36
Съгласна съм ;)
И аз :)
TheRealisT
10-25-2008, 09:41
и ква ви е ползата от това? :?
literbebe
10-25-2008, 10:39
и аз не мога да разбера каква е ползата,вместо да ги нау4ите да ви карат да свършвате вие симулирате.Като можете съвсем лесно да им помогнете по мн на4ини,имате две ръце все пак,които не пре4ат на секса.Не ви пре4и също и да им обясните какво то4но да правят,за да достигнете края.А усещането е мн готино,мн по-разли4но от това да си го правиш сама.Секса не е само клатене,нау4ете ги тея мъже да могат и др да ви правят.
Колкото до конкретния въпрос-можеш да разбереш,4е тя свършва най-ясно,ако си в нея с пръст4е или с 4лена,свиването на мусклулите е на мн фрикции,които са непрекъснати и в нормално състояние не могат да бъдат имитирани,плюс това са съпроводени от силни стонове или полуспиращи издишания,които пак не могат да бъдат имитирани лесно,но ако никога не си виждал моми4е да свършва малко трудно би могъл да разпознаеш приюнаците съвършено,ето за това и умело симулираме,защото вие не можете да разберете кога.
и аз не мога да разбера каква е ползата,вместо да ги нау4ите да ви карат да свършвате вие симулирате.Като можете съвсем лесно да им помогнете по мн на4ини,имате две ръце все пак,които не пре4ат на секса.Не ви пре4и също и да им обясните какво то4но да правят,за да достигнете края.А усещането е мн готино,мн по-разли4но от това да си го правиш сама.Секса не е само клатене,нау4ете ги тея мъже да могат и др да ви правят.
Колкото до конкретния въпрос-можеш да разбереш,4е тя свършва най-ясно,ако си в нея с пръст4е или с 4лена,свиването на мусклулите е на мн фрикции,които са непрекъснати и в нормално състояние не могат да бъдат имитирани,плюс това са съпроводени от силни стонове или полуспиращи издишания,които пак не могат да бъдат имитирани лесно,но ако никога не си виждал моми4е да свършва малко трудно би могъл да разпознаеш приюнаците съвършено,ето за това и умело симулираме,защото вие не можете да разберете кога.
+1 :wink:
therichbitch
11-02-2008, 19:21
taka e ,suglasna sum :D:D:D
1.ако стане много много много мокро :P :P :P
2.ако усетиш пулсиране (свиването на вагиналните мускули)
3.много учестено дишане и свиване на мускулите на цялото тяло
обаче повечето момичета могат лесно да симулират ;) 8-) :P
xxxSnowflakexxx
11-02-2008, 20:12
:razz:
tianiira
11-02-2008, 20:33
izpotqvat se i stavat cherveni kato domatcheta 8)
seduction1mplex
11-07-2008, 12:24
аз не ставам доматче :lol: ми те ги казаха вече повечето признаци..учестено дишане,неконтролируемо свиване на коремни и вагинални мускули и викове или стенания..или пъшкания все едно..разбра ме :-)
anonimnaa
11-07-2008, 14:14
1.ако стане много много много мокро :P :P :P
2.ако усетиш пулсиране (свиването на вагиналните мускули)
3.много учестено дишане и свиване на мускулите на цялото тяло
обаче повечето момичета могат лесно да симулират ;) 8-) :P
+1
Ако не си свършвал до сега момиче щи е трудно, защото може да симулира.