Влез

View Full Version : Как минаха изпитите след 7 клас тази година?

CwalkIn
10-23-2008, 21:28
Здравейте :)
Интересно ми е как минаха изпитите при вас тази година :) .
Аз лично.. карах доста на късмет (а уж се бях подготвил) .
По БЕЛ , що годе беше приемлив , но по математикаАа :-s .
Ето как го взех ^^
Решавам 1ва задача , 2ра , 3та и така до 13та имах някаква малка идея Оо .
След това идва 16 , викам си т'фа не го мога , нататака ще ги реша , след това стигнах 25та , същата работа , и по едно време се усещам че вече съм на 45 задача (от общо 50) и от 13 нагоре сичко ми е 90% късмет :D .
А бе в крайна сметка ги минах със 4.55 по математика хахаха ^^
Дайте нещо интересно при вас ?

Bochko_banana
10-24-2008, 13:59
5.25 по математика , 5.75 по бел :D

taffy
10-24-2008, 14:40
Хаха, малко ми беше по мат.. Ама ми стигна за първо желание. 8) Помня на изпита по мат. яко се паникьосах.. Първо прегледах всички и реших лесните, после почнах трудните.. И нещо не се получи.. Много бързах да не мине времето.. :D А по бел мислех, че ще бъде по малко от 4.50.. :D Абе, цяла година ревах и се тръшках, че съм мн тъпа и че никъде няма да ме вземат, а сега цялата работа с приемането ми се струва фасулска :D :D

bobolinka6
10-24-2008, 15:02
Aз имах 5,000 по математика и 5,893 по БЕЛ-влязох по първо желание на първо класиране в 9 ФЕГ с бал 33,786! :D
На преразказа по БЕЛ не ми стигна времето и ми се стори много трудно,а всички,които излизаха,повтаряха колко им бил лесен. :?И после...Въпреки всичко имах 24 точки от 25 на преразказа... 8-)Обаче като се прибрах,плаках много...Мислех,че не съм се справила.Тестът не беше особено труден.Там имах 1 грешка от 2 точки-и затова имам 73 точки от 75.Общо 97 от 100. :P
Математиката-много гадна!Основно геометрия-ужас-и то каква геометрия!Някакви задачи за олимпиади!Аз всичко написах де...Ама не ми стигна времето...Още 1 час оставаше-аз имах още 20 задачи,още 30 минути-10 задачи...Та да видите как ги натаках... :oops: Първите 15 задачи ми се сториха много лесни и там нямах грешка 8-) ,вече 16-та...Е,хванах пълната 5-ца обаче-точно 72 точки от 100!Аз вече се бях отписала,още повече,че мислех,че ще ми анулират работата по БЕЛ!И то не заради някаква излишна завъртулка,за която се жалваха кандидат-гимназистите във форума!Аз действително бях драскала много!Ама като казвам много,разбирайте наистина много!Аз не пиша четливо по принцип-даже на контролни ми поставят това като забележка!Та съветът ми към бъдещите мераклии за елитни гимназии е да не се шашкат излишно и да си тровят нервите за глупости-спокойно,всичко ще бъде наред! 8) Колкото сте по-спокойни и съсредоточени,толкова по-добре!Независимо от трудността на изпитите! :-D Проверяващите са благосклонни(поне по мое наблюдение към нас бяха)!

Bianca
10-24-2008, 15:18
5.544 по БЕЛ и 4.393 по математика.
Тестът по български беше лесен, имах само 3 грешки, и то очакваните, обаче преразказа го бях оплескала. В крайна сметка точките ми по БЕЛ бяха 87.5.
А по математика-въобще не очаквах такъв резултат, очаквах да е много по-нисък. Честно казано, това беше най-високият ми резултат от изпити, олимпиади и прочие. :) Може би се дължеше на факта, че бях по-концентрирана от всякога и не бързах да налучкам задачите.