View Full Version : Упражнения
Търсих много в гугъл оба4е са ми много объркани упражненията който намирам там ... и тук търсих ,но нищо не беше това което търся..пък и препо4итам ли4на препоръка от хора с опит в това което ще питам.. така това беше оправданието ми :D
А сега по темата ... искам да ми препоръ4ате упражнения,който сте правили или някой ваш близък или приятел е правил и наистина имат ефект ... нямам възможност да ти4ам в парк или поляна някъде .. :( Така 4е ако може упражненията да стават в домашни условия .. искам да сваля 4-5 кг в областа на корема и крака .. наистина зимата не е много подходящ сезон за отслабване,но ми е страашно наложително да ги сваля до края на другия месец :(( и някакъв хранителен режим ако ми кажете за който също знаете 4е е
добър .. благодаря предварително :)
А на фитнес неможеш ли да ходиш?
Ако неможеш,почвай у вас коремни преси,аз мога да ги правя по 200 на ден.Е ти почни така : правиш 20,след това си дай почивка 1-2 минути,и така няколко серии.Прави също така и навеждния,също така и като действаш, (правиш нещо),дали ще чистиш ,но да си в движение.Колкото до хранителния режим,една приятелка много отслабна,но беше така: Първите 3 дни на пълен глад,после ядеше,но само като е гладна наистина, и ядеше най- много плодове и зеленчуци.Яж също,кисело мляко,сирене,и пий прясно мляко,но млякото да е ск нисък процент,а пък и тия неща помагат за укрепване на костите.Но изключи от менюто си,(тестено,пържено,мазно,г зирано,сладко).
blue_ice
10-25-2008, 16:42
Ще е от полза и скачането на въже, лятото скачах и наистина има ефект за краката :) , от коремните преси при мен нямаше голяма полза, но няма лошо да опиташ и с тях, пък и аз ги правех по малко. Чувала съм и, че от въртенето на обръч има ефект, но не съм пробвала. Това са упражненията в домашни условия. А за хранитерния режим, наистина лятото е много по-подходящо за сваляне на килограми, аз ядях повече плодове и не ядях сладко. Имаше полза, надявам се да съм помогнала.
Благодаря ви :) От утре запо4вам коремните и въжето ... :grin:
samsung_sgh950
10-26-2008, 14:47
и аз почвам на тази диета и тези упражнения мс много
fre3styl3
10-26-2008, 20:29
Хора, НЕ гладувайте!!!
От това няма абсолютно никаква полза. Най-много да отслабнете килограм, два, но после ще си ги върнете, че даже ще качите и отгоре! Също така ще се чувствате отпаднали и в лошо настроение и каква е ползата? Никаква.
Просто спорт. Спортувайте МНОГО!
Към авторката:
Като не можеш да ходиш на фитнес, всеки ден скачай на въже поне по 5 мин (няколко серии). Ако нямаш въже просто скачай.
Прави коремни.
За бедра, някъде бях пуснала едни упражнения.. Ето ги (http://pudriera.com/index.php?mode=statii&id=119&cat=4).Прави ги всеки ден поне 2 серии по 100.
И ако имаш възможност, изкачвай стълби (това също стяга дупето и бедрата).
Ходи възможно най-бързо, без да тичаш, просто се движи бързо.
Яж правилно- не се тъпчи, но и недей да гладуваш!
Опитай се да намалиш "лакомствата" (шоколади,чипсове) и тестените (банички,пици), газираното и пърженото.. НЕ да ги спреш изведнъж, просто намали количеството и така постепенно организмът ти ще свикне и по-лесно в последствие ще ги спреш.
Естествено, винаги, можеш през деня да си похапваш нещо "забраненичко" (шоколадче, солетки), но по МАЛКО. Колкото да ти мине апетита.
Опитай, примерно една седмица (като правиш всеки ден упражненията), за вечеря да ядеш бяло пилешко месо (примерно пържола) и салата.
Чувала съм, че когато се яде нещо всеки ден (в случая в продължение на 1 седмица), се отслабва- а месото и зеленчуците са разделни, така че би трябвало да има ефект.
Надявам се, че съм ти била полезна.
Но пак казвам в никакъв случай глад! Това никога не води до добри резултати.
^ При мен глада имаше ефект. Около седмица не бях поглеждала храна и то не защото не исках да ям, а защото не ми се ядеше.. Хубаво де, свалих 5 килограма, ама почти не се поболях.. Така че, без глад. =]
chocoleptic
10-26-2008, 21:15
Кляканията са също много полезни.
:)