View Full Version : Head & Shoulders за обем или Wash & Go
Wash & Go или Head & Shoulders за обем според вас е по-добрият шампоан?
scoobydors
10-24-2008, 21:29
Определено Head & Shoulders :-)
mishmula
10-24-2008, 21:35
Нито едно от двете.
varnen4e
10-24-2008, 21:38
Не ги ползвам, но съм чувала по- добри отзиви за Wash & Go, затова гласувах за него.
Иначе за обем ти препоръчвам Пантен за обем или има едни много яки, май бяха на Дева.. Ботаник май беяе линията. Всичките миришат на нчкакви плодове. Те също са хубави.
Успех.
:)
Darkkiss
10-25-2008, 02:54
не се стрижи 20 год и ще имаш обем
nejnaDROGA
10-25-2008, 04:55
:shock: МРАЗЯ ГИ и двата шампоана :o :-x :o
От Wash & Go преди няколко месеца така ми се беше омазнила косата,че ми се наложи да ходя при фризьорката на терапии за да се оправи по-бързо :o :-x :x :o ,а от Head & Shoulders (пак преди няколко месеца) само от едно ползване и ми излезе пърхот :o
Според мен пробвай шампоаните и балсамите (задължително и балсама,който е към шампоана!!!!) на Нивеа :) Аз съм много доволна от този за обема,но предпочитам този за изправяне на косата без преса :) Също така съм чувала много положителни мнения за шампоана и балсама на Глисс за обем :)
Успех :-)
LadyCarameL
10-25-2008, 06:44
За сега от Wash & Go съм доволна,мисля да пробвам и Head & Shoulders за обем иии сгъстяване.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sensuality
10-25-2008, 06:47
Никой от двата и на мен веднъж от Wash & Go ми се беше омазнила косата,ауу ужас ! Иначе тея на Глисс са много хубави заедно със спрейчетата и балсамите :) а аз лично съм достатъчно доволна и от тея на Арома на мен ми действат супер :D
И двата са ужасни! По-добре да се къпя с домашен сапун :razz: :razz: :razz:
Нито един от двата. Хората си мислят, че са много хубави от рекламите. Толкооова далеч от истината :-D
scoobydors
10-25-2008, 12:12
Нито един от двата. Хората си мислят, че са много хубави от рекламите. Толкооова далеч от истината :-D
Вярно е, че на всеки човек действат по различен начин. Аз лично съм страшно доволна от Head & Shoulders , други хора го мразят :D Зависи от човека. ;)
Така, че не си правете изводи, че не става. :)
chokolate_girl
10-25-2008, 12:22
Нито 1 от 2-та.Това са пълни боклуци.... от мн време спрях да ги ползвам.сега съм с Shauma i Gliss .Препоръчвам ти на Gliss.Подхранва разтежа и не ти цъфти косата. Колкото до двата вида които си препоръчала са пълни ''лайна не само че докарват пърхот но и омазняват...айде няма да говоря щото при всеки действа различно.
Според мен от тези двата по-добър е Head & Shoulders, но предпочитам шампоана за обем на Nivea :grin:
mynichka
10-25-2008, 13:15
Ползвала съм и 2-та ..и никои не ми хареса :P
WithLove
10-25-2008, 13:17
Нито единият. ;]
az i ot dvata sum adski nedovolna i ne gi izpolzvam.Polzvam i 6ampoan i maska- ELSEVE
на мен лично не ми харесва нито един от двата.Не вляят добре на косата ми.
preichetoy
11-01-2008, 21:06
И двата са кофти. Никой не е доволен от тях.