Влез

View Full Version : Сестра ми

neonskull
10-24-2008, 20:03
Хора моля някакви съвети сестра ми е на 5 години обаче адски много се нерви и тропа с крак като полудяла.Когато направи нещо лошо аз и казвам че не е хубаво а тя почва:"ооооо Спри дразниш ме " и такива неща.Точно преди малко излъга майка си че е спала следобед но тя не спеше а си играеше(нали си бях в нас).И аз и казах да не лъже обаче нещо стана че тя кат се ядоса почна да крещи и да ръмжи.Моля кажете как да се оправя с това положение не искам в дома ми 5 годишни крясъци, които започват още като си дойда от училище. :(

Lysit0
10-24-2008, 20:12
Кажи на майка си как се държи.Или най- добре не и обрщай внимание...се пак дете на 5 незнае какво иска..и постоянно мрънка.Трябва да я контролираш , в случая ти си възрастния,карай и се щом трябва,трябва да се научи на дисциплина.Да не стане някакво разглзено,егоистична лапе,ако не е вече станала.

slim__shadygirl
10-24-2008, 20:38
Трябва да я контролираш.
:wink:

s3xy
10-24-2008, 20:56
сподели с майка си и почни да се държиш сякаш ти я командваш - помага! ;]

scoobydors
10-24-2008, 21:02
Яко бой ще помогне! :D

splendour
10-24-2008, 21:08
Яко бой ще помогне! :D da ili g1deli4kane bez da spira6.aZ T1I SE OPRAVQM S SESTRA SI.mn e zle tq 1 p1t naso4i noja sre6ty men i po4na da ma zapla6va :shock: togava be6e na 9 nqk1e.....t1i 4e trq da q vkara6 v p1tq ako ne iska6 da ti se ka4i na glavata.

DieselBlood
10-24-2008, 21:28
БОЙ!БОЙ ДОКАТ" ДИША!!!!!!!!!!!!!!!!

Rofl4e
10-24-2008, 22:13
Обясни го това на майка си и баща си а тва дете що не ходи на децка градина? 8) все пак е на 5

ElisaDay
10-25-2008, 08:12
Оо .. у нас е същата работа :) Или поне беше.Сега сестра ми е на 7 и почти не се засичаме в нас, защото тръгна в първи клас.А иначе.. олелее то не бяха крясаци, то не бяха викове, то не бяха караници...
Говорила съм с мама, а тя отговаряше "Сара, не се вбебенявай.Разбери , че сестра ти е малка". Защото аз постоянно и мрънкам като стане нещо :D Ама то се не търпи .. не съм я била, няма и да я бия.Не мисля, че имам правото.
Извод - ще търпиш :)

AlmondButter
10-25-2008, 09:55
Това е нормално, води се детски пубертет, и може чат-пат да те ориентира какво изчадие си от гледна точка на майка си. :D
Да кажа, сестра ти си е съвсем наред, щото един път една искаше да си води братчето на психолог, защото било палаво /на тази възраст/. И общо взето от майка ти и баща ти зависи как ще се държи детето им, но ако те не си поемат тези отговорности би трябвало ти да го направиш, доколкото не искаш вместо една година, както е нормално, да чуваш седем години крясъци и тропания, че и по зле. Е, вече какво точно да направиш би трябвало да си знаеш, пет години ти е сестра все пак.. но в най-общия случай се моли по три пъти на ден за тишина. Помага! И не я бий. Не мисля, че когато не правиш каквото вашите искат очакваш да те набият.

darla
10-25-2008, 10:12
Обясни го това на майка си и баща си а тва дете що не ходи на децка градина? 8) все пак е на 5
+1
mqstoto na decata e v detskata gradina.tam se nau4avat na samokontrol i disciplina,poneje mama i tai gi nqma da gi "spasqvat".v slu4aq sus sestra ti-vsi4ko idva ot vuzpitanieto i vku6ti!pove4e kontrol i trqbva OSNOVNO ot maika ti i ba6ta ti!

Darkkiss
10-25-2008, 16:50
Хора моля някакви съвети сестра ми е на 5 години обаче адски много се нерви и тропа с крак като полудяла.Когато направи нещо лошо аз и казвам че не е хубаво а тя почва:"ооооо Спри дразниш ме " и такива неща.Точно преди малко излъга майка си че е спала следобед но тя не спеше а си играеше(нали си бях в нас).И аз и казах да не лъже обаче нещо стана че тя кат се ядоса почна да крещи и да ръмжи.Моля кажете как да се оправя с това положение не искам в дома ми 5 годишни крясъци, които започват още като си дойда от училище. :(

значи това е много труден етап но ти можеш
зимаш масата дето се храните и махаш сичко от нея
купуваш 5-6 въжета и я вързваш здраво
запушваш и устата
и с ножа

mimichi
10-25-2008, 18:13
Боя му е майката :-D

Зайо*Байо
10-25-2008, 18:22
Нем .. сбой нищо не се постига :? .Бих сестра ми и какъв беше резултата - никакъв . Развиках и се и и казах , че ако продължава да ме дразни ще се изнеса от нас и тя ще си остане сама . И от тогава престана :grin: :grin:

lori
10-25-2008, 19:23

жалко че трябва да го кажа ама е така

anatoll_
10-25-2008, 20:42
Zaklu4i q v garderoba dokato se ukroti 8)

Lysit0
10-25-2008, 20:54
И бой не е начина :!:!: Нито пък да я държиш под ключ,така ще я озлобиш още повече.Просто нямаш ли подход към малките деца,трудно ще стане.Но опитай да я контролираш.Също като ти мрънка не и обръщай внимание,или и кажи нещо от рода,''марш в стаята си,наказана си''.Нещо такова.

Lysit0
10-25-2008, 20:55
И още нещо.....За да те слуша дете,трябва да му имаш стараха. ;)

Magichkaa_
10-25-2008, 20:57
Neznam dali q pravilno da q biesh ili ne e , ama ako bqh na tvoe mqsto do sega da sam q prebila..

Darkkiss
10-25-2008, 22:16

запушваш и устата
и с ножа

BePoHuKa
10-26-2008, 04:56
Покажи и кой е шефа ;) Добре е,че си се сетил за това още докато е малка!Браво! :)

Dundy
10-26-2008, 06:49
mi qvno e prekaleno razligavena.Smisyl qsno e 4e e malka i t.n,no vse pak trqbva da si ima granici.Sledva6tiq pyt kato ti go kaje ti kaji,4e i tq te drazni,ama se sdyrja6 da ne q udari6.Kaji i 4e ako prodyljava taka qko 6e q na6amari6 i 4e ne moje da prai kakvoto si 6te

darla
10-26-2008, 08:18
ot do tuk izkazanite mneniq ostavam s vpe4atlenieto,4e 98%ot vas 6te prebivat decata si ot boi!!! :shock:

it_ends_tonight_
10-26-2008, 09:18
не знаете как се възпитава дете за това не давайте съвети от рода на 'бий я" или 'затвори я някъде" ... децата стават не само свидетел, но и участник в тази агресия, после защо тийеджъри се пребиват до смърт и си кълцат вътрешностите и защо не мога да говорят а, постъпват като първобитни!

mihichkaaa
10-26-2008, 12:11

жалко че трябва да го кажа ама е така
+1

neonskull
10-26-2008, 17:08
Neznam dali q pravilno da q biesh ili ne e , ama ako bqh na tvoe mqsto do sega da sam q prebila..да не мислиш че не съм бил съм я ревала е 1000 пъти но не помага тия дни забелязах че нещо е по добра дано да не почне отново :D

ThePowerOfLove
10-26-2008, 19:59
Не я бий! Това не е начина ;) Можеш да я заплашиш ама чак пък да я биеш :? Опитай се да я контролираш по друг начин

neonskull
10-27-2008, 12:59
Не я бий! Това не е начина ;) Можеш да я заплашиш ама чак пък да я биеш :? Опитай се да я контролираш по друг начин ем аз като я заплаша тя казва Добре няма повече да правя така и на 2-ия ден вече е забравила Ама иначе тия дни съм си доволен от нея.

verdjitO
11-13-2008, 15:51
Вааа, добре че нямам братче или сестра :x Ама знам какво е положението с братовчед ми - сега е на 5, като беше по малък, особено като сме двамата на село ... абе общо взето изяжда по 2 шамара на ден :?

Nefarian
11-13-2008, 15:53
Конско преспивателно - друг начин няма

TheCookie
11-13-2008, 16:04

запушваш и устата
и с ножа

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Според мен не трябва да посягаш на сестра си.След време самата тя ще се озлоби и ще ти отвръща по същия начин по който ти се отнасяш към нея.
Направи ми впечатление, че всички предлагат бой.Какво се постига с бой?По-добро възпитание-едва лиии :? .По-добър вариант е да и се караш, но не и да я биеш. :)

neonskull
11-13-2008, 17:30

запушваш и устата
и с ножа

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Според мен не трябва да посягаш на сестра си.След време самата тя ще се озлоби и ще ти отвръща по същия начин по който ти се отнасяш към нея.
Направи ми впечатление, че всички предлагат бой.Какво се постига с бой?По-добро възпитание-едва лиии :? .По-добър вариант е да и се караш, но не и да я биеш. :)Знам аз никога не съм я бил и няма ама Наистина си е доста голям инат просто незнам толкоз ми е гадно кат почне да се инати че ми идва да се самоубия.