Влез

View Full Version : Pomagajte bratochki

desert_eagle
10-24-2008, 12:35
sq poluchih sms "iskam da mi napravish sefteto".
vaprosa e v tova che ne sym se zanimaval s devstvena.. sigurno ima mn takiva temi za koeto se izvinqvam ama ne chatq ot vkashti i za tva mi tr otg.
prosto v sluchaq i na mene mi e kofti shtoto sa mi razpravqli krav... ujasi :D prosto daite nqkyf savet ako ste se sblaskvali,, moje i momichetata da se vkliuchvat..

10x, izvinqvam se nqmam kirilica

CucuTy
10-24-2008, 12:38
I kakwo kato shte i e za pyrwi pyt?! Da ne bi da e prokajena?!

desert_eagle
10-24-2008, 12:45
haha ne be sladurano :) prosto iskam syvet... ne sym se zahvashtal s devstveni.. i mi e stranno..

CucuTy
10-24-2008, 13:17
Emi edinstweniq mi sywet e da si adski nejen.. : ))

thefreak
10-24-2008, 13:23
Наблегни на любовната игра, да се увлажни добре. Даже може да й докараш 1 орагзъм орално и след това секс, така най-гладко ще мине.

PeopleAlwaysLeave
10-24-2008, 13:29
Наблегни на любовната игра, да се увлажни добре. Даже може да й докараш 1 орагзъм орално и след това секс, така най-гладко ще мине.

+1 и като й го вкарваш бъди много нежен и внимателен и не бързай.
А колкото до кръвта - няма да тече с литри спокойно - става дума за няколко капчици, а и не при всички момичета има кръв :)

bebok
10-24-2008, 18:50

А колкото до кръвта - няма да тече с литри спокойно - става дума за няколко капчици, а и не при всички момичета има кръв :)

+1 a i da ako nqma kruv nezn da q pita6 sig li e 4e e devstvena :D:D beeee v ob6ti linii vnimavai kvi gi govori6 ;)

Rebirthing
10-24-2008, 19:01
С девствени не се бил занимавал, а с какво си се занимавал, с колички ли?Кървища, леле ужас ще и изтечат пет литра кръв :shock: :lol: леле майко вземи да прочетеш малко за секса, доста си неинформиран :? .

DevilWish
10-24-2008, 19:20
Е ако беше да се похвалиш - честито ти ;) .... :#
Иначе . . . просто бъди внимателен.Лесно и просто е.Малко лизане ,ласки а-у ,бъди мил ;)

Ifko
10-24-2008, 19:42

+1 a i da ako nqma kruv nezn da q pita6 sig li e 4e e devstvena :D:D beeee v ob6ti linii vnimavai kvi gi govori6 ;)

+2

Lysit0
10-24-2008, 20:16
Това дето са ти го разправяли за кръв итн,не е баш така,защото при някой може да има болка и кръв,при друга може да не се усети,че и е сефтето.

Rofl4e
10-24-2008, 20:18
При мен пък нямаше и капчица кръв :P така,че не се стресираи толкова много де е...не е кои знае какво

Winstrol
10-24-2008, 20:59
С девствени не се бил занимавал, а с какво си се занимавал, с колички ли?Кървища, леле ужас ще и изтечат пет литра кръв :shock: :lol: леле майко вземи да прочетеш малко за секса, доста си неинформиран :? .

целта ми е да обогарявам знанието си от хора навътре в играта, като тебе :P . Ще те послушам, отивам до Британика да видя какво мога да направя :)