PDA

View Full Version : Тази ревност......

sweet4esf
10-25-2008, 13:44
Zdr na vsichki suforumnici :P moq problem e otnovo tazi glupava revnost za koqto zabelqzah povecheto ot suforumnicite iskat pomosht :( s gadjeto mi sme zaedno ot blizo 4meseca i neshtata produljavat da sa mnogo zle..daje oshte po zle ot predi ... pochti vsichko e dobre..obichame se durjim edin na dr i makar na tolkova km razdeleni sme zaedno..NO tazi luda revnost koqto go e obzela prosto razrushava vsichko :-# nz prosto ot kade da zapochna i imali smisul izopshto..4uvtsvam se ujasno i me boli tolkova mnogo.... :-k ne razbiram kakva e taq revnost...purvo beshe che sam se svalqla na vseki zashtoto mnogo momcheta me zaglejdat ...posle bila sam se ... s vsichki bila sam nz kakvo...hubavo nakraq kogato vidq she shte go izostavq se omiri..no eto che sega sam v chujbina i neshtata sa oshteee po zleeee :-# zaradi tiq tupi saitove koito povecheto ot nas se regvat tam vruzkata ni shte prikluchi...purvo beshe za komentarite...izpokara se s celiq sait zaradi tova che sa mi pisali mn komentari..AZ SUM BILA VINOVNA daje profila mi bqxa iztrili zaradi nego che zaplashva horata :x posle puk lichnite suobshteniq...nakara me da mu dam parolite si navsqkade za da me sledi kvo praq....digashe mi skandali zashto sum otg na momcheta kogato sa mi pisali..zashto sam pisala....I VINAGI KAZVASHE ˝˝AKO ME OBICHASH NQMA DA PISHESH KOMENTARI..AKO ME OBICHASH NQMA DA IM OTG...AKO ME OBICHASH TVA I ONOVA ˝˝ :neutral: sega nakraq mi digna skandal zashto sum si slojila po razgoleni snimki..ama az vinagi si slagam...po sutien i pola..koe mu e razgolenoto :neutral: NE ISKAL DR DA ME GLEDAT... #-o AMA KAKVO E TVA...DA ZEMA DA SE ZALICHA OT PLANETATA ZEMQ TA DA NE ME VIJDA NIKOI LI :neutral: ot vchera sme se zakarali za tiq snimki i neska mi bqxa iztriti ot moderatorite i toi pomislil che az sam gi mahnala zashtoto znam che ne mu bilo priqtno da sa tam..az obache mu kazah istinata i toi pochna s fasonite...beshe mi napisal edno dulgo pisamo v skupe i to mnogo hubavo lubovno a nakraq kato otide na kurss samo edna usmivchica gadna i tva e... :-k prosto neizdurjam veche... :-k pisax mu sms sled kato izleze...VE4E NE E LI TAKA TOVA KOETO MI NAPISA V SKUPE SLED KATO RAZBRA 4E NE SAM GI MAHNALA AZ?? toi mi otg 4E MU E STANALO GADNO KATO RAZBRAL I 4E SE OPITVAL

scoobydors
10-25-2008, 13:53
Метни се от някой мост :-D

sweet4esf
10-25-2008, 13:56
mislq che iskam suveti i pomosht a ne tupi te vi shegi :)

MostHated
10-25-2008, 14:00
не знам какво да кажа, ревността няма нищо общо с любовта

Lysit0
10-25-2008, 14:04
не знам какво да кажа, ревността няма нищо общо с любовта
Точно казано.

sweet4esf
10-25-2008, 14:06
stranno kak nqma..to nachi vsichki se revnuvame daje makar povecheto da ne se poznavame takali :D :lol:

hrisiiiiii
10-25-2008, 14:11
Първо да кажа, че винаги съм била против сайтове за запознанство! Вярно е, че понякога от тях излизат добри връзки, но това са единични случаи.. В повечето варианти една връзка се разпада, след като има допирателна с подобен сайт.. Та, понякога ревността е доказателство за любовта, но не и когато е прекалена. Може би приятелят ти се опитва да те задържи до себе си и затова постъпва така.. Опитай се да му докажеш, че държиш на него, и че когато постъпва така, наранява както теб, така и собственото си достойнство..
Успех с преодоляването на ревността (:

samsung_sgh950
10-25-2008, 14:28
според мен неговото е повече от ревност той се е обсебил от мисалта че ще те загуби както и другите си момичета.наистина е много гадну и сори за другите обаче момичето е право.когато прецениш че е подходящото време се опитай да му ажеш че не искаш да продължавате така. кажи му това което си написала на нас не му напомняй случки миналото си е минало.кажи му че ако цели да те задъжи за по дълго няма да стане по този начин обесни му че ти трябва поне малко свобода и не ти е приятно.а ако не помогне колкото и да го обичаш се разделете за малко докато той се промени и разбере къде бърка.
РИСКУВАЙ.изпитвала съм го и знам какво е...

МОМИЧЕ СЪМ...

JahSoldier
10-25-2008, 14:34
Качи някоя снимка да те видим като си толкова хубава .. :-o

sweet4esf
10-25-2008, 14:41
Качи някоя снимка да те видим като си толкова хубава ..
V PROFILA MI IMA SAIT KADETO SAM REGNATA...VLEZ I VIJ :-D

pinky_shine
10-25-2008, 15:27
А бе хора, мн ви се чудя как издържате с ревнивци по няколко месеца, аз не мога :-D

slunchiceto0
10-25-2008, 16:55
Прочетох ти темата,защото ми стана интересно...обикнвенно ме мързи толкова дълги историйки да чета :D та видях снимките ти,наиситна хубаво момиче си....има защо да те ренува:)
но определено ти се чудя..как може да го издържаш толкова много време и да му правиш толкова много компромиси...аз лично на твое място не бих издържала....бившия ми приятел по същия начин само ме претискаше и ревнуваше....аз не издържах....нали от една степен ревността е хубаво нешо,това показва че човека койтое с теб държи на теб и те обича....нооо тфойто приятелче определено прекалява, и не си знае границите..и не осъзнава компромисите които ти правиш за него!!а щом ти няма доверие..не знам до къде ше стигнете..и не мисля че ваща връзка ше процъфти..доверието е едно от основите във всяка връзка,а той щом не ти дава право и на личен живот,да комуникираш с други момичета...историята е ясна..аз на твое място бих го оставила....по този начин само се измъчваш..;|

ImmortalForever
10-25-2008, 16:58
Епа ревнувай го и ти!

soul1199
10-25-2008, 17:15
Прочетох ти темата,защото ми стана интересно...обикнвенно ме мързи толкова дълги историйки да чета :D та видях снимките ти,наиситна хубаво момиче си....има защо да те ренува:)
но определено ти се чудя..как може да го издържаш толкова много време и да му правиш толкова много компромиси...аз лично на твое място не бих издържала....доверието е едно от основите във всяка връзка,а той щом не ти дава право и на личен живот,да комуникираш с други момичета...историята е ясна..аз на твое място бих го оставила....по този начин само се измъчваш..;|az su6o tova 6qh da kaja :shock:

SunShinePearl
10-25-2008, 18:04
оле зарязвай го :shock: :shock: :shock: :shock: :? как може да траеш бе момиче аз като четох чак се ядосах :-x

ChoCohoLiC
10-25-2008, 19:48
Бившия ми приятел ме ревнуваше от най-добрата ми приятелка..Беше страхотен запознахме се именно в сайт за запознанства, ама..от най-добрата ми приятелка :? то за тва е бивш :razz: