Влез

View Full Version : Ескапел?

Armeika
10-24-2008, 20:17
Здравейте искам да ви попитам нещо има ли проблем ако трябва да взимам Ескапел и ако пуша? Проблем ли са цигарите? Ами алкохола?

Извинявам се ако има такава тема.

:-) :-)

Rofl4e
10-24-2008, 20:21
Ми преди 5 дена някаде пих ескапел и поне на мен ми беше гадно като пушех повдигаше ми се едно такова и не съм пушила 3 дни някаде ама и не съм изпитвала тютюневия глад...през тези дни щото зн че ще ми стане гадно(апък по принцип пуша по 1 кутия г/д на ден) ... пък за алкохола ми не съм пила и не мога да кажа нищо за него ама по добре не пии ее някои др ден може да изтраеш

_eLITO_
10-24-2008, 20:26
``трябва да взимам Ескапел и ако пуша? Проблем ли са цигарите? Ами алкохола? ``
Kakvo razbirash pod tfa da vzemash eskapel i da pyshesh i piesh. Eskapel da ne e za ejednevna ypotreba :-o :shock: :shock:

scoobydors
10-24-2008, 21:06
``трябва да взимам Ескапел и ако пуша? Проблем ли са цигарите? Ами алкохола? ``
Kakvo razbirash pod tfa da vzemash eskapel i da pyshesh i piesh. Eskapel da ne e za ejednevna ypotreba :-o :shock: :shock:
Поредната пикла, която се прави на интересна. :x Момичето казва, че и се налага да пие ескапел (демек станал е гаф) а не за ежедневна употрепба.... уффф тъпа ли си ?! :shock:
П.П. Няма проблем ако пушиш или пиеш.

_eLITO_
10-26-2008, 13:15
Ako go beshe napisala pravilno moje bi nqmashe da se nalaga i ti da se vkluchvash v temata praveiki se na mnogo po- ymna :grin:

Sladur_
10-26-2008, 14:28
правилното задаване на въпроса носи правилни отг.