View Full Version : Или-Или ?!
ChoCohoLiC
10-23-2008, 17:52
Ако при някакви обстоятелства Ви се наложи да избирате между Гаджето и истинските Ви Приятели, кое бихте избрали :-o
На мен преди няколко месеца горе-долу ми се наложи да правя тоя избор..без никой да ми казва примерно "Или оставаш с мен или отиваш при най-добрата си приятелка" ,ама нещата на там бяха тръгнали.Аз скъсах с въпросното момче..но не съжалявам защо много като него ще има,но колко верни и истински приятели щи имаме?!
DiScOnEcTeD
10-23-2008, 17:59
ее са зависи и от гаджето и от фрто ти
Мисля че ако имаш доверието и истинското приятелство или там истинска връзка с този човек никога няма да ти се наложи да избираш защото винаги можеш да намериш време и за 2-те неща ..
ChoCohoLiC
10-23-2008, 18:06
Абсолютно съм съгласна с теб,ама нещата с момчето не вървех и той не ме оставаше да илизам и с приятелки :?
samsung_sgh950
10-23-2008, 18:08
зависи гаджето може да ти бъде по добър приятел...аве де да знам
Абсолютно съм съгласна с теб,ама нещата с момчето не вървех и той не ме оставаше да илизам и с приятелки :?
попринцип наистина и приятеля ти(гаджето) може да ти бъде по-добър приятел от другите,но щом той не те е оставял да излизаш с други не си заслужава да си с него .. И аз имах такъв проблем но му казах виж какво искам и аз малко свободно време,искам лично пространство не мога да съм постоянно с теб ако не ти харесва съжалявам .. Незнам ти какво ще си прецениш но аз още съм с това момче :):)
FunkyFresh
10-24-2008, 13:08
Зависи от много неща.. ако държиш и на двамата страшно много тогава е трудно.. :)
Естествено,че бих оставила гаджето,защото приятелите са за винаги.
Мисля че ако имаш доверието и истинското приятелство или там истинска връзка с този човек никога няма да ти се наложи да избираш защото винаги можеш да намериш време и за 2-те неща ..
Така е, а за мен човек, който дори индиректно те кара да избираш или иска да сте постоянно заедно, далеч не е това, което търся...
Forest_girl
10-24-2008, 14:51
Ако някой те кара да избираш между неща които знае, че обичаш, значи просто той не те обича :/
Sparkle_diamond
10-24-2008, 15:33
Съгласна съм , той изобщо не би помислил за теб,ако те накара, мн егоистично е.Дано да не ми се налага, но е имало моменти като по-малка , в който съм си мислела, че би било по-добре да избера гаджето, сега разбирам колко съм грешала, истинските приятели са веднъж в живота и край , ако ги изпуснеш, а такива , дето ще те карат да избираш-бол
fashion4etyy
10-24-2008, 15:46
такива като теб много..как може да остаиш гаджето за приятелите си :?
почти никой от т.н. ми "приятели" не заслужава да зарежа гаджето ми заради него. Не че имам гадже в момента, ама аз с кого да е не тръгвам, ако имам гадже, ще е защото много го харесвам или дори съм влюбена, лигавщини за нищо не ми трябват. Пък приятелите ми нещо не мога да им имам доверие вече. Иначе има много значителни неща от които зависи изоборът между гадже и приятели - обичаш ли гаджето, истински ли са приятелите, имаш ли доверие в някой изобщо...
ChoCohoLiC
10-24-2008, 16:13
Отново съм съгласна,че някой така наречени приятели не заслужават заради тях да зарежеш гаджето,но мойта приятелка определено заслужава!!!
Пуснах тая тема да видя колко хора мислят като мен и биха избрали приятелите :)
+1
+1
+1
Best Friends Forever
Boyfriends - WhateVEr
snejana67
10-24-2008, 17:20
:grin: може би гаджето :grin:
Sparkle_diamond
10-24-2008, 19:21
такива като теб много..как може да остаиш гаджето за приятелите си :?
Ако ми поставя такива условия, бих се замислила дали държи на щастието ми.Все пак говорим за най-добри приятели 8)
krisiiiiito
10-26-2008, 06:50
зависи от така наречените ти приятели .. всеки сам може да прецени като ги познава добре и знае до колко те са истински и колко не са
има и вариянт гаджето да е най-добрият ти приятел и какво .. не бихте ли избрали него??
всичко според мен зависи от самите хора и само ТИ можеш да знаеш с кой/кои си по близка
polito_93
10-26-2008, 13:52
az bih ostanala s adjeto a ako vaprosniq priqtel/ka/ mi e istinski fr 6te ostane s men
polito_93
10-26-2008, 13:53
az bih ostanala s adjeto a ako vaprosniq priqtel/ka/ mi e istinski fr 6te ostane s men :)